Meno pre dievčatko - Aria , Elissa, Charlotte

12. okt 2020

Ahojte, aké meno sa Vám páči viac ? Rozhodujeme sa medzi Aria , Elissa, Charlotte . Mame zahraničné priezvisko a tieto slovenské tradične mená sa mi osobne nepáčia 🙂 ďakujem

queen_el
12. okt 2020

Ak sa naozaj hodí k priezvisku, tak Charlotte

stela1996
12. okt 2020

a co povazujes za tradicne?? ono vsetky mena su celosvetove len v kazdej krajine sa inak pisu a vyslovuju... a aria je len skratka mena M(aria) ci?

cookie29
12. okt 2020

Pokial žiješ na Slovensku, ani jedno.

autor
12. okt 2020

@cookie29 Ano žijem , no nechcem mať žiadnu Helu ani Jarmilu keďže mame zahraničné priezvisko 🙂

autor
12. okt 2020

@stela1996 ahoj , “tradične” take ako Helena vieš niečo čo sa používa často na Slovensku tak take by som nechcela skôr takéto akože kvázi zahraničné 🙂

ckatka
12. okt 2020

Veľmi ťažko radiť keď priezvisko nevieme. Všetky sú pekné ale s priezviskom môže a nemusí ladiť.
Ak môžem poradiť...ak.chcrte žiť na Slovensku, vyberaj také, co sa rovnako píše a číta...nech sa nemusí dievča do konca života všade predstavovať "volám sa Elisa s dvomi ES" chápeš co chcem povedať...

limetka69
12. okt 2020

mne sa velmi paci meno Lana, (Lana del Rey) ano viem, ze ho nemas v ponuke, ale neviem si pomoct :D a z tvojho vyberu sa mi paci Aria

ckatka
12. okt 2020

Mien je mnoho...zahraničný pôvod majú u nás takmer vsetky, vyslovene slovenské /slovanské mená tých až tak vela nie je.
Treba tiež dávať pozor - pokiaľ máš priezvisko napríklad maďarské, a dáš k nemu nemecké / francúzske meno..môže to znieť divne. Resp maďarské meno k americkému priezvisku môže byť tiež smiešne...
Slovenských "medzinárodných" mien je dosť. Teda takých, čo v zahraničí poznajú a vedia napísať /prečítať resp používajú.
Anna, Diana, Viktória, Katarína, Alexandra, Sofia,....len tak z hlavy co mi napadlo...

c_est_la_vie
12. okt 2020

Presne ako píše @ckatka ,šla by som do neutrálnych mien ktoré sú rovnaké na Slovensku i v zahraničí. Diana, Simona, Laura, Sofia, Andrea, Anna, Olivia.
Z vybraných sa mi páčia Elissa i Charlotte, ale tiež som mala za slobodna i teraz po sobáši nie úplne tradičné priezvisko a mne osobne stačí každému hlaskovat priezvisko, kebyže aj meno tak ma porazí.
Moji rodičia tiež preto pri mne i bratovi vyberali neutrálne mená.

cookie29
12. okt 2020

Nemusíš mat Helu ani Jarmilu. Mimochodom Helena je hodné populárne meno v zahraničí. Neviem aké je priezvisko, ale Charlotte, ako to majú vyslovovať? “Charlotte”? Alebo to budeš písať Šarlot? Ja by som povedala že keď ma dieťa už aj tak nejednoduchých priezvisko, tak nájsť nekomplikovane meno. Dajú sa nast take ktoré sa rovnako píšu a čítajú a nie sú “tradične”

balihara
12. okt 2020

Nemusiš mať zrovna Helu alebo Jarmilu ako píšeš,sú aj iné mená...Alexandra,Laura.Olivia,Karin a veľa iných,ktoré sa používajú aj u nás aj v zahraničí

stela1996
12. okt 2020

aj v amerike su Heleny 😂

krokodil_901
12. okt 2020

Za mna ani jedna ☹️

stela1996
12. okt 2020

a co tak Alexandra (saška)? 👍

deti95060810
12. okt 2020

@stela1996 dcérina spolužiačka má aj v rod. liste Saša.... 😉

deti95060810
12. okt 2020

Arzia? staré perzské meno...

hennyinnsbruck
12. okt 2020

Aria 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

katkaba1
12. okt 2020

@limetka69 ja mám Lanu❤

michellemary
12. okt 2020

Charlotte je aj moje obľúbené meno 🙂

mpg
12. okt 2020

Mne sa z tých troch mien nepáči ani jedno, radšej by som dala také medzinárodné - napr. Lea, Karin, Alexis, Miriam, Anna, Lucia, atď.

tana85
12. okt 2020

my mame annu a div sa svete, najdem to meno aj v zahranici a je aj tam bezne. a pritom ho vnimame ako take nase slovenske 🙂🙂 ale k otazke, mne sa paci elissa, ale uznavam, ze budes neustale zdoraznovat, ze sa pise s 2xS, bude mat problem, ze jej budu vecne pisat zle meno, co napr.na uradoch moze byt problem. detto so charlotte

autor
12. okt 2020

Všetky ste fakt zlate no prečo mi tu vnucujete mená ktoré sa mne nepáčia ? :D ja som sa pýtala na tieto konkrétne 🙂 ďakujem za tie odpovede ktoré boli k veci

sandrika1986
12. okt 2020

Mne sa paci meno Elissa 🙂

hastrmistr
12. okt 2020

Moja dcéra je Charlott, meno ju vystihuje. Ja som ho vybrala podľa pocitu...

autor
12. okt 2020

@hastrmistr ahoj nevolaju ju náhodou “Lotka , Latka” a pod.? 🙂

hastrmistr
12. okt 2020

Nie nikto, pekne jej hovoria charlott

hlubik
12. okt 2020

Anfisa

pralinka25
12. okt 2020

tak Helena teda vobec nieje slovenske meno ale grecke a hodne medzinarodne.
ale k veci. za mna Elissa kludne s dvoma ale aj jednym S

autor
12. okt 2020

@hlubik dajte take meno Vášmu bábätku a potom sa môžeme o comsi baviť 🙂

stela1996
12. okt 2020

@pralinka25 veru Helena trójska.. najkrajšia bohyňa podla mytologie... ☺️