V čom spávate vy?

arielin19
13. sep 2017

Ahojte prosím dajte mi tipy v čom spávate vy, v lete nosím nočné košielky (elastan + balvna) ale teraz na zimu som hotová lebo v skrini mám pyžamá od mamy s medvedíkmi. Nemáte tip na nejaké neinfantilné a dobré pyžamká? Hľadala som nočné košele s dlhým rukávom ktoré by nevyzerali ako od starkej alebo mladšej sestry ale neúspešne. Ďakujem

sissy27
13. sep 2017

@arielin19 lidl máva pekné a kvalitné pyžamá za dobré ceny... ale mne je v princípe jedno v čom spím, staré tričko alebo kľudne aj tie medvedíky 😅

elysiacik
13. sep 2017

Podľa mňa máš jedno v čom spíš, veď v tom iba spíš. Ale tiež v lidli zvyknú mávať také normálne, teraz nedávno mali aj také že tielko, nejaké nohavice a cez to takú mikinu, celkom dobre to vyzeralo ale u nás nie je skoro nikdy šanca nájsť oblečenie, ktoré je v letáku

simca06022011
13. sep 2017

Zn. Lascana, ale vela mam z Tchibo a napr. aj F&F som si dvojdielne pyzama nakupila. Vacsinou kupujem online (otto, bonprix-tam som ale viac vracala aj tchibo, ale tam sa mi tiez stalo ze sa mi nepacil material a posalla som im to spat). Myslim ze momentalne mam viac pyzam ako inych veci.. ja v tom chodim aj po dome, cize spotreba velka :D

yanni
13. sep 2017

Neviem co konkretne hladas, ale mne ani Minnie Mouse nevadi😂 Ja sa vyspim v hocicom. aj starom tricku, ako tu bolo spomenute.
2-3 krajsie mam Calvin Klein, na dovcu do hotela, ak by nieco do nemocky, a navstevu atd.
Ale Doma mi je to v podstate jedno.
Ale spominany Lidl ma dobre a kvalitne a "normalne" pre dospelu zenu. Moja Mama zu kupuje pre seba a otca pyzama zu ln v Lidl.

A este mam aj z Tchibo, ale to uz su rokyyyyyy. Ale stale su pekne, bez zavad.

fefe123
13. sep 2017

Yamamay, majú pekné aj kvalitné pyžamá, také bez macíkov.... majú napr. aj jesenné pyžamá v kombimácii s čipkou, naozaj veľmi vkusné.... periem pyžamá aj spodné prádlo od nich veľmi často, tvar aj farby OK.... za mňa TOP v pomere kvalita a cena....🙂

gelory
13. sep 2017

Ja spávam v gaťkách a v tielku. Či je leto alebo zima 🙂

meluela
13. sep 2017

@arielin19 schiesser ma pekne pyzama ... https://www.schiesser.com/damenbekleidung-nacht...

alebo a niektore slovenske znacky sa daju, aj slovenka ma pekne pyzama a kosele ... http://slovenkabb.sk/eshop/kategoria_produktov/...

ja ale spim vo vsetkom co je suche a ciste (pol roka som sa budila zaliata mliekom 😀 ci oblita dietatom)

yanni
13. sep 2017

@meluela haha, to mlieko mi nieco hovori.
Schiesser maju nasi chalani ale no neviem, ci sa da aj na SK niekde kupit/objednat.

oskvarka
13. sep 2017

ja nocna kosela stale rovnaka v zime mam hrubsi paplon 🙂 inak ak si zvyknuta na koselu tk to pyzamo ti moze robiit problem teda ja som dakedy nosievala ale teraz som si tak odvykla ze maximalne take kratasove znesiem a aj koselu len kratky rukav.. dlhe rukavy ma rozculuju sa mi mocu pretacaju rovnako aj nohavice pyzamove mi vadia.. ale zase aj kosela na ramienka mi vadi od isteho casu nemam rada pri spani hole ramena :D... ja mam zase problem najst koselu s kratkym rukavom nejaku fesnejsiu a nie len take... ale lidlovske sa daju niektore... 🙂

inak nesulasim z babami ze je jedno v com spis.. nech sa spytaju aj svojho chlapa co si on o tom mysli... ;) aj ked ja nemam nic ani proti vkusnym nedvedikom ale nejaky flanelovy socializmus zo zazltnutymi gombikami nevim ci by ocenil :D

henka123123
13. sep 2017

Najlepsie hola.inak neviem zaspat.vsetko mi vadi 🙂 ale keby som mala mat pyzamo tak jedine s medvedikmi 🙂

matazirafa
13. sep 2017

Mne je jedno ci tam mam medvediky alebo sloníky alebo zirafy, hlavne nech je to 100% bavlna lebo v tych umelých sa spať nedá. Inak suhlasim s F&F zatial vedu co sa tyka materialu u mna.

