Ahojte, poraďte prosím erotický historický román, taký aby tam bola dobrá zápletka, pútavý dej, erotika, môže byť aj kontroverzný, dej zasadený do historickej doby, prostredie akékoľvek (kľudne ďaleký východ, a pod). Poznáte také knižky? Ktoré vás zaujali?
Moja naj autorka je Johanna Lindsey. Hlavne séria Malloryovci.
Ja veľmi historické romány nemusím, ale jeden ma fakt zaujal - Milosť pre Gregora Mocha. Ide o lásku medzi katom a dievčinou, ktorú obvinia z čarodejníctva.
@alandra nám Small venovali nejakí rodičia do knihobudok v škole 😁 Hneď som tie knihy brala preč a kolegyne nechápali, tak som nalistovala dané stránky a hneď chápali...
Netreba hľadať. Kľudne pošlem e-knihy od obidvoch autoriek.
@ada1295 knižky od Beatrice Small som práve objednala aj zaplatila, ja radšej klasické papierové knižky, ale aj tak veľmi pekne ďakujem za ponuku☺️
Small, Lindsayova, Woodiwissova a Kat Martinova to su take moje srdcovky 🙂
Small si musim veru este raz precitat :D
@michaela329 😁😁
@i_vu_li_cek táto ma zaujala, žiaľ je všade vypredaná, nemáte ju náhodou na predaj?
@petamich ďakujem za tipy ☺️
Angelika 😉
Večná Ambra
Alebo Draculova žena od Michaely Elly Hajdukovej
Žiaľ, nie, ale v knižniciach je dostupná. Minimálne u nás v Košiciach.
Zaujímavo píše Jude Knight, jej posledné knihy sú na motívy klasických rozprávok. Ale neviem či sú preložené do slovenčiny.
Prajem príjemné čítanie
https://posilej.cz/zasilka/rEQJ61at#link
@alandra toto som citala aj ja, strasne sa mi to pacilo a cez tie knihy aj to historicke obdobie v anglicku. Vela som sa vdaka nim dozvedela
MEDENÝ JAZDEC...
Paullina Simonsová.
Táto kniha je topka...🥰
Ženy ste super, toľko tipov že mám čo čítať do zimy 😍 ďakujem ☺️
Čitala som knihy od Bertrice Small , mala som od nej rada takú ságu o jednej rodine - teda o ženách z tej rodiny. Teraz to už skôr je v antikvariatoch asi - nazvy boli - Divoká Jazmína, Sky O Maleyova,.... atd už si nespominam na všetky nazvy - ale dej bol Alžbetínske anglicko,niektore hrdinky boli v háreme atd , dost erotiky tam bolo teda 😄. Knihu divoka Jazmina som dostala asi v 16tich , a ked som ju precitala celá nadšená som ju požila babke a tá mi ju spálila v kotli - taká hriešna kniha mi do rúk nepatrí 😂😂