Čisto dobrovoľne, kto chce napíše, kto nie - Nie
Koho sa chystáte voliť v parlamentných voľbách 2023?
Progresivne Slovensko
Stále nie som rozhodnutá, ale určite sa teraz spustí ďalšia hádka. Lebo iste osoby nie sú schopné rešpektovať iný názor 😉
Nebudem volit.
@simona20201309
@diewcatqoo baby volte. Koho chcete, ale volte.....
SAS
demokrati. ak odstupia, co nevyzera, ale ak by predsa, sas.
SNS
@lenkasarka práve preto som tam napísala, že kto chce napíše a kto nie tak nie, aby tu zbytočne nepísali tí ktorí chcú rozpútať hádky, ale iba tí ktorí sa chcú slušne zapojiť 😁
Ja taktiež nie som rozhodnutá, nemám žiadnych sympatizantov, ani naopak.. podľa volebného kompasu mi to vyšlo na SNS, tak asi dám svoj hlas im.. nakoľko chcem ísť určite voliť
Vypis strany do jednotlivých komentov ,a nech ti dajú baby len lajk na ich stranu . Máš to potom prehľadnejšie
Progresívne Slovensko
@stanulienkat som v zahranici a nevybavila som si moznost volby zo zahranicia. A pricestovat sa mi kvoli tomu nechce.
Popravde, som tak znechutena z toho, co za idiotov kandiduje a z tejto predvolebnej kampane, rovnako ako z nazorov mojich blizkych, ktori na Slovensku zostali, ze si hovorim, ze mi to je uz v podstate aj jedno, akym smerom sa tato krajina vyberie... uz beztak trci napol z ruskej prdele. Sorry.
Progresivne Slovensko
Demokrati
Oľano
Rozumiem, ja po tých hádkach,provokáciach,utokoch doslova šaškarnach už ani neviem či vôbec volit chcem. Každým dnom je mi z nich viac zle.
https://www.ta3.com/clanok/902135/virtualne-vol... virtualne volby😉 vypln a vyhraj...
SAS
Progresivne Slovensko
@stanulienkat to je úplne jedno aké prasa sa dostane ku korytu. Už dávno sa do vlády nedostal nikto normálny a ani sa tak skoro nedostane. A ak sa aj niekto dostane, rýchlo si ho prevychovaju. Je mi to naozaj jedno. Nevidím svetlo na konci tunela
Oľano
@simona20201309 Mne osobne ide len o to, aby to prasa pri koryte neschvalovalo dementne stredoveke navrhy a novely od Olana
Z toho čo je na výber by som najradšej nevolila nikoho
Hlas
Ja som rozhodnutá dať hlas Vladimíre Marcinkovej. S tým že je v SAS síce nie som úplne stotožnená, ale ona je jediný normálny politik pre mňa, resp. jeden z mála.
SaS alebo Ps
A aj zratas a zanalyzujes tieto hlasy?
Nechce sa autorke vypisat strany a davali by ss len lajky
@zafir01 mala dobry napad a bolo by to aj celkom zaujimave 🙂takto sa tu uz stracame
Nikoho