Ahojte, viete mi poradiť zateplené až hrejivé legíny, tepláky či nohavice? mám reumu a na chlad a vietor reagujem veľmi zle. Už jeseň mi dáva zabrať 😢
Ďakujem
Merino leginy, drahsia investicia, ale su vyborne, netlacia, drzia, hreju, pas je vyssi, merino navyse netreba az tak casto prat. A tiez merino ponozky
https://froggywear.sk/produkt/damske-merino-leg...
A na vonok mozno este zateplene softshellove gate
@marsmykkok tak sa obliekam, 2 vrsty , keďže nemám vhodné teplejšie tepláky...u nás je dosť chladno a hlavne často silno fúka 😢
ja nosim nepremokave gate na turistiku ,,terrapass mam a som spokojna su aj zateplene a vyzeraju dobre . .. skus pozriet funkcne pradlo pod to ..alebo na lyzovanie ci iny zimny sport
ja si kupujem z jedneho eshopu už druhý rok zateplené legíny za 9.90e , ja co som zimomrava tak to sú jediné v ktorých mi nieje zima..už všetky kolegyne ich nosia
a keby nosíš pod klasickými teda nohavicami alebo teplákmi nejaké pančušky? to by ti nepomohlo?
@22patricia22 obyčajné nie, ale musia byť buď zateplené alebo hrubšie 😔...niekedy sa hanbím ako chodím vonku naobliekaná, hoci je teplo, no fúka...všetci okolo mňa v krátkom rukáve a ja v svetri,...preto hľadám niečo špeciálne, aby som nevyzerala, že mám na sebe tisíc vrstiev 😅...internet je plný rôznych "zateplených" či "hrejivých" legín, no nemôžem všetko objednávať a vracať späť...niektoré sú fakt cenovo prehnané, napr. 50 eur a viac ...ako nemám problém do nich "investovať" ak naozaj spĺňajú moje požiadavky...
oplatí sa zainvestovať do kvalitných softshellových nohavíc. Tam sa neoplatí šetriť. My s manželom máme značkové a nosíme ich už 17. rok, ale boli veľmi finančne náročné.
Skus to merino, hoci aj bazarove na začiatok, ten material uplne inac reguluje teplotu nez ine hrube vrstvy a pritom staci mat tenke merino. Tricka su pekne, ze aj do kanclu môžeš zobrat .. hrube merino uplne inac to hreje nez napr zateplene/flisove leginy, aspoň na mne.
Určite softshell nohavice v kombinácii s teplými leginami, neprefukaju, nepremoknu..
@gabika4 No ak chceš jednu vrstvu, skôr také pletené legíny alebo merino a také. Zateplené nohavice, či rifle alebo legíny (z vnútornej strany) hrejú super kým to raz alebo dvakrát neoperieš, potom to zateplenie sa stenčí, je iné a hreje oveľa menej.
Som pozerala dbbes v Tchibo, tam som našla zopár kúskov. Maju kvalitné veci . A pred 3 rokmi som kúpila v Lidl, lacnejšie, no super teplučke, využila som pri kočíkovani v zime. Držia doteraz, nespali sa, nevytahali.
Termo leginy (v sportovych obchodoch, spodky to volame doma 😂) si kup a na to normalne nohavice /rifle / softshellove nohavice... Leginy nech su akékoľvek, vzdy su to len nejake tkane bavlny, bez odolnosti voci vetru, vlhku...
@marsmykkok nic sa nestensi, len to treba prat tak ako sa ma. Keby mi lyžiarske veci sa likvidovali po 2 praniach veru by som sa netesila 😂
@gabika4 merino je super, ja mám ešte osvedčené spodky od značky sensor, model thermo evo, ktoré nosím už 14 rokov.
@blueprincess včera som akurát objednala merino legíny froggywear, cena horibilná, ale dúfam, že budú dobré 🙂
@canany https://www.janckulikfashion.sk/produkt/zateple... ja kupujem presne tieto, pre mňa sú to naj legíny..a hlavne ako píšem mne je stále zima a toto sú jediné v ktorých mi nieje zima, majú vysoký pás, čiže aj na kríže. A ako som písala vyššie mne ich videli kolegyne a odvtedy stále kupujú dookola tie isté. A ešte podotknem, mne držia už 2 roky stále ako nové
@interneta https://www.janckulikfashion.sk/produkt/zateple... ja kupujem presne tieto, pre mňa sú to naj legíny..a hlavne ako píšem mne je stále zima a toto sú jediné v ktorých mi nieje zima, majú vysoký pás, čiže aj na kríže. A ako som písala vyššie mne ich videli kolegyne a odvtedy stále kupujú dookola tie isté. A ešte podotknem, mne držia už 2 roky stále ako nové
@ankare https://www.janckulikfashion.sk/produkt/zateple... ja kupujem presne tieto, pre mňa sú to naj legíny..a hlavne ako píšem mne je stále zima a toto sú jediné v ktorých mi nieje zima, majú vysoký pás, čiže aj na kríže. A ako som písala vyššie mne ich videli kolegyne a odvtedy stále kupujú dookola tie isté. A ešte podotknem, mne držia už 2 roky stále ako nové
Také akože pletené legíny z tchiba sú celkom teplé. Inak ak nestačí, treba dať 2 vrstvy, na spodok termoleginy a na to hrubšie nohavice