Ako volate svoje Karoliny?Mame jednodnovu🙂 a stale mi nejde volat ju Kajka,Kajča,Karča a Karolínka je akési dlhé :D.Poradte,dakujem :D
Karli 🙂 Karoli 🙂
My voláme Kristínku niekedy skrátene Kristi 🙂 Tiež mi nešlo a nejde vôbec do úst Kika :D
Nuž, na to ste mali myslieť pred výberom mena 😇 Kajuška. Čo píšeš, Karča a Kajča je až skarede.
My máme Karolínku a teda tooooľko rôznych možných aj nemožných obmien sa dá urobiť s týmto menom 😀🙈
Najčastejšie ju volám Kaja, Kajinka, Kajulka, Karolka, Kajuška, Karoli 😊
A mne by sa páčilo aj Lina, Linka, Linuska možno aj Lin, či aj Lily 😉
Karlička
sestra ma Karolinu, volame ju najviac Kaja, Kajka, Karolinka, v skole ju volaju ucitelia Karolina.
@maybe888 My voláme našu najčastejšie Kajuš, Kajuška, Kajka, Karolínka. 🙂
Kamoška má Karolinu a vola ju Kajuš, Kajka, Kaji, Karolina
Dcéra má kamarátku Karolínu, voláme ju Kajka, je to veľmi zlaté dievčatko a moc sa jej meno hodí..
Zdrobnelina/prezývka príde sama od seba, jeden deň je veľmi kratucko na to aby si si zvykla.. časom prídete na to, čo sa jej hodí..
Najkrajšie je normálne Karolína, alebo ešte Lina
Len ju prosím ťa, nevolaj Kajča a Karča a pod....veď to je strašné, tak pekné meno pokaziť
Mne sa tiez velmi paci toto meno 🙂 ja by som si neskor dala zalezat, nech sa pekne vyslovuje aj ked je dlhe, ale skratene urcite Kaja, Kajuška
Kajka, Kajuška, Karolinka, Kaja , Kačatko,
v horsom pripade Kajča (ked neposlucha)
Karla tak volajú známy dcéru iba Karla
Kaja, karla, kaji, karoli. Je toho mnoho, no casom ti podla mna nieco z toho prirastie tak povediac k srdcu
@maybe888 ja som Karolina a volaju ma Kaja, Kajka, Kaji, kamaratka ma vola Karoli, kolegyne Caro (nemecka skratka mojho mena) alebo Karoline
Ak by som mala Karolínu (inak krásne meno) volala by som ju Karolína alebo Karolinka. Obľubujem dlhé mená a skrátené tvary nepoužívame. Mám Lilianu a Tatianu a presne tak ich aj volám.
Dieta by som volal asi osobne Karolínka ale mám kamošku, ktorá sa tak volá a všetci jej hovoria Kaja, aj keď pre dieta to asi nie je najvlepšie... Kajka alebo Karolinka je podla mna super
mne sa najviac páči Karolínka. Väčšinu čo poznám Karolíny tak skratku používajú Kaja..
@maybe888 my máme Karolínu a tak ju aj voláme, prípadne ešte Karolinka. Neznášam keď ju niekto volá inak. Kvôli tomu sme vybrali také meno lebo sa nám páčilo. Neviem prečo sa ľudia tak ponáhľajú že nemajú ani čas vysloviť celé meno...či to je o lenivosti? Ako ju budete volať vy, tak ju budú volať ostatní... Nechápem napr.ako tak krásne meno Andrea môžu skomoliť na Aďa, prípadne Marianna na Maja a pod.🤦🏻♀️
@abcmajacba presne, keď už vyberiem nejaké meno, tak to dieťa potom tak aj volám. Karolína je krásne meno a škoda ho kaziť nejakou skratkou ako Kaja, Karča a podobne. Fakt nanajvýš Karolínka.
Ja som chcela meno Lina, lenže je nezvyčajne a musela by sa chudera 2x predstaviť, každý by sa pýtal, či dobre počul, tak manžel že dajme Karolína, ale práve tieto Kaja, Karolka ma totálne odradili
Mam 13r Karolínu.
Volám ju Karolína, Karolínka.
V škole deti Kaja.. Co sa mne nepáči pre mňa je Karolína.
Keď bola menšia tak kajuška, kajuš ci kajka.
Tiež jej viem povedať Kerolajn.
My mame v rodine Karolinu a volame ju Karoli aj ked ja najcastejsie ju volam Karolina lebo nie som zastancom zdrobnenin krstnych mien 🤣🙊
Kaja, Kajka, Kajuša, Kajuška😻
@maybe888 kaji