Ktoré je krajšie ? K priezvisku pasujú obe.
Branko
..najprv som chcela Jonáša , ale muž prišiel s tým že Branko ..tak reku porozmýšľam , a …asi veruže dáme Branka ♥️
Jonas nie. Branko sa mi tiez nepaci ale lepsie ako Jonas😀
mne sa Branko paci 🙂
Náš Riško mal byť Branko. Za mňa Branko určite 🙂
Z týchto dvoch určite Branko 😉
Uprimne? Ani jedno. Jonas to je ako z 18 storocia, a Branko - nuz raz z neho bude velky, doslely chlap, a takemu 30tnikovi povedat Branko.... 🙄 uf...
Branko, Braňo
My sme chceli Jonáša, ale krátko po meninách mám termín, čiže by sa to oslavovalo súčasne, tak to musíme prehodnotiť.
Jonáš
Keď, tak Braňo. Dospelý chlap a Branko je divné.
Branko ♥️
Branko
Jonáš
Určite Jonáš
Jonas.. dokonca, syn ma.spoluziaka Jonas-a bez makcena a sice sme si dlho zvykali ale aj to mi pride krasne meno.
Branko, to si hned predstavim Mojseja 🙈
Branko.
@eff007 aj môj syn mal byť Branko po tatovi, tiež brankovi a nakoniec je Riško 😁
Jonas, celkom sa to meno teraz uchytilo
Ja som chcela druhého Jonáša, ale chlap ani za boha 😂 Branko sa mi tiež páči, ale je to detské a Branislava by volali Braňo, to mi hneď príde na rozum Mojsej 🙈 Mne dvíha tlak už aj keď volajú po synovi Jurajovi deti Juro, nie to ešte Braňoooo 😂
@andreagartnerova to je sranda 😀 este nainspirujeme autorku a bude tretia s Riškom, čo mal byť Branko 😆
Branko
Branko ❤️. Mali sme v užšom výbere spolu s Bystrík a Vratko, nakoniec je dievka 😀
@elanor Branislav by to bol normálne , čiže Braňo …nie že by bol krstený ako Branko 😁
Ďakujem ženy , je rozhodnuté 🙂
ok. Zial poznam jedneho pana, dospely chlap, riaditel firmy a na menovke svieti Branko XXXX. Ozaj to nevyzera dobre.
My máme Jonáša, volám ho Jony alebo Jonáško a mne sa to meno veľmi páči.
@miskasiska Jej, my máme Jonyho tiež, ale je Jonatán. Má kamaráta Jonáša 😉
Jonas.
Branko