Túžim po 3 dietati

nika898
4. jún 2018

Ahojte zienky. Uz si pripadam ako trafena na hlavu. Mam 2 krasnych synov strasi mal 2 roky a mladsi 6 mesiacov. Vzdy som chcela mat 2 deti. Ked som 2x otehotnela casom som zacala uvazovat nad 3. Manzel o tom nechcel ani pocut no ja som vsade a vsetkym vravela ze chcem este jedno dieta. Myslela som ze porodom sa to zmeni, ale nie manzel mi tiez vtedy povedal ze za 5-6 rokov sa mozeme este pokusit. Ja cela natesena ze sa to v nom zlomilo, teraz o tom zase nechce ani pocut aj jed viem ze by sa moc nebranil. Avsak moja tuzba po 3 dietati rastie kazdym dnom. Ked vidim tehulku az mi je do placu ze ja uz mozno nikdy neucutim ten nadherny pocit mat dieta pod srdcom. Naozaj si pripadam uz niekedy ako trafena a este aj okolie sa mna kukaju ci som normalna ze chcem este jedbo a ze vobec nad tym rozmyslam ci mam malo robity pri 2 detoch. Zienky je to podla vas normalne alebo este so mnou lomcuju hormony po druhom tehu???😕

wieruska1
4. jún 2018

Aj ja chcem 3. Najskor za par rokov. Moj muz o tom nechce ani pocut, ale to ani o druhom takze uvidime co bude neskor. Sustred sa na to co mas, uzivaj si to a ak nemas uz vysoky vek, zvidis ako sa to casom ukaze..... pohlady ludi na co vam je 2., 3., 13 si nevsimaj. Najradsej taky mudruju, co detom 1 cokoladu nedoniesli

teressa30
4. jún 2018

ahoj, tak podľa mňa je veľa žien, ktoré chcú mať viac ako dve deti :D skús dať možno ešte manželovi čas a príde to samo, nech sa z toho raduje rovnako, ako aj ty 🙂 a nebuď zúfalá, predstav si nás, čo čakáme ešte len na prvé vytúžené a neprichádza... je úžasné, že už máš dve. Ja mám tiež 28 a zatiaľ sa nám nezadarilo, takže určite nemáš byť z čoho zúfalá, tretie ešte môžeš mať kedykoľvek

williamska1
4. jún 2018

ono nie je vôbec nič zlého n atom, že sa ti zachcelo aj po treťom dieťatku, no rozhodne by som na to nijak netlačila, ak sa na to tvoj muž necíti

nika898
autor
4. jún 2018

@wieruska1 dakujem. No u nas to bolo rovnako. Druhy syncek je vdaka mojej tvrdohlavosti 😀. Vek je fajn na buduci rok oslavim 30 takze to by som akurat 3 stihla do 35 ak by vsetko islo podla planov 😀☺

nika898
autor
4. jún 2018

@teressa30 ano je vela zien aj u nas na ihirsku stretavam bezne rodiny s viac ako 2 detmi a je to podla mna nadherne mat taku velku rodinu. Jasne ze mu dam cas len neviem z coho mi tak je. Tebe drzim palceky aby sa ti cim skor podarilo otehotniet a aby vsetko dobre dopadlo ☺

nika898
autor
4. jún 2018

@williamska1 ako manzel viac menej o mojich pocitoch ani nevie. Vie ze chcem 3 dieta ale to ako to prezivam som mu radsej nepovedala lebo by ma asi kopol do zadku so slovami ci mam malo roboty ze myslim na taketo veci. Ako urcite teraz 3 nechcem az ked budu chlapci vacsi aby som sa im mohla teraz venovat a uzivat si ich no nechapem samej sebe ze preco mi je hnet do placu ked vidim novorodeniatko alebo tehulku.

