Ahojte baby, ja si idem pre váš objektívny názor. Krajšie je Leyla ale Leila? A aký máte názor na toto meno .. ďakujem
@16kristina27 ahoj,meno sa mi nepáči ,ale takto napísané sa mi viac pozdáva Leyla
Pripajam sa…hrozne meno, priam strasidelne znie. Ako nejaka carodejnica alebo bosorka.
Pozeráš Nauč ma milovať? 😀
@16kristina27 Leila je normálne arabské meno, myslim že to v preklade znamená noc. Leyla sa mi nepáči
@16kristina27 mne to príde ako umelecké meno nejakej striptérky 😂
Naša fenka sa volala Layla
@16kristina27 ak dáš Leyla, bude musieť stále hovoriť "Leyla s ypsilónom"
krasne meno...v pisanej forme sa mi viac paci s y-ale v podstate je to jedno...
Nepaci sa mi ani jedna forma, take meno by som ludskej bytosti nedala.😐Pride mi skor ako pseudonym nez ako normalne krstne meno.
Nepočúvaj ich. Je to Krásne meno. Ešte je aj obmena Leia
Dala by som Lea 🙂
Moc sa mi nepaci, taka Lea mi pride krajsie
Ja mám kolegyňu z Bosny Lejla. Potom dcera mojej šéfky sa volá Laila. Nie som ignorant, ale už som obe volala aj Layla, Leila a proste už mám v tom chaos 🤯 a musím dávať pozor, aby som zas nepochybila. Radšej by som teda sama toto meno ani žiadnu variantu nedávala…
Leila
Eric Clapton - Layla
Nádherná skladba
@16kristina27 ja mám kolegyňu Leilu, pochádza z Egypta a jej priezvisko pasuje k tomuto menu. Ale si predstav že máš dievčatko Leyla/Leila Halušková, Kováčiková, Masarcova atď.....
Ale k zahraničnému priezvisku prečo nie.
@16kristina27 kamoška má Laylu, žijú v UK
@16kristina27 mne sa viac páči Leyla.
Nedala by som ale čo píšu baby vyzsie že tak sa vola ten a ten pes napríklad sme boli u jedných známych a mali psa Ninu keď kričali že ninka tak som nevedela či na mňa či na PSA 🙈😂
@16kristina27 Leila alebo Lejla. S Y je to divné
@16kristina27 ciganske meno fajn
@guliver19 meno podľa mňa pekne..prikláňam sa skôr k Leila..každý druhý pes sa už vola ľudským nemom..len v bytovke máme Miu, Matiasa, Maxima, Dorku, dokonca Jessiku..takže tak 🤣 už nežijeme v dobe keď každý pes bol Bodrík alebo Tina (iné ma rýchlo nenapadá) 🤣
Leila je úplne bežné meno, znie zvučne, jemne, žensky, poznám dievča aj dospelú ženu s tymto menom a pristane to detskému aj dospelému veku. Ľudia nebudú mať problém vysloviť ho. Jedine, že sa zjavne určite nájde dosť primitívov, čo pokladajú za nornálne vysmievať sa z mena - snáď nebudú takí medzi rodičmi spolužiakov tvojho dieťaťa - a ak áno, čo už, nepomôžeš si, lebo ich deti s takýmto vzorom v rodine, sa budú vysmievať aj pre okuliare, račkovanie, váhu, ryšavé vlasy, pehy, výšku...
@guliver19 ešte keby si napísala maďarské tak pomlčím..ale teda ešte som nepočula Rómov s týmto menom fakt..
Mojej susedy pes sa volá Zuzka a mačku majú Ferka a ? To že ľudia dávajú zvieratám ľudské mena , tu bolo a bude vždy.
Leyla je krasne meno a dala by som s Y . Mám kamosku Leylu a je som svojim menom spokojná a to už ma skoro 40 rokov
@16kristina27 znama ma Leiku..netusim ani ako je v kaledari toto meno Ci Leia alobo Lea. Leila je ok meno
Leila
Opýtam sa suseda, ich zlatý retriver sa tak vola
Sorry, strašne meno