Aké meno pre dievča k priezvisku Novákova?
Michaela, Aneta, Natália, Diana, Eliška, Ester, Lívia, Soňa, Zoja, Zita.... k tomuto priezvisku sa hodí veľa-preveľa mien. Záleží, čo preferujete.
Toto je univerzalne priezvisko, ja poznam s tymto priezviskom Vanessu, Beatu, Olgu atd.
Nina
Sandra
Asi všetky slovenské a české mená 🙂
natália nováková🙂
Akékoľvek. Vyhla by som sa akurát komplikovaným cudzojazyčným menám.
Ja poznam Petru, Ivanu, Evu a Veroniku s tymto priezviskom
Mne by sa hodila Natália, Michaela, Alexandra, Nina, Vanda
🤔Mne sa páči, keď sa zhodujú niektoré písmena v mene a priezvisku napr.: IVA NoVÁková ,NiKOla NováKOvá; KlÁra NovÁKová
A tiež ked je dievčatko po otcovi: Michal- Michalka, Pavol- Pavlínka, miroslav- Mirka🤷♀️
To je jedno, dcéra sa aj tak vyda. 😊
Ester, Magdaléna, Vivien, Vladka, Romana, Renáta, Viera,Nataša.... Je to univerzálne krásne priezvisko a hodí sa k nemu takmer všetko.
môžeš dať úplne všetky slovenské mená.... Pekné slovenské priezvisko....
Alžbetka
Terezka...Nataša...
Terezka...Nataša...
To je jedno, ked sa vyda bude jedno ci bude pasovat
to fakt chceš, aby ti meno pre tvoje dieťa navrhli cudzie ženy?!
Ja mam napriklad kritériá na meno, aby v ňom nebola interpunkcia a aby sa rovnako písalo aj čítalo aj v zahraničí napríklad. Dneska veľa ľudí pracuje v medzinárodnom prostredí a je fajn si to menom trochu uľahčiť.
Taka Helena, Dana, Monika, Diana, Alica, Jana, Barbora, Lucia....sú vcelku medzinárodné mena (na výslovnosť...) a nebývajú s nimi.problemy...a sú pekné navyše
@ckatka Ja mam presne tie iste kriteria, takze mam Danielu, Dianu, a syn je Michael.
@ckatka presne aj za mňa to bolo po skúsenostiach v zahraničí dosť podstatné...pamätám si ako si z bývalého a z kamaráta robili všade srandu, lebo nevedeli, nepoznali meno Ľubomír. Kam sme prišli, tak im skomolili mená na Lubimor, Lubrim ... mňa sa maximálne pýtali či sa píšem Kristína s K alebo Ch
moja spoluziacka bola Jana Novakova
Ako prvé mi napadlo Karin Nováková 😁
K Novakovej sa hodia uplne všetky mená
Nela, Ela , Lenka