Barborka, Lenka alebo Klára

mariamisko
27. máj 2023

Poradte popripade ma inspirujte zenskym menom ake by ste dali....mam syna Michal a dceru Saru a terax cakam dievcatko uvazujem o mene...dcera je narodena 4.12 a vtedy je meno Barbora ze reku by oslavovali spolu...ake meno ste dali vasim dceram ??

patka06
27. máj 2023

Barborku som chcela aj ja, odradilo ma jedine, že je blízko Vianoc a Mikuláša.

mariamisko
autor
27. máj 2023

@patka06 moja sara tak je 4.12 narodena a hned 19.1 meniny vsetko naraz ...inac termin porodu mam 22.10.

patka06
27. máj 2023

@mariamisko Dala by som Barborku, je to krásne meno a hlavne ich nie je teraz veľa.

janulka155
27. máj 2023

Mne sa chodí chodí najviac k ostatným menám vašich deti Klára 😊 my budeme mat Júliu 😁😊

elenka.k
27. máj 2023

@mariamisko Eliana

aeruginosa
27. máj 2023

Barborka alebo Lenka sú veľmi pekné.
Klára mi znie tak tvrdo…

kristina2412
27. máj 2023

Lenka. Aj Barbora je pekne ale mne vadí keď ju volajú "Baša".

kristina2412
27. máj 2023

Inak teraz mi napadlo že moje dcéry by určite povedali že Klára z Luskáčika😀

mariamisko
autor
27. máj 2023

@kristina2412 ake ste dali meno dceram dakujem

kristina2412
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristina2412
27. máj 2023

@mariamisko máme Hanu a Nelu , máme veľmi dlhé priezvisko

vamajka
27. máj 2023

@mariamisko K Sare by som dala Klaru

deedol
27. máj 2023

mne sa meno klara paci, ale vidim v okoli, ze takmer ziadny skolkar to nevie vyslovit - ani to dievcatko nevie povedat, ako sa vola, ani jej spoluziaci. jasne, skolka je len par rokov a potom sa naucia, takze nehovorim, ze ho preto nemas dat, ale je to trocha jazykolam 🙂
ja by som dala k michalovi a sare nejake dalsie biblicke (a to nie som veriaca, len sa mi to k nim hodi)

wlf
28. máj 2023

Len nie Lenka. Nervy mam na to meno celý život. Každý má vola Lena, lebo ze vraj Lenka je také maznavé a jak pre decko 😒

simik22
28. máj 2023

Barborka 😍

mijo53
28. máj 2023

@aeruginosa keď Barborka tak aj Klárka a hneď to nebude tvrdé, to ako by si povedala Barbora

luba555
28. máj 2023

@mariamisko Júlia alebo Dianka.

ljzozv
28. máj 2023

@wlf na to im rovno povedz, že v matrike máš zapísané Lenka, v občianskom máš Lenka a aj v kalendári je Lenka. Takže ťa majú volať len tak, ako sa voláš... S čím majú problém?

hruska91
28. máj 2023

Kláry poznám v okoli do 3 rokov asi 4, zvážila by som iné inak fajn meno

stellarstar
28. máj 2023

@mariamisko tie prve dve mená si podla čoho vybrala?

stellarstar
28. máj 2023

@wlf a to ty nevieš otvoriť ústa a im povedať ako ťa majú a nemajú oslovovať? Ja sa volám Klara a neznášam keď ma volajú Klarko alebo Klaro. Tiez som tým povedala že ako ma majú a nemajú oslovovať a pekne to funguje

apolka77
28. máj 2023

Mne osobne sa ani jedno z tých mien extra nepáči . Ale to je jedno, každý to máme inak. Záleží aké je priezvisko.
Pre mňa je taká srdcovka už dlhé roky Hana napr. alebo Zoja sa mi páči .

diaszoky
28. máj 2023

@mariamisko ani jedno🤦‍♀️Ked uz tak Barbara

kvietok173
28. máj 2023

Ja si poviem verzie a pripadne prezyvky a ci to sedi k priezvisku a kolko je mien podobnych v okruhu kde zijes. Ja mam Emmu a Milu a chlapcov Olivera a Kristiana. Teda dievcenske keby tak u mna by pripadali do uvahy aj Kristina ci Olivia. Ale aj ako zienky pisali ze maju Hana ci ine krasne mena. Mozno ak mas Saru by som si spojila a hladala nieco pribuzne, ale samozrejme nemusi byt. Vela stastia pri vybere 😍

aeruginosa
28. máj 2023

@mijo53 jj, chapem, pre mna je to skor taka subjektivna zalezitost, ze mi to meno proste znie tvrdo…

thereisabear
28. máj 2023

Určite Barborka.

elenka.k
28. máj 2023

@wlf ja som na múdro povedala nech má radšej volajú Leni, súrodenci Leňušik 🥰 iná som tiež Elena.

elenka.k
28. máj 2023

@mariamisko ináč dcéra mala spolužiačku Barborka, volali ju Barbi
Za mňa z týchto je skôr Klára, hoci čo som napísala vyššie je moje top meno.
Aj Diana je pekné,

marca12
28. máj 2023

@wlf nepoznam ani jednu Lenku,ktoru by volali Lena. Mas hlupakov v okoli. Kazdu Lenku volame Lenka,Leni

mimikarol
28. máj 2023

Ja by som dala Klaru