Ahojte co hovorite na meno Tristan pre chlapčeka ?
Nedala by som ho kvôli tomu, čo znamená.
Tiez by som nedala kvoli vyznamu.
Sice vobec nie som poverciva, aj tak by mi stale vrtalo hlavou, ze som synovi dala meno, ktoreho vyznam je "smutok" 🫣😅...
Povedala by som si ze jeho matke muselo dobre zahrabat v lebeni.
Kludne daj. Potom by ti opadol aspon problem s riesenim mena, ktore sa hodi pre sestricku. Jasna Izolda.
a dcéra bude Izolda?
Mame suseda, takze som uz odolne zvyknuta na toto meno😀. Kludne daj, ak sa ti paci. Je pravda, ze je jediny siroko-daleko. A k vyznamu, poznam tiez jedno meno, ktoreho vyznam je smutok, a je to v jednej kulture jedno z naj mien (stretnes na kazdom rohu)....
@martul 😆😆
mne to meno pride ako meno pre psa 🤣
Mne sa to meno veľmi páči napriek významu a pre chlapca som ho mala pripravené. Ale tu je relatívne bežné, na Slovensku by som určite vybrala niečo iné.
Jedna z mojich dcer mala spoluzika s tymto menom.
No ja sama nemam rada svoje meno pre jeho vyznam.tak by som svojmu dietatu nedala meno s takym vyznamom
Tristan ma vyznam ako tu uz pisali..
Ale ja ti nemozem kafrat do tvojho zivota. Je to len tvoje a tvojho muza rozhodnutie. Daj meno ake sa ti paci. Prajem ti šťastne a bezproblémové tehotenstvo a chlapček aby sa natodil zdravý..vela zdravia a pozehnania.
@terezkaarthuramax nevadi. Ja zas nechapem co vedie matky k tomu byt za kazdu cenu originalna aj ked to vacsinou vypali ako trapas. A este otazky co si myslite o mene🙈 popravde si o mene malokedy nieco myslim. Skor o cloveku ktory ho vybral. A v neposlednom rade vyberat meno bez priezviska je blbost.
Nedavno mi na fb vybehla reklama na nejakeho realitaka z prahy. Vola sa kevin babicka. Tiez som si o matke pomyslela svoje.
P.s. Nech si posmesky uzije. Tak ako jej dieta
@kikusenka1 Hej vsetky zahranicne su hnus, iba tie nase krasne SK mena su super...🤦
Staci ak niektore z tvojich deti bude raz pracovat na SK v nejakom korporate a tak ci tak z neho spravi vedenie univerzalnu verziu, ako napr. mna volali stale Barbara, aj ked som Barbora, tak co ma po peknom tradicnom SK mene 😁...
Nech si kazdi vyberie, co uzna za vhodne.
@kikusenka1 slovenské, hej? No to by som sa pozrela aké to sú..
Inak autorke, meno Tristan sa mi nepáči.
Je také zvláštne, mne sa obyčajne zvláštne mená páčia, ale s týmto som si nie istá. Nedá sa ani zdrobneninou povedať, čo niekomu nevadí, no mňa to nabáda na slovo dristám. Pardon ☺️
Tristana poznam, velmi sikovny a mudry chlapec , volali sme ho v skolke Trissi. Mama ho volala rovnako. Takze za mna pekne meno
mne sa páči
@diewcatqoo Ten moderátor Roman Juraško dal podobne mená, má dcéru Izabelu a syna Tristana.
Mne sa páči 🙂
@terezkaarthuramax nikto sa neposmieva, proste mi napadlo Tristan a Izolda. Hotovo. Prečítaj si ostatné komentáre, tie sú výsmešné.
Mne sz paci. Aj Roman Jurasko- moderator maju Tristana.😀
Mne sa to meno páči, keby máme priezvisko ku ktorému by sa to hodilo, tak by som nad ním rozmýšlala.
Ved je tolko pekných slovenských mien...
Tristan je krasne meno
Ak veríš na to ze meno ovplyvňuje život tak nie, základ mena znamená smútok.
Ak na takéto veci neveríš závisí od priezviska a v ktorej krajine žiješ.