Dievčatá riešime mená Cyntia a Synthia. Cyntiu mi našlo 22.01 a Synthiu mi nechce nájsť myslite že bude mat 22.01 meniny tiež? 😂😬
Cyntia sa nepise spravne Cynthia? Cyntia znie dost smiesne. Cynthia je naprn Nixon zo sexu v meste alebo Cynthia Rhodes
@queen_mary myslis ze je v poriadku niekomu pisat, ze meno ktore si vybral pre svoje dieta je smiesne? Trochu empatie. Cita sa to tak isto pokial viem
@sssimikkk nebud precitlivena ..
@queen_mary naopak, ty pouzivaj to co skryvas v hlavicke 🙂
Synthia snad ani neexistuje, preto sa ti to meno nedari najst... To je ako keby aplikovala spodobovanie na meno Cynthia... Tiez si myslim, ze by sa to malo pisat s H ako pise
@queen_mary
Moj vkus nie je ani jedno takze by som sa priklonila k Cyntii s H
Keď už, tak Cynthia 🙏🏼 inak to bude hanba na celý život.
@sssimikkk sranda bokom, ak chce dať zahraničné meno @queen_mary ma pravdu. Cyntia aj Syntia je to iste ako Džesika alebo Meri. Proste zbytočná hanba
aktuálne mám na FB v priateľoch 2 Cyntie bez H nad 25 rokov, vy dve smiešne trapky 👎
@queen_mary
@haley7897
prepac za nazor moje dieta ma CH v mene ale uz by som to nespravila ma s tym take problemy najma teraz v skole, tazko sa to pise, vyslovuje ked ideme napr. k dr musim slabikovat ako sa to pise.... neprakticke dokonca aj dcera si pise inak meno lebo sa jej tam to ch nepaci najma ak sa to musi inak citat...
@zuzanka.zuzu co je trápne na správnom spellingu? Prečo by sa mal niekro celý život hanbiť pre nedopatrením zle vyspelované meno? Nechaj si svoje frustrácie pre kamošov na fb
@haley7897 obidve mamy sa pomýlili? nezávisle do seba? 😀 to že niekto teraz dáva všade H a poangličťuje neznamená, že sa to takto nemôže písať 🙄 ty premúdrelá kráva z británie, tá aktuálna profilová fotka ťa ozaj vystihuje....
@zuzanka.zuzu ty si si zabudla zobrať lieky, alebo čo?
No je to vaše dietatko a vase rozhodnutie ale nechcete si to ešte rozmyslieť mne sa to teda vôbec nepáči 😐
@haley7897 ja som sa jej iba opýtala ci by ešte nechcela porozmýšľať o nejakých iných menách aby sa to aj dieťaťu ktorému ide dat to meno páčilo a v budúcnosti s tým nemalo problém v kolektíve lebo deti zvyknú byť kruté ale tak to sa dá nájsť prezyvka na hocijaké meno takže to je v podstate jedno...
Ja mam Sindy a oslavuje 22.1.meniny
Môžem vás poprosiť kde ste to našli?
Len dievčatá pýtam sa lebo mi našlo aj synthiu
@baska1930 vieš čo nahodne Google napríklad
https://www.mynameday.com/c.html
Ale kedysi mi niekto poradil kalendár kde boli všetky možné mena, fakt tona, bolo tam dokonca meno aj mojej malej, ale za svet to neviem nájsť 😑
@baska1930 synthia je odvodené od Cynthia, dala by som kedy sa ti to hodí 😁 ono tie mena v kalendári sú tiež zapísané ako prišlo, nič to neurčuje. Vyber si dátum kedy by sa ti páčilo robiť oslavu 🤷🏻♀️ aby nebola napríklad týždeň po narodkach, alebo Vianociach a pod. Pripadne ak sa ti páči robiť radšej oslavu v lete v prírode. Seriózne, vyber si z dátumov podľa seba. Moja mala je narodená v januári a mala 3 termíny na meniny dva niekedy jeseň - zima a tretí v apríli. Tak oslavujeme v apríli 🤷🏻♀️😅
Určite CYNTIA