Ahojte dievčatá, máte vo svojom okolí deti chlapcov, ktorí majú meno Milan ?
Som tehotná a môj muž by si veľmi želal aby sa syn volal po ňom, teda Milan. Ja si osobne viem predstaviť aj krajšie mená, no keď ho vidim ako mu príde ľúto že by sa tak nevolal, ostane smutno aj mne :D
Preto som sa chcela spýtať, ako oslovujete pekne deti Milanov ?
My máme v rodine. Voláme ho Miňko, jeho otca Miňo.
@pondelok01 u nás sa zas hovorí starý a mladý, a napr ja mám meno po tete a ju volali stará Eva a pritom mal vtedy len 23 rokov.
Máme v dedine, my mu hovoríme klasický Milanko, jeho mama ho vola, čo som si všimla Mimik, Mimko
Moj krstny je Milan a synovi tiez dali meno Milan, ale hovorime mu Milanko a oni Miňo.
dcera ma v skolke Milka. vola sa nie Milan, ale Milo(hovoria mu Milko). a mne sa to celkom paci.
Milan by som nedala cisto z praktickeho hladiska, je to nic moc ked sa otec a syn volaju rovnako. ale ked vam to nevadi...
Treba vybrať meno podľa srdca, podľa toho ako to budete cítiť. My sme mali pre syna vybraté dve mená keď som bola tehotná, ale nevedeli sme sa rozhodnúť. Po manželovi som meno dávať nechcela, zdalo sa mi to také neoriginálne a on na tom netrval. Nakoniec som meno vybrala až na pôrodnej sále, pár minút potom, čo sa syn narodil. A hádaj, dala som mu meno po otcovi. Proste som to v tom momente, v návale citov, tak chcela. Neľutujem, ani manžel, ani syn. A dúfam, že zo syna vyrastie rovnako skvelý chlap ako je jeho otec. A Milan je pekné meno, tradičné, ale nie otrepané.
Moj syn sa vola po manzelovi, mne sa páčilo od začiatku muzove meno, ani som nerozmyslala. A v rodine aj vsade inde je to ok, nikto ich nevola stary a mlady ale napr. Miňo,Milan (otec) Miňko,Milanko (syn) .
5 generácii sa u nás volali Milanovia.
a nemôžeš mu dať dve mená a stredné bude Milan? viem, že prvé sa bude hľadať ťažko, ale či to nie je cesta...
Kamoska maju milana syna, kamos je milan, dedo je milan a aj pradedo milan... Ten uz zomrel, dedo je starky, oco je miňo a maly je mio, okrem inych prezyvok...
Super meno, mala som ho na zozname cez tehu
Pre mňa je to totalne nemužné meno 😃 v rovnakej kategórii ak Miloš, Cyril, Štefan a podobne.
Myslim ze to aj absenciou R a pritomnostou L a Š.
Taky Richard, Artur alebo Roman, to uz ina kava.
A Miňko alebo Miňo tak to je konecna...
Syn ma spoluziaka maleho a volaju ho Milanko. Ale to nie je asi ziadny objav pre teba.
@evica17 ja mam tiez po tete, sme mala a velka. Ta “velka” je uz peknych par rokov o hlavu mensia.
Mne sa páči
@pondelok01 kým si ešte mala.alebo mladá v pohode, ale.ja by som nechcela byť stará alebo veľká (veľká by som brala osobné,lebo som tucna)
Milan ešte ako-tak, ale Miňo/Miňko čistý des
@babulkomale romankoooo 😂😂😂 sorry, ale na romanka z mama, ozen ma, sa neda zabudnut 😂😂😂
@janetinka27 to ja nepoznam 😃 viem ze ide o nejakych sockosov, ja take relacie nedavam, nemame TV s prijmom beznych stanic.
@babulkomale je to stara vec, vsak nic podstatne, iba na margo toho "muzneho" mena roman
Miňo, Miňko 🙂. Áno, poznám jedného Milana. Meno sa mi páči 🙂 mala som ho v užšom výbere. Pre chlapca sa mi páči aj tá zdrobnenina.
Ahoj, ja mam Milanka🙂maznak neskutočný, volám ho Milanečko🙈
Na mna to meno posobi tvrdo a uz vobec nie Mino to ma hned napadnu profesionali serial😯ked tak tak Milo,Milko
Brat bol Milan ocino bol Štefan Milan a presne nedávno mal meniny a povedala som,že škoda že som nedala toto meno aj môjmu synovi, lebo je ich už malo a je to veľmi pekne meno 🙂)
Ja mam manzela Milana 😁 ...poznam len 1 Milanka 1,5r presne po otcovi meno. Urob mu tu radost ked chce, aspon bude zmena pri tych samych Samkoch, Adamkoch, Filipoch 😉
Našho suseda voláme Milanko v trenírkach
Ja mám 5rocneho Milana, keď sme vyberali meno, bola som na pochybách, ale.teraz si iné.meno.neviem predstavit🤩👍. Také neokukane a myslím,že aj pekne sa.da.povedat, keď ho zavoláš aj inak ako je zapísaný v rodnom liste
Milan je v pohode meno, ale ja osobne by som meno po otcovi nedavala. Ked su v domacnosti dvaja, jeden automaticky o to meno pride, a potom dopadnes ako moja svokra, ktora vlastneho manzela oslovuje tatino.