Ahojte žienky. Chcela by som sa len spýtať. Ako by ste reagovali,keby u chlapa nájdete v aute prstienok neznámej osoby? Keď som sa ho spýtala, či mi k tomu nechce niečo povedať,tak jeho odpoveď znela"Nie" 😇🖐️
Ps: jeho mamy nie je🙂
Neviem, či sa báť alebo nie. Neverím, že mi nemá k tomu čo povedať. Sme spolu 3 roky 🙂
Môže to byť nevinne.ale už by mi blikala kontrolka.Nic sa neutají naveky.Ak sa niečo deje.tak to zistíš.
A nemôže byť pre teba, ak ta plánuje požiadať o ruku? Kazdopadne by som si na to asi posvietila, ak nie 😀
@simkaaaaa píšeš to,tak ľahko,nadnesene...si si nieco dala?🤣🤣✌️ ...a bol len tak letmo pohodeny? Alebo v krabičke?
@mariejenka pardón ja mám z toho už asi srandu aj keď ma to trápi. Nie bol prasknutý niekde tuším na sedačke a keď aom mu ho podala,tak zostal v riti:D
@simkaaaaa hmm, ked chlap ostal zaskočený,jak kost z kapra😣 to neveští nič dobré...ver intuícii ženy v tebe, ani mne by nestačilo,ue nie,nemam ti co k tomu povedat...
@mariejenka zamrzí po tak dlhom vzťahu. Čo k tomu viac dodať
@simkaaaaa a bol to určite prsteň? Nemohlo to byt krúžok od kľúčov,su aj také male...no ale to by sa nevykrucal,ze nevie a tak..
@mariejenka bol to prsteň s vyrezkami srdiečok
@simkaaaaa ahoj tak ak nieje tvoj ani mamin tak určite k tomu má čo povedať len proste zapiera