Zienky pomoc, absolútne sa nevieme rozhodnúť aké dáme dievčenské meno :( ešte máme ovšem čas ale mali sme vybraté meno pre chlapca.. Aj sme s tým rátali že bude a zrazu čakáme bambulku.. A vôbec neviem, nič nás nezaujalo. Prikláňame sa k mene Alžbeta, priezvisko nie je ani čisto slovenské, hodia sa k nemu aj cudzokrajne ale aj slovenské mena 🥴🥴 joj sak 😂😂
@simonkasim dnes ma alzbeta meniny.je to pekne meno,ale casto sa skracuje na betka.moja svagrina je betka,nikto ju nevola alzbetka ani alzbeta
@dzulli1980 Juliana sa mi tiež veľmi páči alebo Júlia... Take slovenské krajšie... Nemyslela som si ze dievčenské meno bude taky ťažký oriešok
@simonkasim mne sa veľmi páči meno Miriam
@janetinka27 ved toho sa bojím, Beta keď niekto povie to je také škaredé... Áno áno dnes má meniny 🥰 ja by som ju volala určite len Alžbetka.
@juliasb takto znie pekne ale keď si predstavím moju bambulku nesedí mi to vôbec 😂
@simonkasim Natália
Ja mám Nikolku po mne,syn je zas po mužovi 😀 čo ti poviem boli sme kreatívny 😂😂 viem že veľa žien by takto nedalo,ale my sme tak chceli.
@nikha2809 my sme chceli dat syna po mne - Simon, lenže partner sa vola Lukáš a tam mi našlo že patrí Lucia od Lucas, Lucius ale to je také.. Budeme o ňom určite premýšľať 😂 náročné to je och
@simonkasim Sabina, Dušana 🙂
@simonkasim Paulina, Daniela
@simonkasim my sme veľmi zvažovali Alžbetku, a nakoniec sme sa rozhodli pre Emíliu, a inak ako Mili/Milinka jej ani nepovieme 🙂
Simona
Natália ♥️♥️♥️
@simonkasim Sandra-Sany
@simonkasim Hana
@simonkasim Emily 🥰
Karolína, Paulína, Lívia
@simonkasim pre mňa sú najkrajšie mená Dorotka a Terezka
ja som mala a este stale mam pochybnosti,ci nie som nahodou tehotna-a neviem preco,automaticky som si zacala hladkat brucho s oslovenim johanka 🙂 netusim,ako som k tomu menu prisla,ale zapacilo sa mi...aj v slovenskom kalendari je vela mien,ktore sa tolko nepouzivaju.napr vanda,klara,alica,zita,anežka/agata.lujza,sona 😉-to ak by si hladala nieco nezvycajne /lebo napr len v nasom susedstve maju az 4 mie 🙂 /
Tak daj Alzbeta. Meno treba vyberat podla seba a nie podla toho kto ho ako bude zdrobnovat ci menit. Vacsina normalnych ludi vola dieta -ci dospeleho tak ako rodicia ci ako si povie dana osoba.
Ja som sa bala mena Marek, ze ho budu volat Marecek. Dala som aj tak, proste sa mi velmi pacilo a tebe odporucam to iste. Oslovovanie vyriesis za pochodu
Pre mňa Stanislava a Danielka.
@simonkasim Ak sa vam nepozdava Lucia, tak rovnaky vyznam ("svetlo") maju mena Elena a Helena.
@simonkasim Lucia je krasne meno
@simonkasim my sme dievčenské mali Agáta, Vanda, Ester a Ráchel 🙂 nakoniec to je chlapček
Všetky ste dali naozaj krásne mena.., inšpiráciu mam ďakujem. Krásne ❤️❤️ Musíme si to spísať aj Lucia sa nám ozaj veľmi páči.. Tak nejako to musíme rozhodnúť.. Väčšina mien je okolo nás všade takže je to náročné 🥴 krásne je podľa mňa aj Emma, Linda a Ana s jedným n len to partner nechce 😂 Emily už máme, respektíve Emiliu takže tam je stopka :(
@simonkasim alzbetka za mna krajsie ako lucka😊 daj na svoj prvy pocit 😊
Nataša
My sme vyberali ešte aj podľa toho aby nemalo dieťa narodeniny a meniny spolu tak máme Barborka a Stanku 😃
Alžbeta je krásne meno ... my máme Terezu ... no páči sa mi aj Viktória, Tamara, Juliana 🙂
@simonkasim