Ahojte, ake sa vám pacia mená pre dievcatko? mozte sem pisat necham sa inspirovat nakolko meno pre dievcatko nevieme vybrat.
Pacia sa nam mena skôr moderne, nie tradicne, avsak nie nejake exoticke...
napr. Viktoria, Vanessa,Sofia, Emma, Isabela, Elisa...
Pre chlapceka uz cca mame vybrane. Zatial vsak stale nevieme co to bude tak vybereme pre obe pohlavia.
dakujeem
Ester, Elia, Nala, Tamia
Mám Natašu. Je poznám iba dve. Nechcela som meno, kde budú 3 v triede da sa vysloviť aj v cudzích jazykoch a nie je to zdrobnenina (Lenka) To boli naše kritéria. Mne sa tiež páči
Veronika, Marion, Daniela,
Charlotte, Marína, Nina, Juliana, Diana, Stella, Marietta.
Za mna su Klara,Karolina, Johanna, Greta nadherne neopocuvane klasicke mena.. my mame fakt problem vybrat chlapcenske..
Vždy som chcela Ninu, potom EMu,no akosi tie mena boli všade počuť v okolo. A tak mame Alexandru. 😇 teraz má polroka, voláme ju Saška, Saši, syn ju vola Sašulka 😁 ale aj Alex, Alexandra. Nám sa páčila sa veľká rôznorodosť mena a že sa tak nevolá každé dievča a keby aj chcela byt v zahraničí, Alex je bežne
Alexandra, Lívia, Emília, Lara,
Mne sa paci Matilda,to mam od detstva zafixovane,pre mna je to najkrajsie meno. Poslednu dobu sa mi paci meno Lina,Emma.
Meno mojej dcéry 🙃 elma..
Agáta, Olívia, Alica, Ema, Vanda, Ester
Olívia,Katarína,Elena,
Klára, Veronika , Kristína 😁, Viktória
Keby som mala dcéru tak je buď Nela alebo Natália...a vôbec by mi nevadilo, ze kazdá tretia sa tak volá...každý nech si dá meno také, aké sa mu páči.
Syn je Adam, tiež hovoria, ze kazdý druhý je Adam, no ja nepoznám žiadneho a ani v ročníku nemaju ziadneho.
prvorodená je Emma, to meno sa nám veľmi páčilo 🩷 mne osobne sa ešte veľmi páči Klára, Tamia a Noemi
Hana, Lujza, Ester, Dorota
Mám Ninu a Líviu 🩷
Páčia sa mi ešte Mia, Melissa, Naďa, Liana, Sofia, Natália, Aria, Júlia, Emília
Vanesa
Dorota
Elisa, Viktória, Izabela, Marína
Alex
Zina
Vaneska,Diana,Alžbetka
Diana, Tamara, Nataša
Klara alebo Alica, keby cakame babu tak dame jedno z tychto mien🙂 velmi sa mi paci aj meno Ema ale pocujem ho casto na ihrisku tak je asi dost popularne.
Za mňa najkrajšie je Zuzanka ❤️
Máme Julianku a Kristínku. Páčia sa mi ešte Valentína, Petronela, Kornélia, Izabela, Lýdia, Viktória...
Dievčenské jednoznačne Lucia.
Je to aj moje meno a som s ním na 100% spokojná.
Ešte sa mi páči Karin a Ivana- len všetko sú to zimné mená....
Letné neviem nájsť ani jedno jediné 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Mam Sofiu a Soňa. Paci sa mi aj Sabina 😊
Laura, Adela
My máme Stelu.....keď sme vyberali mená v "top 3ke" boli ešte Lea , Diana
Nataša, Agáta, Glória, Viktória, Vanda