Závislosť na modrom koníku

majka826
30. máj 2012

kočky aj vy ste závislé na tomto fore ? ja som tu nalepená skoro furt , malého dám spať a akože si troška pokvákam a zrazu malý plače a už je aj naspatý , tak rýchlo tu beží čas 😅

kohutovci
30. máj 2012

@majka826 tak aj mne sa toto uz par krat stalo.. preto ked potrebujem nieco porobit tak radsej ani pc nezapinam.. lebo fakt.. mam pocit ze som tu 10 minut a prejde aj hodina.. 😠

omnia23
30. máj 2012

@majka826 jasne 😀

annaopialova
30. máj 2012

pre mna je konik relax kym samko spi

lili_mia
30. máj 2012

@majka826 sú dni, kedy áno

medyna
30. máj 2012

@majka826 kym bola Natalka uplne malinka, tak som tu travila dni-noci ..... velmi vela info som cerpala prave z konika .... 🙂 . Teraz uz chodim do prace, toho casu nie je tolko, ale rada sa tu aspon na pol hodinky pozrem, co nove ...... 😉

lucka1987
30. máj 2012

ahojte volám sa Lucka a som zavíslá 😅 .............................. 😀 😀 😀

irriss
30. máj 2012

@lucka1987 ja neeeeeeeeeeeeee 😎 😔 😔 😔 😔

p.s. Ja porad premyslim, co davaji do toho Konika, ze tak priserne lepi 😀 😀 😀

lucka1987
30. máj 2012

no s tou zavislostou to myslim smrtelne vazne... 😅 na MK som sa prihlasila ked som este chodila do prace a akosi sa uz rok a pol nedarilo babatko.. v den ako som sa prihlasila na MK som otehotnela .. nedockali sme sa sice stastného konca, no velmi rychlo prislo alsie tehu.. v case mojho prveho tehotenstva som si tu nasla par virtualnych kamaratiek a kecala s nimi v dobe, ked som bola pn ... potom som bola pn opat kedze som nebola celkom ok po strate babatka.. a ked som o mesiac na to opat otehotnela, tak uz som bola rizikova a nasledovala dlllha pn az do porodu a tak som mala casu sa tu vykecavat 😀 nasla som si tu spriaznene dusicky, ktore so mnou zdielali vtedajsiu stratu , lebo sa im v tom istom case stalo to iste. a teraz zdielam s tymi istymi kockami nase radosti aj starosti aj so sukromneho zivota... s virtualnych kamosiek sa mnohe stali realne. a som za to MK vdacna...
este chcem dodat, ze moje dieta v ziadnom pripade neukracujem o moju pritomnost a venujem sa rodine na 110% . pisem vacsinou, ked spinka, ako ja teraz, alebo zavcasu rano ci v noci, alebo jednoducho, ked sa hra aj sam. mm je 6 dni v tyzdni v zahranici a tak mi dlhe vecery sprijemnuje super kolektiv 😉

lucka1987
30. máj 2012

@irriss ja sem nejdem, ked mam vela prace alebo jednoducho mam co robit.. teraz nemam nic na praci, drobec spinka, po celodennej unave, kedze spal len hodinku doobeda.. poobede sme sa blaznili na luke plnej margaretiek 😀 / neviem ci som nahodou z toho nemala vacsiu radost ja 😅 / doma upratane, navarene, ja sama.. no co viem robit.. lepsie ako kukat na tv pokecam.. aj ked len virtualne a odreagujem sa . fakt.. nemyslela som ze toto niekedy priznam, ale je to pre mna druh relaxu 😅

mia258
30. máj 2012

Neznasam sa, ze miesto ucenia a upratovania sedim na koni 😀

ematko29
30. máj 2012

ja tiež 😀 rychlo upracem,navarím abežim na mk.

lili_mia
30. máj 2012

@lucka1987 si spomínam ako si písala, že čo ked vypadne koník na celý deň .. mamičky začnú vybehávať von s tým .. povedz, že sa ti páči môj fotoblog, prosím povedz .. mám 7mesačnú dcéru, čo jej mám obliecť .. atd ... v podstate by sa obnovilo dedinské vykecávanie pred obchodom 😀 😀 😀

poleva
30. máj 2012

@majka826 a kedy varíš??? 😀

majka826
autor
30. máj 2012

@poleva popri tom ako surfujem aj varim , miešam , utieram vykypené , aj zababranou rukou od muky šťukam(za čo môj muž vraždí) 😲

