Ahojte. Rozmyslam nad menom Olivia, nakolko sa snad ako jedine hodi k mojmu priezvisku 😀 paci sa mi to meno len v tomto tvare... tak sa chcem opytat, tie co ste Olivie alebo mate Olivie, ako ich volate/volaju najcastejsie?
Poznám jednu malú, volajú ju Oliva.
@lubkovaandrejka tak Olivka sa mi nepaci, necham si to meno asi vyhovorit 🙄
@1ryba ani Oliva nebude moja mala 😀 ostala som bez mena.
Ahoj, ja som chcela Oliviu tiez, ale nakoniec sme zmenili meno, ale keby som mala Oliviu bola som pripravena ju volat Via.
Sestra má Oliviu a voláme ju Oli, Olívia 🥰. Krásne meno
@ninakajka na ake meno ste to zmenili?
Mne sa to tiež nepáči, keď to počujem.
@janko77 Olívia je krasne meno, len tie skratene tvary mi vobec nejdu do usi 😒
Veru pekné, ale Oli ako chlapec Oliver,Oliva,Olivka to už nie
Mne sa to meno veľmi páči a ak raz budem mať druhú dcéru tak bude asi Olivia.
Volala by som ju Olivia, netreba za každú cenu hľadať zdrobneniny.
Mám Oliviu, volám ju Olivia. Občas Olivcek. Ona sama si hovorí Olivka. A ľudia rôzne. Oli, Lili, Via, Livka…
Mne sa to meno nepáči, ale mala som na strednej spolužiačku Olíviu a málokto ju tak volal väčšinou olivka alebo Oliva
Ja moju volám Livi
Olivia alebo Liv. Ked bola mensia, Livka.
Mali sme dievčatko Olivia v jasliach. Všetci jej hovorili Olivka a mne to prišlo strašné. Také krásne meno a pokaziť ho prezývkou Olivka alebo Oliva
U nás je jedna a volajú ju Oľa keby bola ale v škôlke tak by bola zaručene Olivka
kolegyňa má, volá ju oli
Mne sa to pacilo😅, teda aj paci.
Kolegyna ma dceru, a vzdy jej hovori Olivia. 🙂
Druhu maju Emiliu, a tej kupodivu hovori Emilka 🙂))
Prkne meno to je, nenechaj sa odradit. Prezyvky vzdy budu, kto chce, tak hnusnu najde na kazde meno.
U nás v rodine z Livka,Livika
Ola, Olka, Olivka v rodine
Olívia a občas sa stane,v rýchlosti,že je z nej Olinka🤦
Dakujem vsetkym za prispevy, toto meno rusim. Idem hladat opat a znova a skusat ine, s ktorym budem biac stototoznena. Teda - mam viac mien, ktore su v pohode, ale nehodia sa k priezvisku 😬
ved kazde jedno sa da nejakym sposobom pokaslat ...nezabranis tomu v skolke - skole ...vzdy to tu bolo - je - aj bude 🙊
a čo Otília?
@kukuk29 je to mozne, ale toto meno sa mi paci len v jeho zakladnom tvare, tie vsetky skratenia, prezyvky mi nesedia.
Olivia,volať Olivia. Mám Olivera,a od mala som všetkých upozorňovala ,že žiaden Olik,Olino je to Oliver.Ak sa ti páči meno Olivia,kľudne daj a nauč všetkých nekomolil.
@kakakina dieta si same ma povedat ako ho maju volat, nechcem stale okoliu hovorit, ze je to Olivia... viem, kolko namahy som mala ja, kym som vsetkym odmalicka vysvetlovala a doteraz vysvetlujem, ze som Monika, Moni, Monicka... ale nie som Monča! Mama to za mna nerobila, postavila som sa sama "za seba".
@kakakina budeš chodiť v škôlke či v škole za učiteľkami a deťmi a vysvetľovať ako majú oslovovať tvoje dieťa?
V jasliach sme mali Paulínu. Učiteľka jej hovorila Paja (akože na facku) a ostatne deti to po nej opakovali a inak jej už potom nepovedali. Tak isto Olívie hovorila Olivka. Ja som na toto priam alergická, preto som pre deti vybrala mená, ktoré majú tvar, že ho veľmi neskomolíš a všetci im hovoria ako sa volajú a aj zdrobneniny sa mi páčia.
Ahoj,aj mne sa to meno velmi paci :D V skole sme mali jednu, volali sme ju Olivka.