Ahojte prosim vas vie niektora po arabsky ?budem vam vdacna
@sissy27 a ziskat obcianstvo - medzi riadkami 🙂
@sissy27 no my sme si pisalu skoro dva roky on sa teraz ozenil no nikde nic take neziadall sim vydata a vedel I tom viem si prelizit co mu pusal ale preposielal take ako priania a to si neviem dat do prekladaca preto ze ak vie niektora po arabsky ale to je namessengery tak len tak ak sa spojime a prepislem to
@macik6 si mu bola na svadbe, ci ako vies, ze sa zenil? Si si vedoma toho, ze nic z toho, co ti pise, nemusi byt realne? Nerozumiem, nw co by mal nejaky arab potrebu si na nete kamaratsky pisat s cudzou zenou, vlastne nie ze arab, ale akykolvek chlap, ktory ma doma rodinu, manzelku a teda pravidelny sex...
@lindusss2016 viem ze vela z toho nemusi byt realne no je normalne ze kazdy ma nejakych priateov a aj ked su vydate a zenaty na tom nie je nic zle ked si nspisu priatelia zalezi o com je ta konverzacia
@macik6 A Ty mu akym jazykom pises? Vsak piste rovnakym a vybavene😉Ci on si preklada zo slovenciny?😀
Moje nervy, tvoje vety sa tazko čítajú aj po slovensky...
Ak chces byt priateľka tak ho pozvi na Slovensko aj s manzelkou a predstav ho aj svojmu muzovi.
po arabsky? som rada, ze neviem! to je mentalita uplne hrozna a nikdy by som nechcela mat nic spolocne s arabmi!!!
@dskjhfdlkdjhl trosku po anglicky a ja si prelozim cez prekladac ked on napise po arabsky no toto bolo nejake prianie co preposielal svojim priatelom a neda sa to dat do prekladaca
@vendulka80 sory pisala som teraz rychlo a dik za vtipnu odpoved
@macik6 tak ho po anglicky popros, nech ti to prelozi do anglictiny, kde je problem?
@lucpro1 kebyže vieš po arabský,si šťastná žena, pretože máš hneď dosť dobrú prácu v nadnárodných spoločnostiach. A písať takto je trošku cez. Moja najlepšia kamarátka je arabka,žije na Slovensku a je diplomatka. A napríklad ja som veľmi rada,že ju mam😉
Tak toto musí byt naozaj duchaplná konverzácia.Ona trochu po anglicky, on po arabsky ale strašne si rozumejú, hotoví priatelia 🙄
@macik6 môj manžel, ale dnes je v práci a určite nemá primeranú hladinu :D na level expert.
Boooze,zenske vedia byt ozaj hlupe a vecne nepoucitelne.... 😂😂😂
@bianka532 51 ma? Tipovala by som o 20 viac🙈
@maciatkolulu no tu ide hlavne o jeden text ktory sa mi neda dat do prekladaca
@dskjhfdlkdjhl 51 aj ja viac... potom tam je 28 rocna nemka co v zanzibare nasla lasku svojho zivota nejakeho cernocha co ma doma tehotnu cernosku.
@taskataska no neviem neda sa, mi toto dat do prekladaca
@macik6 Google translator by základy mal vedieť... Ale tipujem, že píše niečo o tom ako ťa miluje a chce si ťa zobrať za manželku....