Upozornili by ste kaderníčku, keby vám tykala?

8. feb 2023

Ahojte, keby ste v kaderníctve a je viditeľné, že ste tak v rovnakom veku a kaderníčka by vám začala tykať, upozornili by ste na to alebo nechali tak?

autor
8. feb 2023

ale od vás by akoby ,,chcela vykanie"

andreakg
8. feb 2023

Veď normálne jej aj ty tykaj,a ak by jej to vadilo,tak samozrejme ju upozorní,že aj ty si praješ vykanie

bluka2
8. feb 2023

Pochybujem, že očakáva aby si jej ty vykala

bloger
8. feb 2023

Neviem ale asi by ste si mali skôr tykať.

autor
8. feb 2023

@bluka2 ona najprv vykala občas tykala a potom, že ,,budem ti tykať"

thereisabear
8. feb 2023

Nie, mne sa do takých debát nechce.

miska444
8. feb 2023

mala si jej povedat, ze tak dobre aj ja ti budem tykat 😁

autor
8. feb 2023

@miska444 😝

simona2001
8. feb 2023

Pokiaľ ti to vadí ze ti tyká tak určite jej to povedz že ti to vadí...alebo ako povedali dievčatá. Začni jej aj ty tykať

ropucha6
8. feb 2023

Co ja viem, mne to teda nevadi a ked je to niekto v mojom veku 35-40, tak kludne by som jej tykala naspat. Nechapem, preco si myslis, ze od teba ocakavala vykanie?

autor
8. feb 2023

@simona2001 môžem skúsiť jej začať tykať, ale ked to akoby vetou ,,budem ti tykať" no znie to akoby si to vyžadovala ale uvidím jej reakciu

autor
8. feb 2023

@ropucha6 veta vyššie 🙂

kukuk29
8. feb 2023

Pre pana jana a naco ju chces upozornovat ved jej tykaj aj ty 🙊🙉🙈 . Uplne zbytocne vykanie ked ste cca rovnako stare.

ropucha6
8. feb 2023

@autorka, nepride mi to z tej vety

autor
8. feb 2023

@ropucha6 závisí aj od tonu hlasu

jana_eyre_2
8. feb 2023

Keby mi povedala "budem ti tykať" tak jej poviem "dobre aj ja ti budem tykat" a vybavené.. neupozornovala by som proste by som tykala..

autor
8. feb 2023

@jana_eyre_2 😝 najbližšie vyskúšam, chodievam tam pravidelnejšie

luccija
8. feb 2023

Keď Ti povedala, že Ti bude tykať tak aj ty

petamich
8. feb 2023

tykala by som jej tiez, problem solved (z tej vety mi absolutne nic neevokuje, ze od teba by chcela vykanie)

syslik81
8. feb 2023

nehram sa na vykanie a tykanie ... kto chce nech mi tyka kto nie nie... skor mi to pride smiesne na forach si vykat ... ja ked pridem na sk vykam - kedze viem ze tam si na to ludia z neakeho dovodu davaju doraz,ale pokial mozem tak ludom co nevedia navrhujem nech mi tykaju ak im je toi lepsie ..

sashabb
8. feb 2023

Keby mi to takto na rovinu povedala, tak moja odpoveď by bola, super dobre podávam ruku a rovno sa menom predstavím. Čiže dávam najavo, že tým pádom jej tykám aj ja. Nevidím v tom žiadny problém, a nechápem načo sa voči tomu ohrádzať alebo urážať.

autor
8. feb 2023

@sashabb ja sa neurážam

77daniela77
8. feb 2023

Rovno by som jej povedala ze ja si neprajem aby mi tykala.....

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vroni
8. feb 2023

V principe mi je fuk, či si s niekym tykam alebo vykam. Ale v pozícii platiaceho zákazníka mi pripadá minimalne zvlastne, aby mi druha strana oznámila, že mi bude tykať takýmto spôsobom.

lamonita
8. feb 2023

Povedz jej nech je ticho radsej a nerozpráva sa s tebou, že si chceš tu hodku oddýchnuť a vypnúť hlavu a nie počúvať nejaké žvasty😎🥂✌️

autor
8. feb 2023

@lamonita 😝

nela82
8. feb 2023

Ak ti toto vadí,si povrchný človek.

mamicka_martina
8. feb 2023

Akoby ,,chcela vykanie"? - Ako ste to usúdili.