Ahojte, neviem čo si mám o tom myslieť. Pracujem v kníhkupectve. Hneď dnes ráno ako som otvorila vbehla mi do obchodu taká cigánka. Najskôr sa ma pýtala či máme karty na veštenie, tak som jej nejaké ukázala. V tom sa na mna zahladela a povedala mi že sa nemám báť že už nikdy v živote nezažijem také trápenie -ale ona nemala odkial vedieť čo sa stalo pred 6 timy rokmi v našej rodine. Ešte mi potom povedala zopár vecí ktoré nemaala odkial vedieť, hlavne to že chceme babatko, že ideme prerábať byt atd...
Ja som sa s tým nikdy nestretla....co si o tom myslíte vy ???
@sabina1975 a kde si si bola vyvestit?u nej alebo na internete?a kolko to stoji?ja neviem,ci verim,ale chcem to vyskusat.
bola som u nej doma neviem uz kolko som platila
@ivana1410 ano su vestice ktore maju ten dar vidiet dane veci, a vestice ktore na tom zarabaju a nevedia nic. Mam jednu znamu ktora sa tomuto venuje dlhe roky, nikdy som nenabrala odvahu si dat vyvestit, no ona aj tak sem tam pozerala v kartach buducnost jej blizkych a teda aj mna, a vzdy ked sa mi malo nieco prihodit, vo vztahu, v praci mi zavolala a povedala, na co si mam dat pozor a vzdy mala pravdu.
Ja som si dala tento rok po 1x vyveštiť cez moneo.sk a to cez telefón a povedala mi tiež také veci, ktoré som jej ja ani nenaznačila, takže to nemala ako vedieť. Chcela vedieť len krstné meno.dátum narodenia a konkrétnu otázku, čo ma zaujíma. Takže ja verím, že niektoré majú dar vedieť veštiť, vyznajú sa v tarote. Keď budem znova potrebovať niečo vedieť a pod tak zavolám len pani dotyčnej do monea.
a ešte viete čo ...tá cigánka mi napísala 6 čísel že si mam podať loto ...a povedala mi že na tom vyhrám 120 000 eur. Toto bola asi len špekulantka 🙂
@ivana1410 : nechaj sa prekvapiť 🙂
veru 🙂 ale tak asi mi to stojí za to euro :D skusim
@sandrika1986 ako sa volala ta cez moneo? ja som tak kedysi dávno volala viackrát. a zistila som jednu vec, že napr. na obrazku je nejaká, ale odpovedá iná a hovno vie. Alebo to si volala do telky?
Ja som si to aj zapisovala, ktorá čo vedela a nevedela. Ale zahodila som to. Ani jedna sa poriadne netrafila.
Sama viem narábať s kartami.... a pre skutočné vizionárky sú karty len doprovodom.
Su veci medzi nebom a zemou, ktore bezni smrtelnici nevidia/nerozumeju im. A su ludia, ktori maju isty dar vidiet. Ako pise Paulo Coelho v Alchymistovi - ked Boh xce, aby sme vo svojom osude nieco zmenili, ukaze nam to. Sposobom je vela- moze to byt napriklad aj cez vesticu alebo cez takuto ciganku, aka Tebe vbehla do obchodu.
V tarotovych kartach mi vzdy vychadzalo, ze som ucitel, kazatel. Dlho som nechapala, preco. Nie som pedagog. A uz vobec nemam nic spolocne s cirkvou. ALE 🙂)))) Pracujem ako environmentalny poradca a pomaham firmam zavadzat manazerske systemy kvality a environmentu. V podstate tych ludi ucim. Velmi casto vo svojej praci robim skolenia - ci uz su to robotnici alebo administrativa. Uz roky chovam potkany - za tie roky sa mi nazbieralo o nich tolko informacii, ze to vyslo na takmer 300stranovu prirucku. 🙂 Je zavesena na internete a ktokolvek si ju moze stiahnut - a vdaka mne sa naucit rozumiet svojim zvieratkam trosku lepsie. Vela razy sa mi stavalo, ze mi chodili od zufalych majitelov maily s prosbami o pomoc.
Ale nie len takto "ucim". Tvrdim, ze kazdy clovek vstupuje do nasho zivota vtedy, ked ho potrebujeme. Vela ludom som takto vstupila do zivota aj ja. Obvykle mali nejake problemy, dlhodobo sa nevedeli vyrovnat s urcitym situaciami, problemami vo vztahu k partnerovi ci k rodine. Nasmerovala som ich, pomohla im pochopit a ist dalej. Nikdy to nebola cielena cinnost. Nikdy som tomu cloveku nepovedala "mas takyto problem a riesenie je taketo". Skor postupne rozhovormi, vymenou nazorov, pocuvanim ta osoba dospela k tomu, co mne bolo jasne hned na zaciatku. Ale ta osoba na to jednoducho musela prist sama. Nebolo mojou ulohou ukazat jej riesenie, mojou ulohou bolo naucit ju to riesenie najst.
