Výživový doplnok Super prsia. Akú máte skúsenosť?

infatti
29. máj 2011

vraj to funguje, ale ja potrebujem realne odpovede nie zo stranky kde je reklama, dik 🙂

1susu1
30. máj 2011

Aj mna by celkom zaujímalo či to pomáha. Neviem, či vôbec už je niekto, kto tento produkt vyskúšal.. 😒

lilien515
30. máj 2011

ja som si pred dvoma dnami tento vyzivovy doplnok kupila, zajtra mi ma prist tak som uz velmi zvedava...ak zaberie budem velmi stastna,lebo som uz zufala

heriet
5. jún 2011

ahojte,ja ich mam tiez kupene....dam vediet ci zaberaju 🙂

bosorka69
7. jún 2011

ahojte, tiez si chcem objednat tieto tabletky, no skor, kym to urobim, by ma zaujimalo, ci poomahaju 😉

petusska
7. jún 2011

Ahojte, nemohla by autorka poziadat adminov nech z otazky urobia diskusiu? Tiez by ma zaujimalo ci to funguje ale je to otazka tak sa diskutovat neda. Dakujem

jarunka111
7. jún 2011

baby, ak to bude fungovať, ja si kúpim hneď 2 balenia a dám si dvojitú dávku 😀 😀 😀

prsky
7. jún 2011

keď si dáš zväčšiť prsia ako Judínyová, ktorú som videla na buildboarde k tomuto výživovému doplnku, tak hej, funguje to 😎

laska7
8. jún 2011

ja ich mam uz treti den a neviem ci si to len nahovaram ale citim ze sa nieco dejee noo uvidim ja mam to 180 tabletove balenie taak uviddiiime🙂)...ach preco vsetky zeny nemozu byt take iste aby si chlapi nevyberali len podla... aj ked niesu vsetci taky ale tie ich parametre zeny suuu moc narocne ...vyrabaju len komplexi

chanel5
8. jún 2011

a ako sa volaju, tu u nas bilboardy na to nie su ☹

lilien515
9. jún 2011

volaju sa super prsia + štíhla línia... A ja to beriem uz jeden cely tyzden a tiez sa mi zda ze trosickuu sa deju zmeny... A hlavne na plet, citim ze je krajsia a ziadne mini vyrážočky ktoré znepríjemňujú život

petusska
10. jún 2011

Baby odkial to objednavate? Priamo zo superprsia.sk?

lilien515
10. jún 2011

ano, ja som si to objednala z tade, ale da sa to este z imperialvitamins.sk, a v lekarni to tiez najdes ale ovela drahsie, a len male balenia...

julieta6
10. jún 2011

baby pls, moze sa to uzivat aj s HAK? ja som si to tiez vcera objednala, aj ked tomu velmi neverim.. snad to bude aspon nejaky priaznivy ucinok, ked uz ten primarny ucinok sa nedostavi 😀

rebenka08
10. jún 2011

tak to by aj mna zaujimalo ci sa to moze uzivat s HAK 🙂 tiez som si to objednala, tak dufam ze si budem musiet kupit vacsiu podprdu 🙂

fantasijka
11. jún 2011

Zdravím Vas babeny, ja som si to nakoniec objednala po dlhom vahani, povedala som si vsak ze zijem raz a za skusku nic nedam, ak neuvidim zmenu neuverim uz absolutne nicomu...... Objednala som si to priamo zo stranky , tam ale boli take recenzie , ktore mohla pisat aj firma sama 🙂 neva.... objednala som si rovno balenie 180 tabliet , beriem to presne 4 dni dnes.....S tou pletou suhlasim, precistila sa mi .....Prsia som dnes premerala metrom.... predtym som mala 91cm dnes 94cm normalne nechapem .....citila som ze som hore taka plnsia, mam dost siroky chrbat takze sa tymi cm nedajte zmylit..... kazdopadne som zvedava ako to pojde dalej ..... Ja chcem len schudnut asi 6kg a potrebujem aby mi prsia ostali aspon take ako teraz..... uvidime ....mohli by sme si tu odovzdavat info....vela stastia 😝

infatti
autor
11. jún 2011

ahojte baby, ste sa pýtali na HAK, takze ja som sa pýtala lekara vravel ze mozem to kombinovat, ale vraj ten doplnok mi nepomoze, ze to by nevyrabali silikony.... takto mi povedal..
ale ako vidim mame pozitivne vysledky.. tak len tak dalej, sama som zvedava... uz len kvoli tej pleti by som to kupila ak nie pre prsia...

julca222
12. jún 2011

Ahojte, ja pouzivam tento pripravok 4. den a tiez pocitujem vysledky. Prsia su plnsie a tazsie🙂 uvidime ako dalej. Budem informovat.

