Ahojte, je tu niekto kto ide na tuto školu???
Ahoj 🙂 a ideš na verejnu spravu alebo manažment??
manažment
a ty?
uspesne skoncena v PO v 2010 - manazment turizmu a hotelierstva
@monika006
Ja idem tiež na manažment, už si bola na zápise??a vieš niečo o tejto škole??ideš externe?
@lucinocka
Do PO som chcela ist aj ja najskor, len sa mi to zdalo daleko.A ako často si chodila na prednášky?Mali ste tam každý vikend alebo v týždenných blokoch?
Na zápise som už bola a idem externe. O tejto škole moc neviem ☹
@tajnicka007 Ja tam študujem už dva roky, začíname tretí... v TN, odbor verejná správa... drahá, prednášky ako-tak kvalitné, dosť problém so zapisovaním známok, a dooooosť ťažká teda... hlavne popri materskej, zabijak, treba sa fakt učiť, počas tých dvoch rokov sa mi podarilo opísať asi na 2 skúškach, niektoré som spravila až na druhý krát... časový zabijak je to, ale snád to bude stáť za to...
@chovancova27
A na prednášky sa musí chodit?Podpisujete nejaku prezenčku?A skúšky su písomne či ústne?
@tajnicka007
ale mam znamu, ktora je v poslednom rocniku a 3. septembra sa mam s nou stretnut kvoli informaciam o tejto skole, tak dufam, ze budu pozitivne
ahojte, ja idem do 5. rocnika, Manazment maleho a stredneho podnikania,ale IKS Trencin.
@monika006
No tak dufam aj ja 🙂
Ja idem do Čadce, tak dufam, že to zvladnem...
@epelino
A ako to zvládaš??
@tajnicka007 No akože ak ťa má kto zapísať tak nemusíš, väčšinou za prítomnosť na prednáške získavať body na skúšku... zapisuje sa na každej prednáške. napr. z manažmentu ak si vynechal prednášku, automaticky si nespravil prvú skúšku... čiže hned opravák... skúšky sú väčšinou písomné, asi 2 boli doteraz ústne. Je veľmi prísne braná táto škola
@tajnicka007 No mam 19 mesacneho syna k tomu a muza v zahranici 😒 Takze o to tazsie. ale celkom sa da, tiez si myslim, ze prednasky su tam kvalitne, skusky nie su jednoduche, ale pokial si naprednaske, tak kazdy vyucujuci povie, co bude vyzadovat, prip. da materialy, takze da sa. Pisu sa tam dost aj seminarky. ALe zatial som vsetky skusky spravila na prvykrat 😉
No ja pracujem v zahraničí a som pol mesiaca mimo SR, preto sa pýtam na tú účast na skúškach..Ešte musím asi zvážit či pojdem..Dakujem vam za rady kočky 🙂
@tajnicka007 ja som bola na dennom, my sme mali cely tyzden cosi🙂
@chovancova27
A s čím konkretne su problemy pri zapisovaní známok?
@tajnicka007 napr. si musím ísť dať dve známky zapísať do BA...
ahojte, prosím Vás, ako je to s výučbou a skúškami z cudzieho jazyka? zvládne to aj úplný začiatočník?
@chovancova27
A to prečo??
Ahojte, je tu niekto kto chodí na IKS Nové Zámky? Ja by som chcela ísť teraz do prvého ...
Nechystá sa niekto študovať manažment do Nových Zámkov?
Ahojty baby, kto ide na tuto skolu tento rok externe v BA ??? dakujeeem 🙂
Ahoj, ja idem na túto školu v Bratislave