Ahojte 🙂 ktoré z týchto dvoch mien pre dievčatko sa vám viac páči?
Júlia... skratka "Kaja" sa mi vôbec nepáči
@summerparadise chapem… mne zasa skratka Kaja tak neprekaza, ale Jula, Julča, to je des🤦🏼♀️no v zakladnom tvare su obe pekne..
Mne sa páči Juliána❤️, no viem otázka znela inak.. tak Júlia
Adelka
Karolinka ❤
My sme sa rozhodovali tiež medzi týmito menami + ešte Adriana bola v zozname.
Dali sme Julianu nakoniec. Voláme ju aj Julča ale aj Julinka, Julka, Juliana 🙂 Páčia sa mi všetky tie varianty.
Júlia. Volala by som max Juli, Julka. Čo vymyslia decká v budúcnosti teraz neovplyvníš. Mojich rodičov tiež ani vo sne nenapadlo, že ma budú volať Kika 🤦. Doma mi tak v živote nikto nepovedal. Za mňa boli napríklad mená Marek/Marko neskomolitelne a syn má niekoľkých kamarátov a všetkých volajú Maro 🙃.
Karolína je tiež fajn, ale mne sa tiež veľmi nepáči prezývka Kaja a tomu sa takmer s istotou v kolektíve nevyhne.
za mna jednoznacne Julia ked uz z tychto dvoch :D
KAROLíNA
@lucia7933 😀 ja mám Marek, voláme ho Marko - samo., jeden čas ho tiež začala takto volať dcéra, že Maro, rýchlo som to stopla 👍 niekedy naň zavolám Markus 😉 a mn. zase naň: Marektiaň 😝 zo srandy.
Ozaj autorka, môj hlas je za Karolínku - Lín je fajn. Poznám Júliu jedni volajú Džuli
Ale moje meno je : Liana, Eliana.
Karolína
Ja mam dcéru Júliu, hovoríme jej iba tak, výnimočne Julinka, v škole ju volajú Juli alebo Julka
Za mna Julia, tych je malinko. Karolin je strasne vela aj v mojom okoli, to sa mi az tak nepaci 🙂 Julka, Julinka, to je take mile, nie velmi okukane. Ale tak kazdemu sa paci nieco ine, daj na svoj pocit. 😉
Máme doma Júliu a voláme ju Júlia, Juli, keď bola menšia Julinka. Oslovenie Julka sme od začiatku nechceli a ani ju nikto z okolia tak nevolá. Ešte aj p.učiteľka v škole ju volá Džuli / Džulia. ;)
My máme mladšiu Karolínu a v škole ju kamošky volajú Karoli a Karolínka. Kajka jej nikto nepovie, okrem mňa niekedy. 😁
My máme doma Júliu, voláme ju Júli, Julka a p.trenerka ju volá anglickou výslovnosťou čo mi nejak neprekáža
Júlia
Karolína 🙂
Tak poznám aj krajšie mena...no v rodine máme Júliu... A aj ju tak voláme.tak Júlia...ale sú aj krajšie mena ;)
ahoj my mame doma juliu, nevolame ju jula ani julca, vacsinou julka, jull, juli, julinka, julia ked sme nahnevani... este ju obcas nayveme julish
takze podla mna julka
Júlia
Za mňa Júlia
Ja mám Julianku🙂
Julia
Karolína rozhodne. Krásne meno a v dnešnej dobe už netradičné
Poznám Karolínu, ktorú volajú nie Kaja, ale Lina a veľmi sa mi to páči 🙂 ale obe mená sú krásne, nech vyberieš ktorékoľvek, nebude to krok vedľa.
Karolína