modrykonik789
12. jún 2011

Ahojte, chcela by som sa spytat ci si niekto ten pripravok kupil aj v lekarni, ci sa to vobec da. a ak hej tak ci je o vela drahsi ako ked si ho objednam z netu... dakujem 🙂

heriet
12. jún 2011

ahojte baby,ja ich pouzivam uz 10 den.Ale ziadnu zmenu nebadam ☹ mam tyzden pred mendzes.prsia mam take ako inokedy,naliate,bolave.....! i.Tuho premyslal ci si ich este dokupim.
ja som si objednala startovaci balicek na desat dni. 😨

rebenka08
13. jún 2011

ahojte, ja to beriem dnes treti den a zatial akoze nic, tak som zvedava, tiez mam len ten zakladny balik a ked budem vidiet nejake vysledky tak si isto este objednam 🙂 a piste ako ste na tom jasne?? nech vieme ci nas neoblbuju .-)

ivusskaa1
13. jún 2011

ahojky, no ja som si tiež kúpila štartovací balíček a už ho pomaly doberiem. zatiaľ možno cítim dáke zmeny ale neviem asi sa s nimi nič nedeje..akurát idem objednať balenie s 90 kapsulami a som zvedavá, ak už ani to nezaberie tak kašlem na to, aspoň som vyskúšala 🙂 ale mohlo by to zabrať, na silikóny nezarobím ani keby neviem čo :/

infatti
autor
13. jún 2011

silikony su blud... ja hoci prachy na to mam nedala bych si, riziko DRZIM PALCE vsetkym a piiste vidim ze nas je dost nespokojnych so svojimi prsiami

alex11
14. jún 2011

ahojte, ja som si ich objednala tiez, dufam ze zaberu. chcem sa vas opytat, nepribrali ste z toho?

julieta6
14. jún 2011

ahojte, ja ich este ani nemam ale uz nejako vyprchalo to nadsenie..:( uz bolo tolko takych tabliet na podobnej baze, neviem preco prave tieto by mali fungovat.. uvidime.. inak nepoznate niekto tzv. pueraria mirifica? tu na slovensku ani chyru ani slychu, ale v zahranici je to dost zname a na ceskych forach su na to same dobre ohlasy.. ak nezaberie super prsia, skusim este hento, aj ked este neviem kde to kupim.. a potom uz to vzdavam 🙂

heriet
14. jún 2011

Ahojte ,ja mam tych tabletiek uz plne zuby,Mam znich kyselinu vzivote som to nemla,aj zaludok ma boli.
Rozhodla som sa brat to nebudem,sice som mala len startovaci balicek. Vyskusala som viacej druhov co je na trhu.
Mam nieco lepsie,ziadne napchavanie s tabletkamy a je to uplne za darmo.Je to 3mesacna ako keby kura.
Poznam jednu uzasnu stranku wahlgrenis. Ta ktora neveri za je nieco medzi nebom a zemou nech ju necita.Hore na pravej strane si dajte do vyhladavaca OSMICKOVA POLOHA.Pozorne si to precitejte a pochopite.
Je tam vsetko vysvetlene aj ako dopadli baby ktore sa na to dali. Ja trubka :- uz som mohla mat nadherne prsicka
nieze by som nemala 🙂 No co baby dame sa na to?

123lena123
14. jún 2011

ahojte, prosím vás, dá sa tento výživový doplnok bežne kúpiť aj v ktorejkoľvek lekárni, alebo si ho treba stále len objednať? Ďakujem

infatti
autor
14. jún 2011

123lena, skus neviem, lepsie asi objednat zo stranky.. lebo takto v lekarni preplatiš
heriet... no ja sa na to urcite pozriem.. na tu stranku ... a uvidime.. juj

jullinkaba
15. jún 2011

Ja som tento vyrobok zacala uzivat v maji a uzivala som ho do 5 juna. V pondelok 13 juna som si bola u doktorky po vysledky lebo som sa necitila dobre mala som silne migreny a prvykrat som mala epilepticky zachvat a vysledky mam katastroficke. Anemia v krvi a zhorsene pecenove testy. A este mi aj doktorka vynadala ze co to uzivam ci sa chcem postupne zabit a ze si mam prsia spevnit radsej cvicenim a nie pchanim takychto veci do seba. Uzivala som pred tym aj decolen a nemala som s neho taketo stavy. Ale z toho som mala aspon kratkodobo nafuknute prsia ale hned po vysadeni sa mi sfukli. Ale aspon viem ze po tomto uz nebudem brat ani obycajny vitamin c.

n_dudusa
15. jún 2011

jullinkaba
a máš aj potvrdené z krvných testov že je to z tých tabletiek? veď to obsahuje samé bylinky... Ale zas pravda je, že čo organizmus to iná reakcia. A na vela fórach som videla že to kritizovali tie čo to ani nevyskúšali a tvrdili že to funguje len ako HAK, že to len drží vodu v prsiach...princípom mali pravdu ale nedrží to vodu v prsiach. Keď si preštudujete zloženie, a zistíte na čo sú ktoré bylinky dobré, prídete na to že kombinácia dvoch z nich sa kedysi dávno používala pre ženy ktoré mali byť náhradné kojičky - čiže na podporu tvorby materinského mlieka (ja len tak informatívne) 🙂 a dnes mi dorazili, tak potom dám vedieť čo spravili so mnou.

cicusenka23
15. jún 2011

@fantasijka
ahoj ako som čítala,tak ti to pomáha a ako si natom teraz keď ich berieš dlhšie je poznať že sa ti o niečo zväčšili? ja ich beriem dnes 3 deň a tiež som sa merala a o 2 cm mám viac na hrudi 🙂 tak asi to funguje 🙂