Ahojte maminky 🙂 Zakladám túto tému aby sme sa podelili o náš každodenný život s dospievajúcimi človiečikmi..🙂 Je to búrlivé obdobie a my neraz strácame nervy pri ich výchove 😉 Môžeme sa podeliť o rady,názory ako na nich.Taktiež i trápenia či už so školou,flákaním sa po vonku atď. 🙂
P.S.adminovia bola by som rada ak by ste túto témičku nezamkli 🙂 (viem že je tu téma o pubertiakoch,ale už dlho dlho do nej nikto neprispel,možno sú už v súkromnej téme,preto som vlastne založila túto tému aby sme sa aj my "mladšie" koníkovky mohli podeliť o starostiach ale i radostiach,a aby sa to tu rozprúdilo) 🙂
Ja , ahoj
@nelicefo Ahoj,len si davaj pozor aby Ti nezmenili temu na -Diskusia o babetkach bez plienok a hraciek! 😀 😀
@dioliana1 Ahoj,pozerám že máte domka veselo 🙂
@michelitta 😀 😀 😀 😀 viem,všimla som si že to tu vo veľkom premenúvajú...😀 😀
ano nemýliš sa...
no za sebou, mám ich oboch doma 😝 , mladý sa ešte nevybúril a dcera ešte nedoštudovala...takže ešte musíme vydržať a zatial dvaja drobci z dd...
Ahoj, tak se přidávám taky, mám jednu dcerušku v tom úžasném věku a při představě, že mě to čeká ještě 2x, se mi dělá vyrážka 😀 .
No a už nám to tu premenovali 😀 😀 😀
Prečo sa tu admini do všetkého starajú? Som tu krátko, ale asi to zbalím...A k téme...dcéra sa už asi vybúrila, o mesiac má 18...
aj mne sa názov témy predtým páčil viac 😝
Ahoj holky! 😀
Já mám doma dospívajícího puberťáka! ,,Sofii'' které je třináct let. Z vlastní zkušenosti vím jaké to je🙂 Přopravování se na první menstruace a další řešení problémů v jejím věku. 😎
za dva dni dvakrát zmena témy.... 😝
jak vidím, tak každý den se jmenujem jinak 😀 . Tak o přípravách na menstruaci a sexuální výchově, bych mohla psát komedie na pokračování. Nejvíc mě ale rozčilují ty protočené oči a výraz tváře typu " matko co zase prudíš".
to doniesol tomu malému z dd (má 5r.) akože... 😀 😀 😀
Nikto? 😕 😅