Ahojte, keby ste v kaderníctve a je viditeľné, že ste tak v rovnakom veku a kaderníčka by vám začala tykať, upozornili by ste na to alebo nechali tak?
Veď normálne jej aj ty tykaj,a ak by jej to vadilo,tak samozrejme ju upozorní,že aj ty si praješ vykanie
Pochybujem, že očakáva aby si jej ty vykala
Neviem ale asi by ste si mali skôr tykať.
@bluka2 ona najprv vykala občas tykala a potom, že ,,budem ti tykať"
Nie, mne sa do takých debát nechce.
mala si jej povedat, ze tak dobre aj ja ti budem tykat 😁
@miska444 😝
Pokiaľ ti to vadí ze ti tyká tak určite jej to povedz že ti to vadí...alebo ako povedali dievčatá. Začni jej aj ty tykať
Co ja viem, mne to teda nevadi a ked je to niekto v mojom veku 35-40, tak kludne by som jej tykala naspat. Nechapem, preco si myslis, ze od teba ocakavala vykanie?
@simona2001 môžem skúsiť jej začať tykať, ale ked to akoby vetou ,,budem ti tykať" no znie to akoby si to vyžadovala ale uvidím jej reakciu
@ropucha6 veta vyššie 🙂
Pre pana jana a naco ju chces upozornovat ved jej tykaj aj ty 🙊🙉🙈 . Uplne zbytocne vykanie ked ste cca rovnako stare.
@ropucha6 závisí aj od tonu hlasu
Keby mi povedala "budem ti tykať" tak jej poviem "dobre aj ja ti budem tykat" a vybavené.. neupozornovala by som proste by som tykala..
@jana_eyre_2 😝 najbližšie vyskúšam, chodievam tam pravidelnejšie
Keď Ti povedala, že Ti bude tykať tak aj ty
tykala by som jej tiez, problem solved (z tej vety mi absolutne nic neevokuje, ze od teba by chcela vykanie)
nehram sa na vykanie a tykanie ... kto chce nech mi tyka kto nie nie... skor mi to pride smiesne na forach si vykat ... ja ked pridem na sk vykam - kedze viem ze tam si na to ludia z neakeho dovodu davaju doraz,ale pokial mozem tak ludom co nevedia navrhujem nech mi tykaju ak im je toi lepsie ..
Keby mi to takto na rovinu povedala, tak moja odpoveď by bola, super dobre podávam ruku a rovno sa menom predstavím. Čiže dávam najavo, že tým pádom jej tykám aj ja. Nevidím v tom žiadny problém, a nechápem načo sa voči tomu ohrádzať alebo urážať.
@sashabb ja sa neurážam
Rovno by som jej povedala ze ja si neprajem aby mi tykala.....
V principe mi je fuk, či si s niekym tykam alebo vykam. Ale v pozícii platiaceho zákazníka mi pripadá minimalne zvlastne, aby mi druha strana oznámila, že mi bude tykať takýmto spôsobom.
Povedz jej nech je ticho radsej a nerozpráva sa s tebou, že si chceš tu hodku oddýchnuť a vypnúť hlavu a nie počúvať nejaké žvasty😎🥂✌️
@lamonita 😝
Ak ti toto vadí,si povrchný človek.
Akoby ,,chcela vykanie"? - Ako ste to usúdili.
ale od vás by akoby ,,chcela vykanie"