Hodí sa vám táto kombinácia? Už dlho nad tým s manželom rozmýšľame a veľmi sa nám to takto spolu hodí, ale premýšľame aj nad tým, že či si to ľudia nebudú veľmi mýliť...
Obidve pekne, ale samostatne. Spolu to znie ako jazykolam🤷aspoň mne....
Mam susedu- mlada pekna baba a vola sa magdalena a vsetci ju volaju “megi”. Takze da sa to skratit 😜
Len otazka je, ci chcete oslovovat celym menom, alebo skratene. Ja mam doma adelku a alzbetku a volam adi a beti 🙂
treba brať do úvahy aj dlžku priezviska - ak sú obe dlhé, amen tma, nevojdu sa do koloniek
Magdalenu ak budú veštci volať Magda, to je otrasné :(
Nie, keď budú niekde obe budú ich namiesto mena oslovovať dvojičky poďte sem atď. Niečo kratšie skúste vymyslieť.
Margaretka bola moja babka a volali ju Gretka, a Magdalena je moja mama a volaju ju Megi. Podla mna obe mená su super, ak mate krátke priezvisko tak sú ideálne.
Podľa mňa sú to veľmi pekné mená a aj spolu pre dvojičky. Za mňa jednoznačne áno.
Samo o sebe su to pekne mena, nuz ale mne sa nepacia skratky tychto mien 😔 ... Tomu aby ich volali Magda/Magdi a Margi sa urcite nevyhnes.
pekné... prečo nie.
Skratit sa daju: Mája/Lenka a Grétka... za mna super 😃 mne sa paci, ked mena k sebe ladia
Načo chcete nejaké mená, keď automaticky rozmýšľate, ako ich budete skracovať? Obe mená sú dlhé, také ťažkopádne. Magda je hrozná verzia, ešte možno Megi ujde......a Grétka tiež nič moc.
Dajte také mená, pri ktorých sa vám páči aj oficiálna verzia.
tie mená znejú veľmi podobne, dokonca sú aj rovnako dlhé
Mne sa tato kombinacia pre dvojcatka celmi paci. Mate kratke priezvisko? Vsak aj tak asi neostane ked sa vydaju. Ja mam dlhe meno aj priezvisko no tak zo tak je. Chybaju mi obcas dve policka na meno ale nevadi
Skús obidve mená spolu opakovať po sebe..za chvíľu sa ti zamotá jazyk. Ja by som išla do jednoduchších mien pri dvojičkách.
Sú to pekne mená, dokonca jedna mamička z MK má dvojičky s takýmito menami, inšpirovala si sa od nej alebo je to náhoda?😊
Ano, krásne.
Krasne 😍
Margarétka a Marietka
zneju dobre ale zvlast. Vybrala by som rozne mena a nie obidve na M. Napr. Margareta-Daniela,Viktoria....plus priezvisko musi harmonizovat.
Jeho to je nadherne krasne za mňa 👍🌼⚘
gréta a magda
Neviem preco kazdy hned tie mena skracuje, nedaju sa pouzivat v dlhej forme? V originalnom zneni su to pekne mena.
Kraaaasne 😍za mna urcite ano
ja by som vybrala iné mená
Mne tie mena pridu moc dlhe a nedaju sa "pekne" skratit, stale opakovat magdalenka a margaretka, asi by ma trafilo 😀 a spolu sa to zle vyslovuje aj