Hľadám nezvyčajné meno pre chlapca

bejkidielko
9. dec 2021

Poraďte mi meno hľadám nezvyčajné nie čo ma každý druhý chlapec. Priezvisko mame kratke Gross. Aby sa dal volat pekne skratkou a hlavne aby sa to hodilo k jeho. Bratom Maximilian Sebastian. 💚💚.
Dakujem za Vas cas a námety 🌹🌹🌹🍾🍾🍾
Rozmyslali sme Benjamin, Alan, Teodor...

lilianka28
9. dec 2021

Ak chceš, aby sa hodilo k bratom, tak mne z týchto čo si napísala pasuje najviac Benjamin.

dramaqueen
9. dec 2021

no tak sebastian a maxo vobec nie su nezvycajne, kazdy druhy chlapec je maxo alebo sebo. Ale z tych co si napisala asi benjamin

zojanka
9. dec 2021

@bejkidielko Alexander

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ckatka
9. dec 2021

Teodor je super. Skvelé to spolu s priezviskom.znie. Aj Alan, pokiaľ nechceš mat veľa R spolu..
Gross.je také silnejšie.tvrde priezvisko a Benjamin sa mi k nemu nehodí. Predstavujem si dospelého chlapa ako sa niekomu predstavuje...pýta sa mi tvrdšie silné meno.
Zvukovo sa mi viac pyta dvojslabicne meno.
Ešte možno Leonard. Daniel. Michal. Martin. Eduard.

tomikejt
9. dec 2021

@bejkidielko sebkov a maxov sú plné ihriska. Môj je Teo ale tiež nieje výnimočné, v pôrodnici boli ďalší dvaja 😄 z tých co si napísala tak Benjamin.

tomikejt
9. dec 2021

@bejkidielko baby písali Alexander, to je podla mňa ešte lepšie než Benjamin

anjelicek26
9. dec 2021

@bejkidielko My mame Maximilian a Benjamin, hodi sa to k sebe... ak teraz bude zasa chlapec sme s menami dost v koncoch, uvidime 😂

viktory6661
9. dec 2021

@bejkidielko Matias

moonlight1210
9. dec 2021

Ak by si chcela, aby to “rymovalo”, tak Maximilian, Sebastian, Adrian.

nika1971
9. dec 2021

Tadeáš, Alexei, Damián, Marcus

mironka
9. dec 2021

@bejkidielko Kristian?

simsalabim
9. dec 2021

Richard Gross.

bejkidielko
autor
9. dec 2021

@anjelicek26 gratulujem. Tak uz vam zostava len Sebastian 😜 nie ste sklamana ze nejdete mag dievcatko?

bejkidielko
autor
9. dec 2021

@mironka aj nad tým aom rozmýšľala dakujem

bejkidielko
autor
9. dec 2021

@moonlight1210 Adrián nie. 🙉

bejkidielko
autor
9. dec 2021

@simsalabim mame v rodine😊dokonca nie jedneho tak nie. Ale meno. Super

bejkidielko
autor
9. dec 2021

@tomikejt ano je to nadjerne meno. Ale keďže nebyvame vo velkom meste bojim sa tej prezyvky Šaňo.

bejkidielko
autor
9. dec 2021

@tomikejt asi aj zalezi kde bývate. Tu je maximilian v nasom meste hadam jediny. To js pravda.

bejkidielko
autor
9. dec 2021

@dramaqueen akoze nezvyčajné myslela som yom to skor ze ya nám nehodia tipicke stare men janko, jurko jožko.... Zase nechcdm. Zahraničné 😊🙉🙈

jumama
9. dec 2021

Cyprián, má tiež to án na konci 🙂 Podľa mňa nemá veľa ľudí odvahu dať ho, možno ho považujú za také staršie. Cyprián Majerník bol maliar. Aj pekný film Legenda o Cypriánovi, o takom mníchovi vynálezcovi... 🙂

basska_b
9. dec 2021

@jumama Ja som videla chlapca na pieskovisku, volali ho Cypko. No v plnej forme ešte ako tak, ale Cypko 🙏

@bejkidielko Môj favorit je Albert. Možno sa tak nehodí k bratom, ale keď budem mať chlapca, určite dávam. Máme podobné priezvisko ako vy

rainee
9. dec 2021

Alex, Richard, Roman. Benjamin nieee, dcéra mala spolužiaka ako malého volali Bevajinko lebo žiadne dieťa to nevedelo vysloviť a teraz vacsie deti ho volajú Bendzi. 🤪

ariannazara
9. dec 2021

Teodor 🍀

barb06
9. dec 2021

@bejkidielko a keby nebol Alexander, ale len Alex? aj tak by ho volali Šaňo? toto úplne chápem, že nechceš meno Alexander kvôli tomu, lebo je to nádherné meno, ale takto ho ľudia doslova "prznia" moja sestra presne kvôli tomu nedala synovi meno Alexander, aj keď sa jej páčilo; tak má tiež Sebastiana 🙂 môj syn je Nikolas, možno aj to by sa Vám hodilo 🙂 ale teda za mňa naj meno (aj keď tebe to asi vôbec nepomôže) je Tristan 🙂

stevvvka
9. dec 2021

Mne v prvom momente napadol Albert.

anjelicek26
9. dec 2021

@bejkidielko my ešte pohlavie nevieme😅Ale máme dve dcéry dvoch synov, takže je to absolútne že jedno🤣😅Len ten výber mena nám robí trochu problém. Dievčenských má napáda veľa🤣🤣Ale máme ešte kopu času.

mikadooo
9. dec 2021

@bejkidielko opýtaj sa svojej detskej doktorky 🙂. Ja som sa tak pýtala pri tom poučení pri zapisovaní dieťaťa (u nás sa to robí pred pôrodom) a ona ma celkom vyviedla z omylu, čo sa častých a menej častých mien týka 🤭.

selu11
9. dec 2021

Nathan. To už niekto písal? Neviem, nečítam všetko 😉

monro
9. dec 2021

@bejkidielko my mame Alana. Je to krasne meno. A nie bezne.