Ahojte 🙂 hrozne sa mi páči meno Jakub a aktuálne som preň aj skoro rozhodnutá, len ma prekvapily “štatistiky” podľa ktorých je to najčastejšie meno za posledné roky. Ja napr vo svojom okoli vôbec nemam ten pocit. Je to u vás skutočne tak, že je veľmi veľa Kubkov ? ☺️
a je to tak velmi rozhodujuce kolko Jakubov beha po svete ked sa ti to meno paci? nechas sa ovplyvnit tym co sa niekde pise? preco dnes mlady nevefia rozhodovat sami za seba?
ja mam Jakuba a on ma spoluziaka Jakuba 🙂 a ano, dosta casto ked niekde sme pocujem, ako nejaky rodic vola svoje dieta: Kubko, Jakubko... tych 14rokov dozadu sa naozaj dost toto meno davalo... dnes uz mozno az tak nie... ale statistike verim
@janulka5988 keď sa ti páči tak ho daj a kašli na štatistiky. Ja poznám 2 Kubov za celý život. Pekne meno. Keby sa mi páčilo, nezaujímala by ma nejaká štatistika
Štatistika je robená z reálnych zápisov do matrík. To si nikto len tak nevymyslel z dlhej chvíle. Čiže keď sú najpopulárnejšie tak to tak naozaj je.
Ja mam pocit že teraz je na každom rohu Zuza. Na ihrisku, v obchode, všade.... ale v štatistike to nie je 🙂
Ak sa ti páči meno, nerieš štatistiky.
@janulka5988 mrte
@janulka5988 nas je v triede v skolke sam, a registrujem na sidlisku este dvoch v jeho veku
Ano. V nasej ms je ich vela. Jakub hanka
Daj Santiago.aj budeš mať kubka aj nie😃
V mojom okoli nikto, teda jeden Jakub je v rodine...mam troch synov s vacsimi odstupmi rokov a ani jeden nemal v triede ci skolka, ci ZS, alebo SS Jakuba, takze pre mna to take bezne meno nie je
@janulka5988 syn má 4r a v jeho triede sú 4 Jakubkovia
kazdy rok je IN ine meno, pokym porodis tak Jakubov bude zas malo :D ak sa ti paci to meno daj ho, pripadne daj Jakub123 ak chces byt originalna :D a mas vybavene 😂🙈
áno veľa okolie PN 4 alebo 5 kolegýň synov vnukov...
Môžeš dať Jakob. My máme doma Jakubka a je mi jedno, koľko Jakubkov beha po svete 🙂
V škôlke boli 3 v triede, na celom prvom stupni ZŠ je syn jediný Jakub
Je ich hrozne veľa, to je fakt. Ale je to preto, že je to naozaj pekné meno. Čiže keď sa ti páči a chceš ho dať, tak či bude o jedného viac, alebo menej, to už je jedno.
Tak u nás ich je naozaj veľa. Hc a okolie
Je ich dosť všade naokolo ale ak sa ti páči meno tak ho kľudne daj...skôr by som riešila či nemáš termin v júli keď je Jakuba v kalendári 🙂
Aj ja mám Jakuba. Meno sme dali s mužom také aké sa nám páčilo. V škôlke bol jeden a aj v triede je sám.
@1angelika 🙂 môj Jakub je 25.08 a meniny 25.07 aspoň sa to dobre pamätá :D
@anickaaa6aaa a nerieši, že mu nemôžu v škole spolužiaci zablahoželať? 🙂
@1angelika nie vôbec 🙂
@anickaaa6aaa tak super. Meno ako také je pekné.,..mne sa veľmi páči aj Adam ale to by som určite nedala 🙂
@janulka5988 sú štatistiky dôležité pre teba?Ak si rozhodnutá dať synovi také meno,tak ho daj.
Ano, je ich vela, okrem Jakuba najcastejsie v okoli este Oliver a Adam
@janulka5988 podľa mňa záleží dosť od regiónu. V mojom okolí poznám jedného 15 ročného. Tu je to samý Martin, Marko, Samuel, Patrik, Adam...ale Jakubovia tu nefičia
Buď verím štatistike alebo svojim výmyslom 😀