Ahojte, chcela som si prekonvertovať pdf súbor na word a na nete som to riešila cez nejakú stránku, chcelo to odo mňa 60 centov za konverziu súboru. Tak som to zaplatila cez kartu. nič iné som tam neklikala, žiadne pravidelné platby ani nic. Včera mi ešte strhlo tých 60 centov A dnes mi strhlo 49,90Eur a čo som si všimla 39,90 Eur. Okamžite som si zablokovala kartu, kontaktovala som SLSP so žiadosťou o reklamáciu platieb (platby sú zatiaľ v rezervácii).
Ide o to, stalo sa Vám toto už niekedy? konverzie súborov som riešila už veľa krát, avšak nikdy k tomuto nedošlo, no mám dosť. Máte skúsenosť s takouto reklamáciou? uznali vám to, boli vám peniaze niekedy vrátené?
Ďakujem
Cez co si robila konverziu? Je milion stranok kde to mas zadarmo toto je tvoja sprostost. Nastav si limity na platby na internete na nulu. Zdvihnes ked si budes chciet nieco kupit
@really8 bolo tam napísané free, proste odrb, robím to pravidelne, teraz som sa proste okaslala. to , že to je moja sprostost, viem, ďakujem za pripomenutie.
Niekto im hackol stránku a získal údaje k tvojej karte, v SLSP je toho dosť teraz.
a precitala si si pred platbou podmienky obchodnika? ono to byva tak, ze ta prva nizka suma je na skusobne obdobie, a ak nezrusis sluzbu, tak si obchodnik bude stahovat plnu sumu za sluzbu, pochybujem, ze ti vratia peniaze, kedze si sa tam registrovala
je možnosť že mi budú tie peniaze vrátené, alebo mám sa s nimi rozlúčiť?
@liz_lemon ja som tam nič nezaklikávala ani nič podobné. Cez túto stránku som riešila konverzie veľa krát, a nič mi nikdy nezmizlo z účtu.
Bolo tam free a ty si dala kartu? Free je jedine slovo co vies po anglicky? Hore si pisala ze to pytalo 60 centov. Si prvy raz na internete? Ved nam teda povedz aka to bola stranka nech ma tvoja chyba aspon nejaky uzitok.
@really8 dakujem, prosím ak nemas nejaké normálne pripomienky chod si honiť ego niekde inde do iných komunikácii. Ty co musís byť za cloveka...
Záleží od banky ako to vyhodnotí, ale podľa mojich skúseností, takéto platby sme nikdy nevrátili, lebo klient zadal údaje dobrovoľne a teda si sám nechranil financie. Bola to v 99% vždy chyba na strane klienta a peniaze sa nevratili
@nelka93 Ďakujem veľmi pekne za normálnu odpoveď 🙂
Zamalo a držím palce. Ešte to dopadlo dobre, lebo niekedy sú to také palky, ktoré sa hýbu v stovkách až tisícoch eur
Pokiaľ si vyslovene nepotvrdila tie ďalšie platby v hodnotách 49,90 a 39,90 a boli ti strhnuté bez nejakého potvrdenia (cez smartoken/sms/apku), tak by sa to mohlo uznať, pokiaľ ešte reálne neodišli z účtu. Ak si ich omylom potvrdila, tak to už ti zrejme neuznajú.
@really8 ty si nemáš do koho buchnúť? Keby som reagovala v tvojom štýle tak ti napíšem prečítaj si ešte raz po sebe svoju arogantnu odpoveď a daj si facku.
Je hrozne že keď človek nevie poradiť stále ma potrebu druhé ranit a ponížiť . Lenže to vypovedá o tebe a nie o autorke. Spamataj sa alebo si chod zabehať , keď sa nevies ovládať a byť ľudská.
@nelka93 ak sú peniaze stále v rezervácii, nie je možné to stále zo strany banky pozastaviť? dakujem
a čo to bolo za stránku?
ty aktivne nemusis nic zaklikavat, staci, ze to ma v podmienkach, a tym, ze tam zadas udaje z karty, tak s podmienkami suhlasis
a nie, banka ti rezervaciu nezrusi, ak je platba korektne autorizovana, tak zalezi len na obchodnikovi, ci si platbu stiahne
Teoreticky je, ale treba okamžite jednať. Najlepšie osobne alebo volať na infolinku. V SLSP mal aj známy pár dní dozadu pruser, odišlo 300eur niekde do tramtarie do Saudskej. Inak nepíše ti v pohybe, že kam tie peniaze išli?
@janai1 tuším smallpdf.com majú aj dobré recenzie
@nelka93 do abu dhabi
smallpdf bežne používam a žiadnych 0,60€ som nikdy neplatila ...
Sumy ktoré uvádzaš ani nemajú v cenníku
autorka, chcem ta utesit, ze ak ti stiahlo len tie dve platby do 100 eur a nasledne si kartu zablokovala, tak mas este pomerne "lacne" poucenie. Bohuzial sposoby odrbov a podvodov su velmi roznorode a kreativne a casto predbehuju nase informacie na co vsetko si mame davat pozor.
Tak to je rovnaký podvod ako sa stal jemu, treba spísať reklamáciu, ale asi nedufat, že ich vrátia. Ak by predsa len stopli peniaze tak dobre pre teba.
@negymama ja viem, už som sa s nimi rozlúčila, popravde, som rada, že to dopadlo "len" takto. dávam to sem aj ako poučenie pre druhých, a to ja som sakra obozretný človek, ale hodnotenie služby ma presvedcilo. co uz dakujem vám za rady a vo väčšine za veľmi milé a normálne komentáre.
Mne sa stalo podobne, platbu banka nevie zastaviť, ja som stála pred bankou, keď mi strhlo 39,90€ a pekne mi aj odišli, nedá sa s tým nič..
Podala som reklamáciu a zatiaľ čakám..
nabudúce si vygeneruj jednorázovú kartu na platbu na neznáme stránky