Ahojte mám 3 mesiace vodičák aj pomaly jazdím ale vždy ide so mnou muž predsa je to lepšie ako samej na začiatku s tak a dnes sa mi stalo že keď som dávala auto do garáže tak som ho tukla to je keby ste videli ako začal po mne kričať som z toho nešťastná ani sa so mnou nerozpráva nič povedala som si aj jemu že si už za volant nesadnem. Fakt som to nechcela
@pupetko263 no, tak si tukla auto, panko je precitliveny, hlavne, ze sa nikomu nic nestalo.
@pupetko263 najväčšia chyba akú teraz urobíš je, že už za volant nesadnes !
Väčšina šoférov urobila nejaký skrabanec, tukanec alebo mini búračku. Veď to nie je niečo čo si urobila schválne. Jasna vec že človek je nasraty, ale pokial sa nikomu nič nestalo, tak je to ok
Veľmi si tukla? Ja som tiež nacuvala do lampy pred domom alebo nabrala murik, pritom sa považujem za dobreho vodica 😃.. ako pise pribinak, hlavne neprestan kerovat, isto sa to aj mužovi uz stalo 🙂
No to je toho. Veď to nebolo v premávke, len na vlastnom dvore a nie zámerne - stalo sa, čo už. Nech to tak neprežíva, nikto sa nezranil a šuchnuté auto to tiež prežilo 😉.
Hlavu hore, predýchaj to - bude to ok. Neprestaň jazdiť 😘.
ved si to neurobila naschval 🙂 najhorsie co teraz mozes urobit je, ze prestanes soferovat uplne.. aj ked chapem, ze ten strach/stres tam v podvedomi niekde je a bude.. prekonaj sa.. vsetko je o trenovani 🙂 takmer kazdemu ked zacinal sa podarilo sem tam nejaky ťukanec/oškretie..
@pupetko263 chlapi sú citliví na autá, takmer každého by to naštvalo... Daj mu čas...
jazdim 20 rokov a kazdy rok sa mi podari nejaka mala nehoda ;) vobec sa tym netrap.. Je to len auto.. a navyse si zaciatocnik. Tvoj chlap by mal popracovat na "anger managemente" 🙂
mne dali rodicia 1x auto samej, isla som zaparkovala predom a samozrejme som zle nadišla. taky adidas po celej pravej strane zaryty 😬 nebol ocko nadšený, ale zobral to v pohode 🙏 jazdim doteraz. ale inac uz na dvoch obrubnikoch som prepichla dve nove gumy 🙈
Ak si išla fakt pomaly, tak to nemôže byť predsa nič zásadné... Je to odreté alebo aj pokrčené?
Povedz mu, že bude lepšie, keď budeš mať niečo vlastné menšie (najlepšie aj staršie) na rozjazdenie - nebudeš riskovať škrabance na jeho a na staršom jeden škrabanec hore-dole...
@pupetko263 ukáž mi jedného šoféra, čo nikdy nič neťukol. Hlavne sa nestresuj, chlap to dramatizuje. Na tvojom mieste by som nie že nesadla za volant, ale nesadla za volant keď tam bude on. Bude ta teraz len zbytočne stresovať a budeš robiť chyby, ktoré by si inak nerobila. Poprípade kúpte nejakú rachotinu za tisíc eur, ktorú keď obiješ, nebude ti to ľúto a aspon sa bez stresu naučíš.
@pupetko263 ja na tvojom mieste jazdim radšej bez muža ako s nim, keďže takto reaguje. To ta musí len viac stresovať.
@pupetko263 A on je určite svätý. Ja som tiež pár krát ťukla auto a to som mala už aj dlhšie vodicak ako ty. Muž síce tiež robil scény ale vysvetlila som mu že že tiež nie je bez viny a nech sa kukne na svoje tukance.
@pupetko263 ja som tiez muzovi tukla auto a nastastie ani nekrical ani neriesil, ale on je niekedy az prilis flegmaticky.
Pre mna je auto vec ktora ma povozi, kam mi neprsi, nesnezi, nefuka, odvezie to tazky nakup, je pravda ze ak by som mala niekolko desat tisicove auto nadsena by som nebola ale fakt by som nikomu nenadavala.
také veci sa proste stávajú....ale...sú to len plechy.....mužovi povedz, že buď budeš jazdiť a dostaneš sa do toho alebo ťa bude voziť všade on.....chlapi sú precitlivelý na svoje auto🙂takže si z toho nič nerob....aj on sa učil....chce to len prax, jazdiť, jazdiť, jazdiť.....