poleva
30. máj 2012

@majka826 aha...ja som tak dakedy robila,teraz navarím a tak sadám za PC 😀

traktor
30. máj 2012

nie nie som zavisla..jaaaaaa?..urcite nie.. 😀 😀 😀 ..a teraz vazne..to ani nie je ze zavislost..to je ako ked mas rodinu a chces ju vidiet kazdy den 😉 ..mam tu par ludi, ktorych poznam cez pismenka prave vdake tejto stranke a som rada, ze som tu raz zabludila a uz tu ostala 🙂

maranat
30. máj 2012

MK este ani nie, ale cez vikend som musela koli zavislosti zrusit FB, tak teraz som presedlala sem 😀

lili_mia
30. máj 2012

@maranat zrušiť FB? waw a boli aj také info, ukázalo ti nejaké fotky a písalo, že či chceš stratiť kontakt s týmito ľudmi? na spôsob nátlaku, prosím, neruš účet?

tanija133
30. máj 2012

Zienky ,aj ja som zavisla , bohuzial, vzdy si poviem ,keby som tolko casu co travim tu, robila nieco zmylsuplnejsie, tak aj popri dietati, mozem pracovat.....Ale ja otovrim na obed , ked maly spi MK, tak tu sedim aj 2 hodiny, pozrem si oblubene fotoblogy, kratke spravy od priatelov, citam si moje oblubene temy, ked pripadne diskutujem, pozrem si bazarik, a prejdu 2 hodky, a no a potom vecer zasa detto...Amen, hambum sa to aj niekomu povedat..tvarim sa nenapadne...Niekedy sa citim hrozne, ked mi maly pisti za chrbtom a ja chcem este dopisat nejaku vecu, nejaku blbost v podsate,....No a ked skoncim s MK tak idem na FB, kde zasa mame sukromnu diskusiu oktobrtoviek, ale tam mi to netrva tak dlho nastastie...Co len s tym budeme robit? Nic, mna to bavi, zeny na MD potrebuju komunikovat, nejakym sposobom, rozoberat deti, problemy, nie vzdy pri detoch na ihrisku sa to da, tak si to kompenzujeme aspon takto....Neda sa stale len byt pri detoch...aspon nejaky relax..... 😉 a takisto mam tu zopar svojich ludi 😉

lauritka
30. máj 2012

NIE SOM ZAVISLA 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubicakovac
30. máj 2012

@majka826 :DDD tak toto je sila 🙂 nekritizujem, je to ako fb, len pre mamičky, chápem...čo narobíte...doba sociálnych sietí a mamičkám čo je smutno je tu fajn

lauritka
30. máj 2012

mna sa uz aj mm pyta : " a co nove na koniku "??? 😀 😝

domin85
30. máj 2012

Zavislost svojim sposobom ano 😉 mala som parkrat zdravotne a ine problemy a tu som nasla podnety z praxe co a ako. To je rozdiel oproti FB- tam ked sa nieco opytas, kazdy dan len like alebo ide dalej. Tu sa clovek dozvie nie to co povie lekar z knihy ale ako si kto poradil a ma moznost skusat. Mne pomohli mnohe z vas, i ked o tom mozno ani neviete a obcas chcem nejakou skusenostou zas pomoct ja ked mozem, to je cele 🙂

dusika11
30. máj 2012

ahojte nasla som odvahu a zrusila som fac..no a dost to setri cas....mk som na bazariku..ved co doma s vecami....ale aj vela dobrych bab som tu nasla..

lauritka
30. máj 2012

😀 😀 😀 😀 😀 😀

dusika11
30. máj 2012

@lauritka si ma rozosmiala..ako vzdy 😀

lauritka
30. máj 2012

😉 mna nejak FB nikdy neoslovil..bol tu uz my myspace... konik uplne staci 😝 😅 nepotrebujem zverejnovat moje sukromne udaje ako meno, adresu .. atd niekde verejne.. vsade je plno uchylov.. 😠

maranat
30. máj 2012

@lili_mia hej vyhodilo mi nieco, ze tymto ludom budes chybat, a zrovna takych mi tam vyhodilo, s ktorymi som tam nikdy nebola v kontakte 😀 😀 😀 ale teraz mam omnoho viac casu na vselico ostatne, co pri fb malo vzdy cas.

sanide
30. máj 2012

Som rada, ze nie som sama. 😝 Uz som si myslela, ze nie som normalna.... 😀

danka483
30. máj 2012

Som závislá je na to nejaký liek?