Ahojte, mam otazku, vo vztahu, v ktorom ste (vydate i nevydate), mate pocit, ze váš partner vam zivot ulahcuje, alebo naopak stazuje ?
Ako kedy povacsine ulahcuje,sme dvaja na vsetko,ale niekedy mam pocit,ze sa onho nemozem opriet. Take banality ako bordel a neumyte riady neriesim,to nie je stazovanie zivota.
Ja som momentálne tehotná,a do 18tt mi bývalo neskutočne zle celé dni,nedokázala som ísť ani za roh do obchodu..veru keby ho nemám,tak asi umriem od hladu 🙈🤣🤣🤣 takže určite uľahčuje 🙂 či už v domácnosti,alebo starostlivosťou 😊
Aj by som ti odpovedala, ale uz len z princípu nebudem hovoriť o svojom súkromí človeku, ktorý vyzveda, sam neodpovie a nevie sa spýtať pod vlastným nickom 😉
Bez takych veci, ze mi je oporou atd tak ano, velmi. Vie si po sebe vzdy a vsetko upratat, postara sa o maleho, ja mozem ist vtedy von, na wellness vikend. Vari, vie upratovat. Proste normalne dobre a slusne vychovany chlap.
Zlahcujr samozrejme.pomaha mi ,stara sa o nas a je vybornt manzel a otec
Áno, mam skvelého muža, tiež ked mi bývalo najviac zle v prvých týždňoch tehotenstva tak sam upratal, ešte porobil aj veci okolo domu, varil väčšinou on.. 🙂 ale samozrejme upratujeme vždy spolu aj ked som nebola tehotná a sme sa aj striedali s varením, vozí ma po doktoroch, keďže ja nesoferujem a nebyvame priamo v meste, tak by som sa musela autobusmi trepať
A tebe?
samozrejme, že ulahcuje, nebola by som s niekym, kto by mi ho stazoval, naco?
@zazvorka87 moj je doma od marca a bude do konca septembra 🙂
som vdacna za mojho partnera a jeho starostlivost. velmi si ho vazim
@zazvorka87 😳 to musíte mať krásny vzťah, ked nevydržíte 3 mesiace spolu doma...
@zazvorka87 moj je tiez doma 3 mesiace, inak chodi na tyzdnovky do zahranicia, ale odkedy sa da, pracuje aj tu... O tyzden odchadza, ale ja by som prijala, keby bol stale tu na slovensku. Cim ta tak vytaca?
Urcite ano, v domacnosti mi pomaha s teraz ked som tehu v 3. trimestri, mi nedovoli ziadne tazsie prace ako vysavat alebo zmyvat podlahu, okna... Do vsetkym mi vzdy pomahal, ak som ho poziadala. A to mame len dvojizbak. Uvidime este, ako mi bude chcieť pomoct s dietatom, to som fakt zvedava. On nie je typ, ktory ide vonku na pivo s kamarátmi, von ho musim vytiahnut vzdy ja.
Tak rozne, ale podla mna skor ulahcuje. Je to sikovny chlap, ktory ma zivotom netrapi a to je podstatne.
Môj jednoznačne uľahčuje 🙂 máme malú dcérku a akonáhle príde z práce s malou mi pomáha, kým ja varim alebo upratujem v pohode je s malou, niekedy naopak on navarí, aby som si oddýchla 🙂 keď treba nakúpi (áno, aj tampóny mi bol kupovať a aj tie do vody keď som bola tehotná), postará sa mi o auto, vybaví úrady a papiere .... ako náš ocko pre nás urobí všetko ❤️
Jednoznacne ulahcuje. Stazujem si zivot len sama :D
Uľahčuje, úplne vo všetkom. Muž je doma už pol roka a super si rozumieme a pomáhame si
Urcite ulahcuje. Mam za sebou velmi tazky rok po fyzickej aj psychickej stranke, bez neho by som to asi nedala.
Môj muž mi život zľahčuje inak by som s ním nedokázala byť, ak by mi prekážal.. je môj najlepší priateľ a síce vie ma aj vytočiť a nahnevat, podľa mňa to k tomu patrí a nič nie je ideálne..
Mám kamarátku, ktorej muž život sťažuje a teda mne je to dosť ľúto.. neviem si predstavit, že doma, kde má byť moje útočisko by bol niekto kto mi život sťažuje.. musí to byť náročný život..
V istých veciach ano. V istých nie..
Ked neratam to ze mi urobil dieta ktore ako z divych vajec tak ano velmi mi ulahcuje. O vsetko sa stara aby bolo vybavene vyplatene nakupene atd ci v domacnosti ci ucty...a tiez o maleho sa normalne stara, vari, upratuje...
Mne jednoznacne zlahcuje. Mam sa pri nom ako v bavlnke.
@metuzalem veď práve som išla pisat že mne život uľahčujú práveže spotrebiče a manžela k nim nerátam 😂😂😂
No neviem podľa mňa má partner život vzrusovat resp obohatiť a nie uľahčovať
Neviem či chcem byť ako v bavlnke veď by som sa zjasila od nudy
Apriory vsak môžem povedať že som s ním spokojná, mám manžela veľmi rada no aj napriek tomu neviem povedať že mi život uľahčuje on je spolu so synom môj celý svet, opora v ťažkých časoch, celý svet ❤
V rychlosti by som napisala, ze asi stazuje😄 nemusela by som tolko upratovat a varit🙈 ale ked sa zamyslim, tak zlahcuje;) bez neho by som nemala co upratovat a chybalo by mi, ze by som nemala pre koho varit😋