Koho tipujete na vitaza?
Stavila som sa s muzom o 200 eur, ze vyhra trump, on je pre kamalu.
A bola som si ista ze vyhram, ale teraz sa uz celkom bojim 🤣🤣🤣 a peniaze uz mam v hlave minute 🤣
Tipujem kamalu
Tipujem Trumpa ale rada by som sa mýlila
Tipujem ze Trump bude vykrikovat o manipulovani volieb. Teda ja som o tom presvedceny, bez ohladu na to ci vyhra alebo prehra. A dufam, ze prehra.
Trump
Si odvazna takto sa stavit 😂 ale podla mna stavku vyhras
Trump vyhrá
Držím palce Kamale, ale bojím sa, že nastúpila do boja neskoro a výhra Trump
Aj moj muz si myli ze Donald.
Ja uz len z principu opak 😂
Budes mat 200e.🙂
ja by som chcela aby vyhrala Kamala nie ten hnusný starý úchyl.Už len ako sa chová na verejnosti tak vidno čo je zač..čo vypotí to perla.Hrozne nesympatický chlap.Ale podla mňa vyhrá práve on.A ktovie či to nebude zmanipulované.Ja už neverím ničomu čo sa volieb týka
Snáď vyhrá Trump. Podporujem ho už od jeho politických začiatkov. Nech je, aký chce, oceňujem na ňom, že si ide svoju vlastnú líniu, povie narovinu, čo si myslí a rád provokuje upätých hlupákov.
Dufam, ze vyhra Trump. Amerika sa za jeho funkcie nemala az tak zle. Reprezentoval vyborne, aj ked samozrejme urobil aj chyby. Je to takmer jediny politik, na kroreho som zmenila nazor. Sice vystupovanie ma ake ma, nie kazdemu po chuti. Ale prave to jeho vystupovanie sa na prezidenta USA 💯% hodi 😃
Ja tipujem Kamalu a rada by som sa nemylila
ja si myslím, že zvíťazí Trump, aj keď by som sa rada mýlila
Myslim ze v principe je jedno kto tam bude, ono aj tak nevladne prezident, videli sme to teraz pri dedovi Jožovi ....A vlastne aj pri Trumpovi...Ja myslim ze to bude Trump, pri nom vieme co uz je zac, o tej žene moc nevieme, myslim ze by to bolo niečo ako Obama, ale ten sa mne lubil...
vyhra kamala, dufam, verim, keby som myslela, ze to pomoze, aj sa pomodlim
Som šťastná ako blcha, že nie som American, lebo toto je čistá Sofiina voľba. Ale keď jeden z nich, tak radšej Trump. Keď mám na výber medzi slizkym uchylom a fanatikom, predpokladám, že slizky úchyl narobí menej škody na politickej scéne.
Vyhrá trump ale rada by som sa mýlila.
Ja sa skôr obávam, čo to bude znamenať pre nás a Európu. Môj názor - Trump stiahne USA z NATO, EU ostane na všetko sama, je po Ukrajine a podľa môjho názoru nie je UA posledný Putinov cieľ, čiže môžeme byť aj my v 💩. Vyhrá Kamala, podpora zbrojárstva na plné gule a máme tu tretiu svetovú. Podľa mňa je to čert jak diabol.. Dúfam, že sa mýlim.
@benimnadir a to sme este predvcerom zvysili stavku zo 100 na 200, lebo som si bola 100% ista 😁
😂😂 uz len kvoli tebe dufam ze ti to vyjde 😂
Tipujem Kamalu
tak z tych dvoch vyberat, to je vyhra.. nezavidim im vobec, ja osobne nie som fanusik nikoho, ale veru kamalu by som nevolila ani nahodou :DDDD
Myslím, že vyhrá trump, ale kamala bude mať viac hlasov ľudí.
Ja som presvedčena, že vyhrá Kamala
@simca06022011 a preco , ak sa môžem opýtať?
Dúfam, a prosím Pána Boha aby vyhral Donald John Trump.
Ako hovorieva jeho bývala svokra Marie Zelníčková zo Zlína: "Doník ví co dělá..."
Trump je nevyspytateľný, človek nevie čo od neho čakať a nevie to ani NATO. Ale pre tento národ slovenský by asi bolo dobré, keby Trump vyhral, nech si to tento národ slovenský vyžere až do dna.
Tipujem Trumpa.