Dobrý večer.
Ak máte názor na meno Ivana?
Manžel navrhuje, ale ja som na vazkach. Ďakujem
Veľmi pekné, v dnešnej dobe nie časté, čiže dobrý výber 👌🏻
Pekne vyznie aj v základnom tvare, aj ako Iva, Ivka, Ivanka.
Nie
Pekné
Super. Krásne meno, nepoznám žiadne dieťa s menom Ivana, čiže ako bolo spomenuté vyššie - v dnešnej dobe nie časté.
Pekne. Aj pre dieťa, aj pre tínedžerku, aj pre dospelú ženu. Iva, Ivka..
Pekné
Nebolo by v mojej top 5-ke, ale zle to nie je... Stotozneny s tym musite byt ale obaja.
Ivana ok, ale skratka Iva, Ivka sa mi nepáči, za mňa nie.
Za mna nie, všetky ženy Ivany čo poznam sú take falosnice, zakeracky 🙈 takže ja osobne to meno nemusím
Ja som a nemám to meno rada
Príde mi take dnes nemoderne. Nepáči sa mi. Dala by som niečo, neotrepane. Toto je z minulého storočia otrepané.
Kazda ivana nech sa nikto namna neurazi ktoru poznam je divna… prepacte
My mame dvojročnú Ivanku 🙂
Ja hlasujem za.
Nasa je tiez Ivanka 🙂 siroko daleko jedina, nestane sa jej,zeby v triede boli 4,ako maju teraz 4elisky, 3sofinky a ninky 😁 ja som ju chcela aj pokrstit dat ako Ivanku, nie Ivanu, ale nepreslo mi to😁
Chodím a tým menom po svete 42 rokov a v pohode som s ním. Volaju má Ivana, Ivka, Ivi, Ivuš. Poznam ešte jednu Ivu, spoluziacku na gympli. Inak nikoho.
Pekné 😊👍
Pre mňa je zaujímavejšie a krajšie Ivona 🙂
@river_song Esteze ma nepoznas. ;D
Je ok. Sama ho mam. Dcere by som nedala. ;D (Aj keby som sa tak nevolala.)
Mne sa paci 😁
Aj dcerke som ho chcela dat..ale nakoniec sme sa zhodli s manzelom na inom..
Urcite lepsie ako Ela Nela Vivien..
Tak ci onak, najlepsie vybrat meno s ktorym budete obaja spokojni😉
a co hovoris na Ivica?
moje naj naj naj mne sa velmi paci a aj dam dvojickam obidve verzie
@river_song ja som super nahodou 🙂
@river_song Zaujimave, mam tu istu skusenost. Meno samo osobe je krasne, ale ja by som neriskovala. Nema dobru karmu to meno.
pekné
@ivangeline
@ivanakaka ospravedlňujem sa, ale teda moje skúsenosti s nositelkami toho mena su take, ze ..... 😂 vas nepoznam, takze neviem, mozno výnimky potvrdzuju pravidlo... 🤷 snad som nikoho neurazila.. aj u inych mien je to tak.. evy napríklad niečo podobné 😂 niekto to ma tak mozno s anickami, mariami, luciami 🤷😏
Poznám jednu, ktorá stále tvrdí, že by sa radšej volala Iva, ako pani Janžurová. Aj ju všetci Iva volajú.
Páči sa mi