Ahojte, páči sa vám meno Marína? ❤️
Najhlavnejšie je či sa vám páči.
Kraaasne.
Nie
Nie, je príliš tvrdé na môj vkus
Chceli sme ju volať Mary
Áno syn má spolužiačku Marínu a je to veľmi pekné meno.
Pekne meno
Ak sa vam paci tak naco tu nazor tisic inych... polovica napise nie a polovica ano
Mne sa páči
meno Marína je veľmi pekné, prečo ho chcete "spotvoriť" na MARY???
Nádherne. Aj ja som ho chcela, ale nehodí sa nám k priezvisku.
Nezvyknem sa vyjadrovať k otázkam o menách ale nedá mi to. Podľa mňa je to pekné meno pre male dievčatko ale pubertacka určite nebude nadšená z takéhoto mena keď snou budú plieskat hormóny 🤔🤔 a mary je myslím skratku pre Máriu.
Ja vidím keks, nie dieťa. Ale lepšie ako napríklad Chloe.
Áno, páči sa mi. 👍
krásne 😍
Ano, to som by som chcela pre moju dceru, ale mam syna 🤷🏻♀️
My mame dceru Marinu. Najskor sa to velmi v rodine nepozdavalo, ale teraz su vsetci spokojni 🙂 Volame ju hlavne Marina a Marinka, niekedy skratkou Mari a Marka. Je to podla mna krasne meno. Nie je bezne a zaroven nie je z balika prilis “ujetych” mien. Taktiez v zahranici s nim nebude mat problem a myslim, ze sa hodi aj k roznemu veku, nielen pre dieta...
Krásne 💛
Marína je nádherné meno ❤
Nádherné meno
Blbne mi mobil .Zhovadit pekne slovanske meno skratkou mary pekne po americku 🤮Nazvite ju rovno Mary ked vlastne Marinu nechces
Mne sa paci, ale nejde o názor žien z koňa..... Nikdy, nenájdeš meno co sa bude páčiť vsetkym
Krásne meno♥️
Také naivne...
najkrajsie... nadherne meno 🙂 kebyze mam dcerku tak sa vola Marina ale mam syncekov 🙂 este si po marinku pojdeme snad niekedy :D
Mne sa velmi paci toto meno ❤️