Ženy, teším sa zo života. Som rada, že mám to, čo mám. Dnes je krásne počasie. Čo tak písať si pozitívne veci a nešíriť paniku? Som rada, keď môžem pomôcť iným. Pôjdem darovať krv. Prispejem na charitu. Usmejem sa. A niekoho vyobjímam. 🙂 Prajem všetkým krásny víkend.
tesim sa z toho pohara vina, co som si zasluzene dala po tom ako sa moje dieta rozhodlo rycat celou cestou na rodinnu oslavu 🤪 a este z toho, ze na tej oslave boli moji svokrovci, ktory mi drobca zabavili, kym som si k tomu vinu dala aj ten lavovy kolacik - dnes taketo "plytke" potesenie
a som vdacna, ze sa mi dnes podarilo vyobimat velku cast rodiny
Teším sa z dnešnej prechádzky, zo slnka za dobitie pozitívnej energie, za pujzičky v mojich rukách, za to že jar klope na dvere 😍
@loliki Tesím sa zo toho, ze na slovensku je stale vela skvelych a laskavych ludi - o com som ja presvedcena. A tesim sa aj z kolosvarskej - prvykrat v zivote ju teraz varim 😀 - bude na nedelu a pondelok 🙂
dnes som nevarila 🙂 Bola som na prechadzke s detmi a po ceste sme kupili cinu. Potom som poprala tricka s kratkym rukavom, takze sme nachystany na teple pocasie. Tesim sa, ze sestra bola v depkach ale sla s muzom a synom na 2 dnovy pobyt a je jej ovela lepsie. Tesim sa, ze som dnes mohla spat do 8 hodiny a s muzom sme sa rano este rozpravali, kym sme zobudili deti. Tesim sa z toho, ze zajtra zas budem dlhsie spat, ze som volala s mamou a ta je nastastie kludna co sa situacie tyka. Tesim sa, ze deti dnes pomohli upratat a take tie male prizemne veci....a bola som sa prejst sama rychlym krokom s hudbou v usiach a doma som nasla spokojne deti, ktore sa hrali a muza, ktory vie, ze toto cele vsetko zle znasam a tak sa sam ponukol, ze mi bude filtrovat informacie 🙂 Tesim sa z dnesneho pobytu vonku, dobreho obeda a bezpecneho prostredia v ktorom su moje deti.
Jeeeej. Supeeeer. Konecne nieco pozitivne. Konecne tema v kt.sa nerozobera podvadzanie,depresie,vojna,covid atd atd.
Aj ja mam dnes dobru naladu a ani neviem preco(a to mam oms🤣🤣vtedy zvyknem zurit🤣🤣)Snad ta dobra nalada vydrzibco najdlhsie
Tesim sa, ze som urobila vo stvrtok autoskolu a ziskala VP na prvykrat! 🙂 Tesim sa, ze som sa dnes po dlhsom case stretla s mojou dobrou kamaratkou. Tesim sa, ze pojdem zajtra plavat a ze od pondelka na praxi uvidim mojich skvelych a sikovnych ziakov, ktorych opat nieco naucim, obohatim ich a oni mna tiez 🙂
Moje priesady.🌱🌱 Každý deň na ne pozerám a teším sa z toho, ako pekne rastú.😍
za posledny rok sme si uzili vela zleho, takze odvtedy sa snazim ozaj tesit z malickosti, ovela viacej sme sa zacali ako rodina stretavat, len tak aby sme si urobili radost, dnes som piekla novy kolac a teda vydaril sa skvelo, muz ho pochvalil to ma hreje pri srdci, inak sme vacsinu dna stravili na dvore, strihali stromky, poobede sme sa boli vsetci prejst, takze toto su take veci z ktorych mam ozaj radost
Mna dnes potešilo slniečko a krásne počasie takže sme si spravili super trip 👌🏼
Ja sa teraz neteším, včera mi dali sadru na ruku🙄😥😥😥. Je zlomená, boli to, nič neviem urobiť...
@loliki dnes som spravila skvely bananovy chlebicek. Mali sme fajn rodinnu veceru a dnes som na vahe videla -6kg 😌😌
@kittykat22 Ja chcem tiež taký banánový chlebíček s večerou, po ktorej budem mať -6 kg. Máš recept? Možno pomôže aj ten.🙂
@loliki https://mlsnavarecka.cz/hrnkovy-bananovy-chlebi... tento 😅 robim bez cokolady. 6kg som dala dole lebo od decembra poctivo cvicim, mam dobre nastaveny jedalnicek. Len ked som chora alebo mam chore dieta doma, tak robim somariny. Inak sa snazim. Tych 6kg som odpratala poctivou pracou. Ale chlebicek si daj, je skvely 🙂
@kittykat22 Ďakujem, vidím to ozaj prvý krát. Ja zvyknem do hrnčekového koláča dávať klasicky z našej záhrady: jahody, čerešne, slivky, rebarboru. Banány nám ešte v záhrade nenarástli. 🙂
@loliki Tiež sa snažím sprijemňovat si deň aj ostatné dni ako najlepšie viem,momentálne je to dobrá mala kávička.Veľká prechádzka von už bola .Pekny zvyšok dňa všetkým.