anezka13
4. jún 2018

Ja mám 28 rokov a 3 deti sú v pohode 🙂 my máme 3 chlapcov počas 4 rokov som ich všetkých v zdraví porodila. 🙂 najstarší má 4 roky, stredný má v júli 2 roky a najmenší ma 6 mesiacov. Pravda ked som tretieho cakala a druhy nemal ani rok, tak sme boli trosku v panike, hlavne ja :D, ale 3 deti sme chceli. U nas v rodine sme boli zvyknuti na viac deti, ja som z troch, muž je z 3och deti, aj sesternice z obidvoch strach, moja sestra čaká 4te babo, takze mne na tom nepride nic divne, ze 3 deti je veľa, aj ked teraz v mojom okoli co vidim maminky a kamaratky tak maloktora ma 3 deti, ale tie skor obdivuju ze ja mam 3deti, ako to zvladam a tak. Skor starsie tety na ulici ma zastavia, ze: A to sú všetky vaše ? 😱😁 vyzeram asi este mladsie ako v skutočnosti mam alebo co 😁

lubik87
4. jún 2018

@nika898 aj mne to chýba mám 5 mesačnú krásku doma ale to bruško a tehotenstvo a to že tak strašne rýchlo rastie z toho malého bábätka mi to začína chýbať ..sranda že pri prvom som to až takto nebrala ale teraz by som.brala byť aj hneď znova tehotná 🙂

nika898
autor
4. jún 2018

@anezka13 aj ja aj manzel sme z 3 surodencov a mame aj velku rodinu teda hlavne ja. Kopec bratrancov a sesternim. Je to super. Teraz ked sme krstili tak som mala pocit ze sme robili mensiu svadbu. Bolo to uzasne. No ale teba obdivujem takto skoro 3. Ja mam mirenu takze tam mi teraz tehu nehrozi aj ked som mala pochybnosti ci nahodou nie som ale to si len namyslam 😀😀😀. Mne minule jedna pani povedala ze vyzeram na 18 no schuti som sa pobavila a povedala jej nech neprehana 😀😀😀, ale bola mila. No ja ked aj na ihrisku poviem ze chcem este jedno dieta tak na mna kazdy kuka ako puk a je jedno ci je to moj rovesnik alebo starka/starky s vnucatom na ihrisku. Nerozumiem tomu. Ja sa coras castejsie stretavam aj s rodinami kde su 4 deti. Musi to byt super ☺

pieksamaki
4. jún 2018

Ja ti jedno dám,mám 5 a som na prášky 🙂

hviezda21
4. jún 2018

Mam 3, tuzim po ďalšom, okolie si uz teraz klope na celo ci sme v poriadku mat dnes 3 deti. Manzel to vie a povedal ze mozno o rok, tiez vidi ako rychlo rastu a z vonaveho babatka je betarka. Uziva si kazdu minutu s detmi lebo nemôže byt s nami celý tt. No ako rastu aj naroky su vyssie. Deti chcu vylety, zabavu, nove vedomosti, aktivity, šport a to je s 2 o hubu a s 3 ani nehovorim. O peniazoch nevravim ani, moji zjedia uz teraz viac ako ja....Najstarší ide do skoly, neviem si predstavit kazdy den ako zariadim hodinu kludu na ucenie a ulohy. Kruzky budem musit zrusit aj tomu mladšiemu lebo nemam tu vypomoc vzdy ked potrebujem. Tvojich chlapcov caka skolka pridu choroby adaptacia zaujmy. Bude ti luto ak nahodou nebudes môcť robit vsetko s nimi ak by si mala rizikové tehu. Si mlada, uzi si 2roky este s chalanmi a tak skusite 3tie. Robota nema nohy neujde. Brigit Nielsen ma 54r a caka 5te! Šialené podla mna ale proste mas cas.....a nezabudni aj na manžela lebo on je este stale aj muz nielen otec.

pieksamaki
4. jún 2018

myslím že to 4,5 dieta bol väčší zaberáK ako tie tri čo mamE po sebe...Tie tri dáš.....A bude to fajn...

