Ahojte,viete mi poradit,kedy oslavuje meniny Lara? Popripade,je tu niekto,kto ma dceru Laru,kedy oslavuje?
Dakujem
Skúste si ho nájsť v cudzom kalendári 🙂
@walsinka ja by som tiez chcela laru. S mamzelom sme sa dohodli, ze oficialne dame Lauru ale budeme jej hovorit Lara 🙂
Krasne meno 🙂
@walsinka ahoj, my mame Laru a su asi 3 datumy kedy oslavuje.... my oslavujeme na Lauru a to je 5.6.
kamoska tiez ma laru a oslavuje na lauru 🙂
Lara je skrátka z Larisy, nie? Pekné ruské meno. Pasternak: Doktor Živago.
Dakujem za odpovede 😊
@aniele Je to od toho mena skratka. Paradoxne, Larisa mi pride krajsia varianta. A k tomu my mame psa menom Lara... :D
Ja neviem, my máme deku larisu 😀
@airaw dekuuu? 😀
@ruzasipova jop aj kamoska ma psa Laru
@airaw
@marylinmary
@asia83
@0silvia0 Keď mohli auto pomenovať po Mercedes a poháre po Zuzane, prečo by deka nemohla byť Larisa, nie? Aj ja som ju mala v dievčenskej izbe na gauči a kreslách.
Mi sme dali malej dve mená Barborka Larka a oslavuje na Barboru ale volajú ju Larka
@asia83 Súhlasím (aj keď ja som písala len o Larise s veľkým "L" 😁). Lenže v tej dobe to bolo čosi extra, bola príjemná na dotyk, pekné farby... Tak to zľudovelo. Česi dosiaľ pri vysávaní "luxujú", keďže jeden z prvých vysávačov mal značku LUX. Určite aj u nás sa to stalo častejšie, len mi teraz nepríde narýchlo nič na um 😉.
6.september lun.kalendár krásna pani
My máme Laru. Pred 10 rokmi sme začali oslavovať 26.3. Vtedy je v maďarskom kalendári. Pred cca 6 rokmi ju zaradili aj do slovenského Laura. Lara. Po 3 rokoch tam už zase nebola🤔. Ale my sme aj tak. Ostali na 26.3. 🙂
@walsinka ja mám Laru . Uz druhy rok som ju nasla v kalendari 14.7 , ked oslavuje Kamil
@walsinka meniny ma 14.7. podla slovenskeho kalendara a 26.3. podla madarskeho
@juliana6919 akurat som to prvykrat vlani zbadala v kalendari. Ze 14.7. Doteraz ale v kalendari nebola Lara. V Slovenskom. Museli ju tam dat nedavno.
@walsinka google tvrdi, ze na Lauru, t.j. 5.6.