Čaute aký máte názor na meno Liam? Aku zdrobneninu použiť? Liamko?
@martina0303 poznám a volajú ho Limčo🙂
iba ak by mal priezvisko Neeson 🙂
@vladika11 boze 🙈
Baba dala meno synovi Liam a typicke slovensk priezvisko. No, ked ich prave nepocuje, tak sa jej smeju za chrbtom. Dufam, ze mas dobre priezvisko.
Môj názor je že v Amerike/Anglicku fajn, na Slovensku katastrofa. A "Liamko" je tiež niečo strašné (aj s tým že sa to správne vyslovuje "lajem/ko a nie "liam/ko").
pomoc, nie, nerob mu to
Keď dám dieťaťu zahraničné meno, ako napr Liam, tak ho budem volať Liam a nebudem to meno poslovenčovat. Vyznieva to hlupo a smiešne, napr Limčo. Otras 🤦🏻♀️
...ked uz zahranicne nemo, tak aspon nezdrobnovat.
boze chudence deti... Liamko je fakt des, aspon to nezdrobnovat..
Presne, tieto zahraničné mená sa podľa mňa nehodia ku slovenským priezviskám, ak bude Liam Kováč alebo Kapusta, to bude ozaj "krásne". Tiež nechápem tú nutnosť zdrobňovať zahraničné mená, neviem či sa smiať, či plakať, keď počujem niekoho volať na dieťa Chloeinka či Nathanaelko 🙂
Inak ja mam vzdialenú rodinu v Anglicku a ich príbuzný ma meno Liam. Je to čistý Angličan a teda nevyslovjú to meno ako Lajem, ale normálne tak ako sa píše Liam.
A ak chcete volať tak syna, kľudne mu môžte dať aj meno Viliam s tým, že ho budete oslovovať Liam. 😊
este by ho chudaka mohli volat aj Lijko ak nie Limco 🤐
Liam fuha, tazke s vyslovnostou trosku. Plus decko s tymto menom som mala v skolke, chlapec transsexual. Takze no go
Kludne to dieta stym styraj ale potom sa nediv ked niekto v skole mu da niekto extra prezyvku :D jednej znamej dieta deti v skole volaju Lajno
Na sk uz je velmi caste toto meno. V okoli viem o troch. Volaju ich Liam, jedny obcas Lio. Nikdy by mi nenapadlo vyssie spomenute lajno🤦🏼♀️ Akoze chore. A deti sa vedia vysmievat a zosmiesnovat aj klasicke slovenske mena, takze to by som neriesila.
.....Majte rozum,ved je tolko peknych slovenskych mien.....kam toto vedie....ved to kedysi davali take kadejake mena len cigani u nas.....
daj také meno ake sa TEBE páči a hotovo... na co nazory okolia? hlavne aby ste vy boli spokojni, je to vase dieta, moje sa volaj Libor a Loriána, a majú rozne druhy prezývok, Libčo, Liborko, Liborusko, Bibo, Bibko, a mala je Lora ked je zla, Lorka, Lorinka.. na to prides casom, potom ako im budes hovorit 🙂
@kittykat22 👍 😂
@asia83 ....a Mia Lukacova....Limčo a Miuska......😂
Nas syn sa vola Viliam a moji surodenci ho volaju aj Liam 🤣👌🤦♂️viLIAM
V porodnici dala jedna mamina meno Liam, mne hrozne neprislo. Mne otrasnejsie prídu Sebko-Jebko, Adam, susedov Fedorko🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ A pod
......Sebikov vsade vela....Peter,Jozef,Juraj,Jan....kde ste????
@lula313 sebko jebko ... padam
@kittykat22 no by si sa cudovala, ale tak Sebka volal môj 60 ročný, vysokoškolsky vzdelaný otec🤷🏻♀️ Čiže to vysmievanie nie je len doména deti.. a ten Sebko bol riadny čert, ten 5 sekund nevedel ostat na klude a niečo zle nespravit..
@77daniela77 poznam deti male so vsetkymi tymi menami co si napisala. maju ich zvacsa po svojich otcoch. ale malych jurajov poznam fakt az prilis vela. kazdy treti chlapec v mojom znamom okoli do 10 rokov je juraj
@pralinka25 mám dojem, že okrem zahraničných je aj tých slovenských je tiež dosť. Ale zdá sa mi, že sa vytratili také "kompromisné" mená (nie echt slovenské, skôr slovanské, ale nie anglosaské) - Slavomír, Rastislav, Jaroslav, Miroslav...
Susedin syn sa tak volá. Volajú ho liamko liam .. vždy jedno z tých dvoch možností