karmela
4. jún 2018

@nika898 poznám ten pocit ja mám skoro 6mes druhu slečnu a viem cítim žeby som prijala ešte 3tie babatko.😍 Lenže mne už aj môj vek trosku bráni plus ruptura maternice po druhom tehu.Ale aj tak mám pocity že šla by som do ďalšieho tehu napriek prognózam od dr.😝 Tak uvidíme muž by tiež prijal len sa boji omna

nika898
autor
4. jún 2018

@lubik87 presne to iste prezivam. Ja som aj druheho rychlo porodila za 4 hodiny od prvej bolesti. No som zvedava ci ma to prejde ☺

nika898
autor
4. jún 2018

@hviezda21 dakujem pekne si to napisala. Urcite si chcem uzit teraz chalanov aj ked by som brala dalsie tehu.

nika898
autor
4. jún 2018

Ono ja si myslim ze ta tuzba je aj o to vacsia ze druhy syncek je uplne iny ako prvy. Prvy bol narocne babatko. Stale na rukach, fit lopta nechcel byt ani chvilku sam. Druhemu dokoca vadi ked sa dlho nosi. Chce si radsej lazkat ako byt na rukach ☺ a samozrejme je tu aj tuzba po dievcatku ☺

anezka13
4. jún 2018

@nika898 aj my ked sme druhe krstili tak ludi tiez tak ako menšia svadba a asi za pol roka krstila sestra a v tom roku sme mali aj bratovu svadbu, takze ked sme krstili tretie vo februári tak uz sme nepozyvali tolkych ale aj tak nas bolo dost 😁😁
Mne sa zdá, ze teraz maju niektori ludia pocit ze dietatu musia dat vsetko na co si zmysli, hlavne materialne teraz myslim, stale riesia ze financne im to nevychadza a ze maju maly byt, alebo v dome aby malo kazde vlastnú izbu, vlastnú hernu a podobne, ale dieta ozaj nepotrebuje všetko, aspon podla mojho názoru. Samozrejme, ze nie kazdy takto uvazuje, ja co chodim s deckami sa hravat do materskeho centra, tak je nas tam cca 15 mamičiek co poznam a ani jedna nema viac jak dve decka a vsetky su odo mna starsie :D a hovoria ze keby mali take kludne a dobre decka ako mam ja tak maju aj viac deti (samozrejme ze nemam len kludne a dobre decka 😁😁😁len tam su v pohode,super sa tam pohraju atd a doma jak kazde ine sa aj kričí,nervaci a biju o hračky 😁)
Ale mne sa nezda zeby niektore bolo z ich deciek nejake prehnane narocne lebo neposlusne alebo tak a aj keby, tak predsa nemozu podla jedneho odsudit hned aj keby mali druhé dieta ze aj to bude urcite neposlusne a bláznivé atď. To mi pride vzdy smiešne, ked povedia ze: Keby viem ze to druhorodene bude take narocne, tak by som mala len jedno alebo ze keby to prve bolo narocne tak druhe nechcem.
Je to individualne kolko ma kto deti, ale ked sa o ne rodicia vedia s laskou postarat, a chcu mat viac deti, tak cudziemu to moze byt jedno, ten ich vychovavat nebude a komentovat pocet - tak to radsej nech si kusne do jazyka 😁😁😁

lubik87
4. jún 2018

@nika898 aj ja som.mala druhý pôrod od prvej kontrakcie silnej do 3 hodín ale tlačenie na koze bolo.obtiaznejsie keďže o kilo väčšie bábo takmer 🙂

basska_b
4. jún 2018

Je to úplne normálny a zdravý pocit, škoda len, že manželovi sa zdajú tri veľa :( poznám prípad, kde to dopadlo tak, že "zrazu" "nečakane" žena otehotnela :D žena pozná svoje telo a vie ako na to. Hoci ideálne je samozrejme keď partneri v tomto sú v zhode.

