Ahojte. Potrebujeme poradiť lebo sme úplne drbnuty s manželom... Som v 35tt a nemáme ani tušenie aké meno dat synovi 🙂♥️ aké mena ste dali vašim synom alebo aké mena sa vám páčia.. Hľadáme inšpiráciu.
(okrem Jakuba). 🙂 Vďaka. ♥️
My sme to spravili tak, ze kazdy si sam vypisal mena ktore sa mu pacia (cca 10) a tam kde bol prienik sme vyberali - podla vyznamu, aby nebolo blizko k narodeninam a aby sa hodilo k priezvisku 🤷🏼♀️
Nastastie mame podobny vkus 🙏
Marko ♥️ Rene
Daniel, Oliver, Martin, Tomáš, Dominik, Andrej, Lukáš, Viktor
Vincent,Juraj,Aurel,Milan,Alex, Alexander
Záleží, či sa vám páčia tradičné mená alebo skôr medzinárodné 🙂 . https://tehotenstvo.rodinka.sk/zoznam-mien/zozn...
Mne sa najviac páči meno Viliam.
Dávid, Damián a manžel je Adrián
Ja mam Simon a Samko
Peter
Adam, Marek
Lucas
Ja som vybrala dve z týchto: Ábel, Gabriel, Daniel, Jonáš, Vincent, Viliam, Šimon
Daniel, René
Matej,Michal,Krištof.
My máme Petra.Teraz čakáme Matiasa.Chcela som Mateja po tatovi, no ten nechcel.Páči sa nám aj Adam, ale keďže sa narodí na Vianoce tak to padlo.
Michal, Daniel, Andrej
Matúš, Tadeáš, Lukáš
Artur, Norbert, Viliam, Kryštof, Enriko, Nikolas, Alex, Ben, Hugo, Max, Teo
odporucam kalendar do ruky (kludne ten rozsireny, co je online) a skrtat. vela ich urcite neostane 🙂
Ja mám opačný problém, neviem vybrať dievčenské 🤣🙈 u mňa chlapec jasný Adam ❤️
René je len René? alebo ako sa mu dá ešte povedať? Tiež čakám chlapca a nevieme 😁
Keby som teraz mala syna, bol by Teodor.
Lukas, Daniel, Viktor, Michael, Matteo, Tobias, Alex/Alexander/Alexej...pár z mojich obľúbených.
U nás v rodine nastala taká nečakaná a neplánovana náhoda že všetci chlapci v rodine majú meno na M -Mathias,Martin,Milan☺️
My máme Patrika, Daniela a Richarda ❤
Leo, Krištof, Adam, Daniel, Eliaš, Jakub, Matuš
Richard❤️
Mame Samka, ďalší keď bude bude Sebastian, sestra chcela Lukáša, kamoška ma Adama, v rodine je Tomáš, Jakub, Juraj, Róbert, Dominik, Teodor
Ja mam syna Juraja, keby mam druhého, bol by Matej