🙏 ake chlapcenske meno sa hodí k priezvisku Gera/Samko/Filipko/Alex/Kevin?
Mne sa najviac páči Samuel Gera, top☺️
Gregor Gera
Kevin Gera mi pripadá ako indiánska nadávka. Odhliadnuc od toho, že je to otrasne a otrepane meno. Ostatné sú podľa mňa fajn všetky.
Filip Gera
@ivett27 ja by som sa hlavne rozhodovala či to dobre zneje ak si poviem Samuel/Samo a nie Samko. Väčšinu života ho nebudú ľudia v práci, v škole oslovovať zdrobneninou. Zdrobnenina zneje lepšie pri väčšine mien, ale tak ho bude oslovovať iba malý kruh ľudí z rodiny. Ja mám Filipka doma a paci sa mi aj ako zneje Filip z našim priezviskom. A paci sa mi Samuel Gera a Filip Gera.
Všetky sú pekné len nechápem prečo niekoho zaujíma priezvisko aby sa hodilo k menu predca len vždy sa oslovujeme menom dala by som podľa seba ktoré sa mi najviac páči ☺️☺️
Erik Gera mi prvé cinklo, potom Branislav Gera, Radoslav Gera, Oliver Gera....z tvojich vybraných sa mi nehodí žiadne
Za mna Alex Gera 🙂
@ivana.natasha mam 40 rocneho kamarata Samka a nikto mu inak nepovie, iba Samko
@dada0902 predsa chlapcenske je dobre, ked sa hodi 😉
Za mna FILIP
mna hned napadlo: Gabriel Gera alebo Galvin Gera😉 a z mien vyssie Alex
Filip je z tohto vyberu naj. Kevina by som uplne vyciarkla.
@martinkatinka ja poznám viac Samuelov a všetci ich volajú Samo. Myslím, že jeho lekár, šéf, kolegovia (muži určite), učitelia od druhého stupňa, ..... ho Samkom asi volať nebudú. Tiež záleží, ako bude on chcieť, aby ho volali.
@ivana.natasha ja mam doma tiez Samuela 😉
Oliver Gera
@martinkatinka tak o pár rokov, keď bude syn dospelý, tak uvidíš ci ho všetci budú volať Samko. Ja volám svojho Filipka bežne Filip. Nevidím na tom nič zlé, je to jeho meno. Ako dospelá žena nečakám, že ma budú všetci volať Ivanka ako ma volá moja mama. Ak už niekto chce zdrobniť moje meno, tak radšej na Ivka.
@ivana.natasha ved kazdy ako chce.... Kamarat bol odjakziva Samko ..vsetci ho tak volali, myslim rodinu a kamaratov. Manzela mam Radoslava a volaju ho Radko vacsinou 😉
@ivett27 Samuel
Mne sa najviac hodi Samuel
Prosím ta len Kevin nie. Aspoň pre mňa je to hrozne meno.
Filip alebo Alex 🙂
ostatné síce pekné, ale nehodia sa mi k priezvisku 🙂 ale to je môj názor, vy dajte na svoj pocit 🙂