arielin19
autor
13. sep 2017

@matazirafa no ono aj mne bolo kym som spavala sama ale pri novom priatelovi nechcem nosit rozgajdané tričká a tepláky

janulka1802
13. sep 2017

Ja väčšinou len v nohaviciach alebo v saténovej kosielke

janulka1802
13. sep 2017

V nohavickach tam malo byt😀

danica2711
13. sep 2017

@arielin19 Ježiši Kriste, to už na čo sa budeš pýtať na MK? Čo si nesvojprávna, že nevieš prejsť pár obchodov a nájsť a vyskúšať, čo sa ti páči a čo ti sedí? My tu nevieme, ako vyzeráš, čo máš rada, čo ti pomôže, keď sa dozvieš, v čom spávajú ženy, ktoré môžu byť úplne iný typ ako ty? Prípadne choď na nákupy s priateľom, nech on povie, v čom by si sa mu páčila, len hlavne jednaj ako svojprávny, dospelý človek (čo predpokladám si, keď bývaš s priateľom) a nie ako 12-ročné dieťa (čo by som tipovala z tvojej otázky)

vilma7
13. sep 2017

Kým pri mne nespal syn, spávala som nahá v lete, aj zime, teraz v spodnom prádle. Telo si najlepšie reguluje teplotu keď je nahé, v pyjamkách som bývala dopotená.

17alexis
13. sep 2017

Ja som pred 9 rokmi dostala pyžamo od mojej prababky. Je modré so psíkmi, už časom aj rozťahané, trochu vyblednuté ale nosím ho stále, lebo prababka pred tromi rokmi zomrela a toto je pre mňa veľmi osobná pamiatka po nej. A je mi jedno, že môj chlap ho nazýva "antisexi pyžamom". 🙂

meluela
13. sep 2017

@yanni kedysi mali obchod v auparku, neviem ci tam este je. alebo parndorf

janulka1802
13. sep 2017

@danica2711 čo tak zhurta? Denne je x horších hlupejsich otázok ako táto. Rozoberajú sa tu vložky výtoky krvácanie toto Ťa tak nazlostilo? Však len hľadá inšpiráciu nič viac.

bona_dea
13. sep 2017

ja spím nahá a tento outfit oceňuje dosť aj môj chlap 😀

yanni
13. sep 2017

@meluela aha. No to neviem. my zijeme v Nemecku.

sophinka17
13. sep 2017

Gap ma pekne pyzama, ale aj Tchibo ako uz spominali Baby. a ja osobne milujem pyzama z Primarku, su sice infantilne ale tak pohodlne ako ziadne ine :D dokonca aj v nemocnici som mala naposledy so znakom Batmana :D

sophinka17
13. sep 2017

@danica2711 preco musis hned utocit?vsak sa normalne slusne spytala. a nemusi prejst 20 obchodov, ked jej tu Baby poradia, kde najlepsie hladat. ked sa mi nieco nepaci alebo ma to irituje, nereagujem ..

arielin19
autor
13. sep 2017

@danica2711 práveže som prešla dosť obchodov, a napríklad nočnú košeľu s dlhým rukávom z kvalitného materiálu a vkusnou čipkou som nenašla, niekde ani na nete. Jednoducho sa chcem aj v pyžame cítiť ako žena tak sa len pýtam na rady od iných žien, ktoré mi možno dajú dobrý nápad, to je celé, takže neviem čo ťa na tom tak veľmi pohoršilo.

arielin19
autor
13. sep 2017

@bona_dea no to aj môj len mne je zima aj ked mam košielku na ramienka tak na plecia mi ťahá a spím ako múmia zabalená v perine 😀

arielin19
autor
13. sep 2017

@17alexis krásne, ja mám tiež po starkej nočnú košelu jednu tá mi bola dobrá ked som mala 12 rokov ale nevyhodím ju ani náhodou

bona_dea
13. sep 2017

@arielin19 cez veľků zimu v pyžame klasickom, dlhé nohavice a tričko s krátkym, či dlhým rukávom, ale to ozaj až v mrazoch

arielin19
autor
13. sep 2017

Niečo takéto si predstavujem ale na stránke je vypredaná a v obchodoch tiež nič
https://www.bonatex.sk/kosielka-melani/zupany-a...