Ahojte, ktore z tychto mien sa vam najviac paci pre dievcatko?
lea
Vacsinu z nich by som ani nenazvala menom, bea je skor len familiarna skratka mena, jedine Lea mozno.
Ani jedno
Pre zvieratko vsetky super, pre dieta ani jedno 😂
Autorka, skus vyber este prehodnotit. Nakonoec das aj tak sice meno podla svojho vyberu ale vies si realne predstavit ze by sa niekto volal Rea elebo Zea? Neviem no.. teraz vsetci ficia na Nathan ,Nathaniel, Lea, Lia, Nea.. na 1 kopyto 😏 tak chcu byt iny az su vsetci rovnaki nakoniec
Z týchto žiadne. Treba myslieť aj na to, že raz zo dieťa bude mat 25 a asi bude veľmi nadšene z mena Bea či Zea.
Lea
Z týchto ešte Lea celkom znesiteľné...inak...ach jaj... 🙈
Ja Nizlove moc nemusím :D ale taká Nea mi prišlo fakt pekne a zaujímavé meno, aj keď som ho pred tým nepocula
Lea je z toho jedine meno. Ostatné sú len spojené písmenká 🤷
daj rovno ea...však to je katastrofa.... to je tvoj výmysel???
Ale k veci, Lea je velmi pekne meno, jednu poznam, je to uz dospela zena a velmi prijemna, mila, charizmaticka 🙂
Lea alebo Tea, ale aj Bea je zaujímavá.
Mne sa z týchto mien nepáči ani jedno, chýba im niečo "vznešené", ženské...., ale každému sa páči niečo iné....
Este nejake pismenka si vynechala.. co taka dea, fea, kea, sea, gea, jea, pea?
Pia 😂
žartujem....z týchto možností rozhodne Lea
Inak meno Rhea nie je vymysel:
Rhea je starodávna grécka bohyňa patriaca k skoršej generácii božstiev. Je matkou niektorých z najznámejších gréckych bohov a bohyní. Rhea je krásna, materská žena.
Nepáči sa ti autorka aj meno Vea? Môžete doplniť svoj zoznam.❤❤
Mame toľko krásnych mien na Slovensku…
Netradične sú Melánia, Marína. Agáta…
Nie tieto 3pismenkove…a priezvisko aké je k tomu?
Lebo Tea Bartosova (to bol príklad) neni nič moc…
Otrasné.
Lea a Bea - v prípade ako skratka Beaty, inak nie. Ostatné otras,
Všetky zle 😂 alebo teda len tá Lea
@trema ja poznám jednu zubarku, má asi 35 rokov a volá sa Dea. A sranda je, že napriek tomu, že jej rodičia chceli byť originalní, v škôlke boli ešte 2 ďalšie dievčatka s rovnakým menom.
Lea, pretože Tea= ako čaj, Bea = beata, Nea= ma ta nizlova inak to meno podla mna nikto nepočul😂, a Rea a Zea chuda dieťa