Takze odpoved na Tvoju otazku - ano verim. Ale verim len takym, ktore za to nepytaju peniaze. Ludia, ktori tento dar dostali do vienka, ho nesmu zneuzivat. Ak im niekto dobrovolne da par drobnych alebo vajcia alebo med alebo maso alebo cokolvek, je to OK. Ak odmenu vyzaduju, pytaju - uz to OK nie je.
@kofoluska celkom s tebou suhlasim, az na ten zaver, ze by za to nemali pytat peniaze. Ja si myslim, ze za to treba pytat peniaze, tym sa vyrovnava energia - vestica nieco dava a clovek by jej mal za odmenu tiez nieco dat. Nie je dobre len davat, davat, davat, preto si myslim, ze mnohe vestice pytaju aspon malu symbolicku sumu, nech ostava energia vyvazena.
Inak ja vesticiam verim, ze su schopne zachytit informacie, ktore vacsina z nas z istych dovodov nedokaze. A kedze ide o urcitu formu zrucnosti/schopnosti tie sa lisia od vestice k vestici. Zalezi nielen od toho, ci a ako dokaze vestica danu informaciu zachytit ale aj ci ju dokaze spravne interpretovat. Preto rozdiely mozu byt velke, alebo sa moze stat, ze i dobra vestica sice nieco zachyti, ale nespravne interpretuje .....
@sisaka Stretla som sa v zivote s mnohymi a vzdy, ked pytali peniaze, bolo to o nicom. Mozno je to tym, ze sama niektore veci vytusim, vycitim. Neviem. Iste - ked sa tym zivia, peniaze potrebuju. Ak nemaju nijaky iny zarobok. Najcennejsi su vsak taki, ako pise Ivana - vojde Ti do obchodu, stretne Ta na ulici a nieco povie, utrusi. Ta energia vyrovnana ostane - ona povie nieco Tebe a Ty spravis nejaky dobry skutok - staci ked otvoris dvere starsiemu cloveku, pri pokladni pustis pred seba niekoho, kto ma dve polozky kym Ty ich mas 10 ap. Nemusis sa priamo odmenit tej osobe. A ten dobry skutok nerobis so zamerom - aha, ona mi vestila, ja sa niekomu musim odmenit, aby ostala zachovana energia. Spravis to preto,lebo to tak citis. 🙂
Ono ti, ktori sa tym zivia maju bohuzial obcas tendenciu sklznut k zneuzivaniu svojho daru. Ti ludia tiez nemozu povedat uplne vsetko, co vidia. Su veci, ktore sice vidia, ale dotycnemu by ich povedat nemali - pretoze by mozno zasiahli aj osudy inych ludi. Neviem, ci poznas film Butterfly efect - tam je ta krehka rovnovaha krasne spracovana (myslim prvy diel, pokracovanie uz bolo o nicom). Alebo ked to vztiahnem na seba - viem, ze cloveku, ktory mi vstupi do zivota, nemozem hned na zaciatku povedat co vidim, co citim, co viem. Vzdy pride cas, ked je na to pripraveny. Ak by som ho "zavalila" informaciami, stratila by som moznost ho nieco naucit, niekam ho posunut.
Tazko sa mi v niektorych veciach vyjadruje, ale hadam chapes, kam mierim 🙂.
@borkavan : Ahoj, volala sa veštica Stella 🙂
@sandrika1986 no tak tu poznam, pekne nepríjemná ženská. ona hovorí veci, ktoré by nemala... ale to je nadlho. ja som jej normálne odporovala, ked som jej volala a až sa ona nasrala.
Ja som bola tiez pri jednej ciganke, len tak pre zaujimavost, lebo vsetky kamaratky pri nej boli a vraj im povedala vsetko zo zivota,co bola pravda. Do par vec isa trafila do par nie. Okrem ineho povedala, ze budem mat manzela blondaka, co aj mam. A ze prve dieta bude syn,ktory sa bude podobat na neho, a bola to dcerka, ktora ma z kazdeho nieco. Ale mame aj synceka, ten sa narodil teraz a podoba sa na neho, ale nebol prvy 🙂. Neviem, ci verit, ale verim tomu, ze ak je niekto presvedceny, ze mala pravdu, vela veci sa naozaj stane, ale nie preto,ze to povedala, ale cistou sugesciou ludi.
Ľudia nezahravajte sa s týmto namiesto vykladu a,,pomoci,,si odnediete preklatie!!;
Dôverujte iba Pánu Bohu.
Pane Ježišu odpust nám a ochran nas od zlého.
Pane Ježišu milujeme ta a prosíme ta o odpustenie.
Výklad kariet kontakt
0918382976 whatsapp Viber messenger
ja verim -neverim vestkyna mi povedala ze mam dvoch synov a viac deti uz nevidi ale vraj moj manzel bude mat syna s rysavou zenou ja som bola v tom case spinavy blond a babo som velmi chcela tak som otehu a v 11tt som potratila ,potom sa nam nedarilo ,takze vlasy sli na rysavo a mne sa znovu podarilo otehotniet nuz a mame dievca takze asi tolko k vestkyniam pred tym mi povedala veci ktore sa stali ale tu sa fakt sekla a este ma presviedcala ze mam vraj plesateho milenca moj manzel ma presedivene vlasy a rozhodne nie je plesaty