Život s dospievajúcimi deťmi

nelicefo
13. aug 2011

Ahojte maminky 🙂 Zakladám túto tému aby sme sa podelili o náš každodenný život s dospievajúcimi človiečikmi..🙂 Je to búrlivé obdobie a my neraz strácame nervy pri ich výchove 😉 Môžeme sa podeliť o rady,názory ako na nich.Taktiež i trápenia či už so školou,flákaním sa po vonku atď. 🙂
P.S.adminovia bola by som rada ak by ste túto témičku nezamkli 🙂 (viem že je tu téma o pubertiakoch,ale už dlho dlho do nej nikto neprispel,možno sú už v súkromnej téme,preto som vlastne založila túto tému aby sme sa aj my "mladšie" koníkovky mohli podeliť o starostiach ale i radostiach,a aby sa to tu rozprúdilo) 🙂

nelicefo
autor
14. aug 2011

Nikto? 😕 😅

dioliana1
14. aug 2011

Ja , ahoj

michelitta
14. aug 2011

@nelicefo Ahoj,len si davaj pozor aby Ti nezmenili temu na -Diskusia o babetkach bez plienok a hraciek! 😀 😀

nelicefo
autor
14. aug 2011

@dioliana1 Ahoj,pozerám že máte domka veselo 🙂

@michelitta 😀 😀 😀 😀 viem,všimla som si že to tu vo veľkom premenúvajú...😀 😀

dioliana1
14. aug 2011

@nelicefo no nenudíme sa 😀

nelicefo
autor
14. aug 2011

@dioliana1 Pozerám že si "profesionálnou" matkou...🙂 Dúfam že sa nemýlim 😅 Veľmi takéto mamičky obdivujem 😉 Pozerám že 2 nastaršie detičky by už to najbúrivejšie obdobie mali mať za sebou? či? 😅

dioliana1
14. aug 2011

ano nemýliš sa...
no za sebou, mám ich oboch doma 😝 , mladý sa ešte nevybúril a dcera ešte nedoštudovala...takže ešte musíme vydržať a zatial dvaja drobci z dd...

jasmia
14. aug 2011

Ahoj, tak se přidávám taky, mám jednu dcerušku v tom úžasném věku a při představě, že mě to čeká ještě 2x, se mi dělá vyrážka 😀 .

dioliana1
14. aug 2011

@jasmia mna asi viackrát 😀 😀 😀 , tak minimálne do dochodku pri 5 tich deťoch 😝 a máš baby, tak snáď je to lahšie ako pri chalanoch, to mužské ego zdolávať...:-P

nelicefo
autor
15. aug 2011

@dioliana1 Aha,takže ešte Vás to neobišlo...🙂

@jasmia Vitaj medzi nami 🙂 😀

nelicefo
autor
15. aug 2011

@dioliana1 Aha,takže ešte Vás to neobišlo...🙂

@jasmia Vitaj medzi nami 🙂 😀

Ináč dobré ránko 🙂

nelicefo
autor
15. aug 2011

No a už nám to tu premenovali 😀 😀 😀

atya73
16. aug 2011

Prečo sa tu admini do všetkého starajú? Som tu krátko, ale asi to zbalím...A k téme...dcéra sa už asi vybúrila, o mesiac má 18...

jarus1
16. aug 2011

aj mne sa názov témy predtým páčil viac 😝

nelicefo
autor
16. aug 2011

@atya73 Vitaj medzi nami,tak vás to rýchlo prešlo 🙂

@jarus1 Ja to radšej už nekomentujem 😝 😀

pickett
16. aug 2011

Ahoj holky! 😀
Já mám doma dospívajícího puberťáka! ,,Sofii'' které je třináct let. Z vlastní zkušenosti vím jaké to je🙂 Přopravování se na první menstruace a další řešení problémů v jejím věku. 😎

dioliana1
16. aug 2011

za dva dni dvakrát zmena témy.... 😝

nelicefo
autor
16. aug 2011

@pickett Ahoj vitaj medzi nami 🙂 Pozerám že zachvíľku budeš prekonávať pubertu aj z druhým dieťatkom 🙂 Tvoja dcérka ešte menštruáciu nemá? 😅 Moja už má od 11-stky..😝 Už aj lásky má za sebou,neviem kam sa to moje dieťa ponáhľa 😀 😀 😝

nelicefo
autor
16. aug 2011

@dioliana1 😀 vidíš aj to ma napadlo 😀 myslím že 2 krát nám ju premenovali

jasmia
16. aug 2011

jak vidím, tak každý den se jmenujem jinak 😀 . Tak o přípravách na menstruaci a sexuální výchově, bych mohla psát komedie na pokračování. Nejvíc mě ale rozčilují ty protočené oči a výraz tváře typu " matko co zase prudíš".

nelicefo
autor
16. aug 2011

@jasmia 😀 Hej každý deň sa budeme volať inak 😀 😀
No tak to tiež poznám pretočené oči a potom už len daj mi pokoj a nestaraj sa 🙄 🙄 🙄

dioliana1
16. aug 2011

@nelicefo aj moja bola taká, ale od 14 tich akoby ju vymenili, začala sa líčiť , schudla 10 kg, a začala s láskami , jediné čo ostalo je chov hlodavcov 😝 a láska k hudbe, máme doma bubny 😕 , chce bubnovať v chlapčenskej kapele

nelicefo
autor
16. aug 2011

@dioliana1 Wow 😕 dobrá je,mojej ostala láska k autám a hlavne štvorkolkám 😅 hold tatinova láska,všetkopo ňom zdedila 😅 😀

dioliana1
16. aug 2011

@nelicefo motorku dostala k narodkám už minulý rok 😝 ale chvalabohu ju už nebaví, a syn chodí s mm na rally aut robiť mechanikov, celý august víkendy... 😒 ...

nelicefo
autor
16. aug 2011

@dioliana1 Teda vy ste akčná rodinka 🙂 🙂 🙂 No moja nech na štvorkolku rýchlo zabudne. 😅 Nemienim aby si nohy ruky dolámala.Ešte len má 13-násť 😝 Možno keď bude staršia,mm mal skúter ale predal ho(chvala bohu) 😅

dioliana1
16. aug 2011

a toto hovorí za všetko 😀 😀 😀
mm
to sme si doniesli z Holandska

nelicefo
autor
16. aug 2011

@dioliana1 ja odpadnem 😀 🙂 🙂 🙂

dioliana1
16. aug 2011

to doniesol tomu malému z dd (má 5r.) akože... 😀 😀 😀