nika898
autor
4. jún 2018

@anezka13 tak v materskom centre sa aj na mna mamicky kukali ze ci som sa moc neudrela na hlavu ked som pocas tehu vravela ze chcem 3 ale zase co ma muz kolekov tak ich ma vela 3 deti ☺

thoughtfulweirdo
4. jún 2018

@nika898 ja mám 3mesačnú a závidím každej tehotnej mamičke 🙂 ja som si tehotenstvo veľmi užívala, chýba mi to... Síce mám ešte malé bábätko, ale veľmi by som chcela ešte aspoň raz zažiť ten pocit, keď ho po pôrode prvý krát uvidíš, prvý krát ho vezmeš do náručia, tá novorodenecká vôňa... Mrzí ma, že s dcérkou som si tie začiatky tak neužila, lebo som zo všetkého stresovala ako prvorodička a chcela by som si to pri druhom užiť naplno. Najradšej by som otehotnela hneď, muž tvrdí, že stačí povedať, on by prijal aj ďalších 5... Ale obávam sa, ako by som zvládla dve také malé deti. A nechcem dcérku odstaviť na druhú koľaj, chcem sa jej venovať na 100%. Ale keď si predstavím čakať ešte tak 5 rokov... Ach :D takže nie, určite nie si trafená.

monulka205
4. jún 2018

Myslim si, ze je kazdeho vec kolko deti bude mat, takze iných ludi si nevsimaj, oni ich rodit, zivit a vychovavat asi nebudu. Ja by som chcela tiez velku rodinu, aj preto, aby tu zostali pre seba, ked my sa pominieme 🙂 aj ked viem, ze vacsinou je to len taka idealna predstava rodicov, ale budem sa snazit ich viest k tomu, ze rodina je to najdolezitejsie. Btw, poznam zenu, co ma 11 deti a planuju s muzom este dve 🙂

mechurik
4. jún 2018

3 deti sa rovna tri byty tri bicykle tri kruzky velke dve auta🙂 mne stacia 2 deti.

tami2014
4. jún 2018

@nika898 Aj ja tuzim po tretom dietati. Muz tiez nechce ani pocut. On kvoli financnej stranke, comu rozumiem. Tiez povedal, ze neskor, ale to zas neviem, ci budem chciet ja....uvidime.

nika898
autor
4. jún 2018

@thoughtfulweirdo neboj urcite by si zbladla. Mi mame 20 mesacny rozdiel a je to super. Zo zaciatku masaker ale najdes system a fungujes 😉

nika898
autor
4. jún 2018

@tami2014 u nas je to po finacnej stranke dobre. Jemu vadi hlavne detsky plac. Cize keby deti neplakali mali by sme ich aj 10 😀😀😀😀

sasesoe
4. jún 2018

@pieksamaki a ktoreho by si sa vzdala? Chapem, niekedy je to o drzku...
@nika898 ja tiez dufam, ze sme este neskoncili

pininka
4. jún 2018

No kedze ma druhe dieta len 6 mesiacov necudujem sa ze o tom nechce muz ani pocut. Aj moj nechcel a branil sa statocne 6 rokov. A nakoniec pomohla uplne blba nahoda a bola som tom. Predychaval to dlhsie, ale teraz kde chodi, tam kazdemu vravi ake je to super. Velmi sa tesil ze ma konecne princeznu po dvoch chlapcoch. Co sa tyka zvladania, mne pride ze kazde dalsie dieta je lahsie a lahsie zvladat. Najhorsie to bolo pri prvom.

jana_eyre
4. jún 2018

ja mam tri, a tuzim po 4tom.. nejako ho neplanujeme s muzom, len po nom tuzim, vzdy som chcela 4deti.. mat deti je super, len sa bojim, ci niekedy po nejakom pocte deti prestanem tuzit po dalsom.. 😅

michaella94
4. jún 2018

Ja mám doma skoro 4 a 2 ročných synčekovi a neskutočne túžim po ďalšom...ja by som ale mala aj 10deti keby sa dalo 😂 muž s tým nemá problém...už 4 mesiace sa snažíme o ďalšie....minule som sa s mužom rozprávala koľko najviac by bol ochotný splodiť 😂 tak že 5 tak som zvedavá koľko ich nakoniec budeme mať 😂😂