Zarastené chĺpky na nohe

vvrga1
7. aug 2020

Čaute baby prosím poraďte lebo už som z toho zúfalá a vyzerá to otrasne. Najprv som si nohy holila, už som prešla na epiláciu lebo tie vosky sa mi absolútne nepáčia. Najprv si dám horúcu sprchu, peeling, potom si tú časť aj dezinfikujem no stále mi tie chlpy rastu opačne a k tomu ešte strašne rýchlo.. Aj po epilacii prejde týždeň a vyzerám rovnako ako predtým.. Cajovnikovy olej som tiež vyskúšala no nič 🙄

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
20erika07
8. aug 2020

@vvrga1 mne pomohol jedine ipl epilator philips lumea. Kupila som len starsiu radu, nie tie 500eurove, a mam pokoj, nic mi tiez nepomahalo ma zarastanie chlpkov

vvrga1
autor
8. aug 2020

Ďakujem za radu ale predtým som sa roky holila a nic mi nebolo no tento rok to je hrôza

beahavala
27. jún 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

skus pouzit na zarastanie chlkov po depilacii pastu italwax, maju ju na afn, mne pomohla

ninah1486
30. jún 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja som na toto skusala uz kadeco ale nic nepomohlo