Ahojte, sestra čaká dvojičky - dievčatá a bola by rada ak by sa mená k sebe hodili. Nie v zmysle Jana - Dana, stačí ak budú spolu znieť pekne 🙂 Jedna slečna bude Kristína, druhé si nevie poradiť a tak sme tu. Páči sa jej meno :
Kristína a Elena
Kristína a Eliška
Kristína a Ester
Kristína a Margaréta
Kristína a Tamara
Kristína a Orsolya
Alebo kľudne navrhnite 🙂
Orsolya? Ty to druhé dieťa nemáš rada.
Veronika
Teraz mala meniny Saskia a mne sa to zapáčilo.
A Marína 😊
Niekedy si želám, aby babätká mali aspoň trochu vnímania a rozumu na to, aby si sami vedeli vyberať mená, lebo niektorí rodičia im fakt dávajú mená, akoby ich nemali radi. Mne keby mama dala meno Orsolya, do konca života by som jej to vyčítala.
To by bolo pekné Kristína a Marína, ale to bude asi mama maďarka, aj Kristína a Ester je pekné, aj Eliška, Agáta, Erika.
Karolína ? 😀🤷♀️ Barbora
Áno sestra je maďarka a Orsolya je pekné a celkom bežné aspoň v tejto časti Slovenska🙂
Kombinácia s Marínou alebo Veronikou je pekná. Mne sa páči aj Malvína. My sme mali pre dievčatá vybratú kombináciu Nina a Nataša, nakoniec ale máme dvoch "vajčákov". Nech sa sestra opatruje.
Mne z tých kombinácií,čo si dala najviac pasuje
Kristina a Elena
Kristina a Ester
A čo budú spolu žiť az do smrti keď im musia mena k sebe pasovať? Nechápem toto kritérium pri výbere mien 🤷😃
Mne sa paci Kristina a Ester, Orsolya mi pripada ako z tureckej telenovely.😅
Ja som tiež madárka, kto nevie, Orsolya sa vyslovuje Oršoja. Je to pomerne bežné meno v maďarčine, napr ako Beata... Mne sa to meno osobne vôbec nepáči, ale sto ľudí, sto chutí.
Z uvedených mne sa najvuac hodí ku Kristin Tamara a ešte Ester, ale aj Margaréta je pekné... Otázka je aj, ktoré mená pasujú k priezvisku....
Tina a Tami Tinka a Tamka Kiki a Titi .... sa mi páči aj oficialne su to tvrdé mena
😃 prvá ma najkrajšie meno
My sme so sestrou Kristina a Katarína 😎
Kristína a Marína
Kristína a Katarína
Kristína a Karolína
Uršuľa je podľa meno za trest v každom jazyku 🙈 Ale tak keď sa niekomu páči, tak ok , ale to dieťa s ním bude musieť žiť celý život...
Z týchto - Kristína a Eliška, Kristína a Tamara.
Magdaléna, ale z tých co si napísala asi Eliška alebo Tamarka
Mne sa velmi paci meno Lesana. Mozno by sa Vam pacilo.
Kristína a Laura alebo Marína
Kedze my mame Ester malu, tak ja som jednoznacne za Ester
Orsolya nie, prosím! Chápem, že je to populárne u maďarských spoluobčanov, aj môj kolega má dcéru Orsolyu (volajú ju {napíšem po slovensky foneticky} Orši, alebo Oršika). Ale kým Kristína je meno, používané aj na Slovensku, Orsolya nie. Druhá dcérka sa bude v slovenskom prostredí cítiť horšie s týmto menom, než jej sestra.
Terezka,ale aj Tamarka
Kristína a Ester neni zlé
@h2 toto si myslela? Kristína a Oršika?
Kristina a Marina. Ak z tychto tak Tamara.
Mne napadlo Kika a Nika