Záhadný prsteň v aute

simkaaaaa
1. júl 2021

Ahojte žienky. Chcela by som sa len spýtať. Ako by ste reagovali,keby u chlapa nájdete v aute prstienok neznámej osoby? Keď som sa ho spýtala, či mi k tomu nechce niečo povedať,tak jeho odpoveď znela"Nie" 😇🖐️
Ps: jeho mamy nie je🙂
Neviem, či sa báť alebo nie. Neverím, že mi nemá k tomu čo povedať. Sme spolu 3 roky 🙂

anna12399
1. júl 2021

@simkaaaaa ahoj tak ak nieje tvoj ani mamin tak určite k tomu má čo povedať len proste zapiera

janinah
1. júl 2021

Môže to byť nevinne.ale už by mi blikala kontrolka.Nic sa neutají naveky.Ak sa niečo deje.tak to zistíš.

simkaaaaa
autor
1. júl 2021

@anna12399 ja tiež verím tomu, že mi k tomu má čo povedať. A presne týmto sa dôvera vytráca.😪

danulicek
1. júl 2021

A nemôže byť pre teba, ak ta plánuje požiadať o ruku? Kazdopadne by som si na to asi posvietila, ak nie 😀

simkaaaaa
autor
1. júl 2021

@janinah Hej nejaká žienka si niečo berie z okienka a nechtiac jej padne z prsta priamo na sedačku 😪🤣😇 poznáme aj také

simkaaaaa
autor
1. júl 2021

@danulicek starý už zhrdzaveny😇🤣 možno to je práve ten môj vyvolený prstienok🤣♥️

mariejenka
1. júl 2021

@simkaaaaa píšeš to,tak ľahko,nadnesene...si si nieco dala?🤣🤣✌️ ...a bol len tak letmo pohodeny? Alebo v krabičke?

simkaaaaa
autor
1. júl 2021

@mariejenka pardón ja mám z toho už asi srandu aj keď ma to trápi. Nie bol prasknutý niekde tuším na sedačke a keď aom mu ho podala,tak zostal v riti:D

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danulicek
1. júl 2021

@simkaaaaa mozno ešte nejaka dávna bývala 😂 drzim kazdopadne palce

simkaaaaa
autor
1. júl 2021

@beata_k kokos to ma nenapadlo 🤣🖐️ Ale aj tak.. ja sa snažím mu dať všetko a keď mu sakra niečo chýba neh mi to povie a neh tam nestrácajú ženy prstienky na mieste,kde sedím ja. To mi príde úbohé. Možno si len domýšľam. Alebo mi hrabe ale nie som slepá.

patka06
1. júl 2021

@simkaaaaa starý zhrdzavený by som ani neriešila ...možno je tam viac ako tri roky

simkaaaaa
autor
1. júl 2021

@danulicek to asi nieee auto má cca rok

simkaaaaa
autor
1. júl 2021

@patka06 auto má cca rok

simkaaaaa
autor
1. júl 2021

@patka06 ale možno tá baba už je hrdzavá celá

mariejenka
1. júl 2021

@simkaaaaa hmm, ked chlap ostal zaskočený,jak kost z kapra😣 to neveští nič dobré...ver intuícii ženy v tebe, ani mne by nestačilo,ue nie,nemam ti co k tomu povedat...

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patka06
1. júl 2021

@simkaaaaa auto ste kupovali nové?

simkaaaaa
autor
1. júl 2021

@mariejenka zamrzí po tak dlhom vzťahu. Čo k tomu viac dodať

simkaaaaa
autor
1. júl 2021

@beata_k neviem či ho nevyhodil🤣🤣🤣 radšej

simkaaaaa
autor
1. júl 2021

@patka06 nie ale určite nie je tam dlho

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariejenka
1. júl 2021

@simkaaaaa a bol to určite prsteň? Nemohlo to byt krúžok od kľúčov,su aj také male...no ale to by sa nevykrucal,ze nevie a tak..

simkaaaaa
autor
1. júl 2021

@beata_k kedysi vozil kolegyňu z práce domov takže.. myslím že bude jej a v niečom mi klame

simkaaaaa
autor
1. júl 2021

@mariejenka bol to prsteň s vyrezkami srdiečok

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simkaaaaa
autor
1. júl 2021

@beata_k lacná bizu,namacana vo vode nemusí to byť železo

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patka06
1. júl 2021

@simkaaaaa no ak chceš vo vzťahu pokračovať, nerob scény ...kvôli hrdzavému prsteňu a venuj sa partnerovi

simkaaaaa
autor
1. júl 2021

@patka06 presne toto som potrebovala prečítať!🤣 Ďakujem ♥️