Je nejaký film ktorý vás ovplyvnil? Aký? Mám napísať esej a napáda ma tak jedine titanic ale chcela by som aj názory iných. Možno nájdem nejaký nový film
mne sa pacil aj OneDay, Kvety v podkrovi, Forrest Gump isto boli na zamyslenie
Pošli to ďalej ❤️
Unplanned, chatrč, stretnutie
Nebo nie je výmysel
Dom pri jazere, Sandra Bullock a Keeanu Reeves
Stroskotanec.
svata rita (2004), ale vyborne filmy boli aj blahoslaveny duns scotus (1991) a zivot za zivot (2011)
Láska nebeská 💗 a Xmeni 😁
Mama ožeň ma
Pianista, Schindlerov zoznam, Zopár správnych chlapov, Dvanásť rozhnevaných mužov.
aj za mňa Nebo nie je výmysel
Kult hákového kríza, pianista, chatrč,
Mna veľmi ovplyvnil film Vymerany čas. Lebo som si uvedomila, aký je čas vzácny a ze každý mame len určitý čas na tejto zemi a nik si ho nemôže kúpiť viac.
Stratená hora, pripomenul mi, ze nezáleží na pohlaví, ak človek cíti lásku
Okrem tu vymenovanych sa mi pacil Atlas mrakov (Cloud atlas).
Pianista, Schindlerov zoznam, Katyň, Revenant,Stroskotanec,Dunkirk,Tři dny ke svobodě,Gladiator, Joker....
Myslim, ze kazdy bez vynimky by mal vidiet film The Windermere Children.
Dalej sa mi pacili:
Nedotknutelni, Nezabudni na mna, Zakliaty v case, Phoenix a Griffin, Kpax, Vojnovy kon,
Cista dusa, Gran Torino, Maly kusok neba, John Q, Najvyssia ponuka, Zlom, Chatrc, ...
Tí druhí, Zjavenia (The Gathering), Včerajšie deti.
A este som si spomenula na Sedem rokov v Tibete. Uz starsi, ale velmi posobivy film.
@777januska777 to bol naozaj výborný film, so super myšlienkou ☺️
Celestinske proroctvo 👍
V jednom ohni veľmi pekný a zaujímavý film
Mňa v poslednom čase veľmi ovplyvnil seriál alebo kniha normal people..
Je to zvláštne ale vďaka nemu som si uvedomila, že môj muž je naozaj ten pravý... Má totiž toľko veci spoločného s hlavným mužským hrdinom až ma to fakt zaskočilo... Vďaka nemu som sa vrátila do čias pred deťmi...
Za mna Welcome To Sarajevo..mala som asi 22, ked som si uvedomila, ze vojna a utrpenie neskoncili v r.1945, ze je to vec pretrvavajuca a castokrat bohuzial neodvratna..pre decko vyrastajuce v sociku to bol sok..
Anna zo Zeleneho domu
Butterfly effect - dal mi novy pohlad na svet
Nádherná zelená
Mne sa velmi pacil film vychodzi bod, fakt zaujimavy film o zaujimavej myslienke ☺️