Pre dievčatko:
1. Liara
2. Timea
3. Aria
Pre chlapčeka:
1. Teodor
2. Aaron
3. Tobias
Aria a Tobias
To prve pre dievča je hrozné. Evokuje vo mne klamarku. Dievčenské by som nevybrala žiadne z tohto výberu, nepáčia sa mi.
Chlapčenské možno c. 1 a c. 3.
Ale môj názor ti môže byť ukradnutý..
Ani jedno by som nedala, ak len z týchto tak Timea alebo Tobias
A toľko krásnych neokukaných slovenských mien existuje ... vždy si spomeniem, dcéra mala v škôlke spolužiaka, ktorý sa volal Kevin Haluška ...
@dzulli1980 ahoj, dakujem samozrejme za nazor. Akurat teda v mojom pripade bude aj priezvisko zahranicne,,,Parzer ;) Takze cisto slovenske meno tiez nie je priliz zvucne...
@laral18 Liaru by som vylúčila. Dnes je svet angličtiny a neznie to vôbec dobre. Ostatné sa k priezvisku hodia. Podľa mňa najviac Aaron Parzer. 👌Len ak sa chystáte žiť na slovensku a to najmä počas školy, tak si myslím, že to bude neustále vysvetľovanie. Aaron s krátkym A a zároveň s dvomi A. Z dievčenských Timea, zvučne je to super. Aria Parzer je taký jazykolam.
Nikdy nepochopím túto potrebu niektorých ľudí aby im cudzí ľudia schvaľovali nejaké rozhodnutie.
Cudzím ľuďom je úplne fuk,ako sa budú volať tvoje deti.
@cocolino234 zdravim, dakujem a suhlasim asi so vsetkym, co ste napisali az na Liaru. Ano je svet anglictiny (vystudovala som ju spolu s nemcinou) a presne preto vyberam mena, ktore vo vsetkych troch jazykoch vyzneju dobre a daju sa skratit ;)
ked som si prečítala to priezvisko, tak prvé mi napadlo Jana
@kvetinka75
🤣 aj mne. I ked mam super kamosku Janku, nedala by som ho. Janiek je vela.
Že to chce netradičné a neslovenské priezvisko... 🤷♀️
Ok, už som prebehla komentáre, Liara Parzer znie náhodu super. Akurát je tu riziko, že sa neskôr zaľúbi trebárs do Jurka Jánošíka a bude z nej Liara Jánošíková... ale, to už neovplyvníš. 😊
Hlavne nauc dievcatko poriadne R, ked uz chces dat tu Liaru.. ani sa to neda rychlo povedat, Liara Parzer.. za mna timea, tobias, teodor
Čo sa komu páči je vec individuálneho vkusu, ja ti len pomimo toho chcem povedať, že v škôlke už pár rokov máme samého Teodora, Tobiasa, Matea a podobne takže tým smerom by som nešla ak nechceš aby sa za tebou na ihrisku otáčalo 7 detí naraz :D k dievčenským menám veľmi nemám čo, ak ide čisto o vkus asi by som vybrala Timeu prípadne upravila spelling v Liara na Lyara
A prečo sa pýtaš na názor úplne cudzích žien na internete a keď ho dostaneš, tak presviedčaš o svojom názore? 🙄😂 nechápem tvoj zámer absolútne. Veď to dieťa je tvoje a tvojho muža, tak snáď vy dvaja sa dohodnite na mene a môže ti byť ukradnuté, čo si o tom myslia iní. ČI budeš potom hovoriť dcére, že meno ti vybrali tety na internete?
Liara určite nie. Ešte aj v kombinácii s priezviskom je to úplne krkolomné.
Timea a Tobias sú ok, ostatné hrozné, mám pocit, že chceš za každú cenu zaujať, ale je to samozrejme tvoja voľba