Kazdemu je jasne, ze si to neurobila zamerne. Proste to sa stane.
Teraz je nastvany, ale je to tuknutie a nastastie len o garaz. Ziadna nehoda, ziadne zranenie. Vsetci zdravi.
Daj mu cas, nehovor o tom. Jeho to prejde. Maximalne sa mu ospravedln, ze ta to mrzi. V kratkosti a slusne. Popol si rozhodne nemusis na hlavu sypat. Nic take hrozne si zas neurobila.
Ja som po cca troch rokoch jazdenia uz mala pocit, ako to mam zmaknute, som skuseny vodic a soferovanie mam zautomatizovane. A presne preto som vybrala pri parkovani svojim autom nechtiac plot. MM sa len zasmial, ze ak som potrebovala novu branu prave tam, stacilo povedat. Nemusela som zacat hned buracie prace.
Neboj sa. Aj on niekde tukne a budete si kvit. Len sa priprav na to, ze za to bude urcite moct vsetko naokolo, vratane neprajnych vesmirnych sil.
Kamosin muz pri cuvani prehodil smetiak. Hadaj, kto za to mohol? No ten smetiak, co tam blbo stal.
Ty teraz hlavne neprestan jazdit. To mas ako s konom. Ked ta zhodi, musis zas nasadnut.
Chvilu budes velmi opatrna a zlaknuta (aj aj som bola po tej havarke, nechcela som auto ani vidiet, ale muz ma donutil, ze musim), potom sa ukludnis a zas naberies doveru.
A ber to pozitivne. Dostala si vykricnik, ktory si budes dlho pamatat a vdaka nemu budes este opatrnejsia a nebolo to pri velkej nehode. Takze to vlastne nakoniec dopadlo dobre.
🙈🤣 ja som už otukala kazde auto co sme mali. Minulý rok sa mi podarilo rozbiť cely predok. Ešteže môj manžel je veľmi chápavý a pre neho sú to "len" plechy, a stále mi povie ze hlavne ze sa mne nič nestalo 😊
Ja som buchla auto frajerovi, chodili sme spolu asi 2 týždne 😀 tiež to predychaval, ale viac ma spucoval oco. Ale dobre to dopadlo, zobrali sme sa 😀
Tvoj muž je obyčajný chuj . Hlavne neprestaň šoférovať !
@pupetko263 ty kokos ja snad snivam ked citam tie komenty🙈 no jasne sak otrieskat auto je uplne v poho..dokonca aj kazdy rok..nedivim sa ze kazdy prevraca oci ked vidi zenu za volantom
Jasne, ze si nechcela..nikto si neoskrie auto naschval, kedze aj oprava stoji peniaze..muz neni precitlively, jasne ze je nastvany. Vacsina chlapov ma rado svoje auto… ale urcite vysumi, nepitvaj sa v tom…a ty nebud hysterka, ze nesadnes..to ked sa ti v zivote nieco nepodari hned s tym seknes?
@pupetko263 pán tvorstva 🤮..môj je ešte horší ten pl mne ziape a sám vodicak nemá ..posielam objatie ❣️
Nebuď smiešna❤️tukes sa stane každému...nikomu sa nič nestalo,auto je posrata materiálna vec....bodka,punktum. Sadni a choď večer sama keď je prázdno🤪pomalicky
Neblazni, chlapi su na auta strasne precitliveli, dokonca aj vacsina tych flegmatikov.
no to vieš, chlapi sú citliví na svoje hračičky, vychladne, prejde ho to, ty zabudni a jazdi ďalej
Teta zobrala na zaciatku soferovania polku plota lebo "zabudla" zabrzdit ked prisla domov 😅 a teraz brazdi cesty aj v zahranici...prosim ta viem ze si sa zlakla, ale neprestavaj soferovat.
A ako velmi si tukla to auto? Soferovat kvooi tomu ale neprestavaj a chlapa nechaj vychladnut.
Žena povec mu nejde o život ide o hovno,sú to plechy ,nikomu sa nič nestalo tak môže byt rad .Keď vedel ,že máš vodiča tak málo a nie si si istá na 100% tak to mal zaparkovať sám .Nedaj sa odradiť.Moj nikdy na mňa nekrical za takúto vec skôr ma utisoval ved o nič nejde .
@pupetko263 to si musíš s nim vyriešiť, veď keď tam bol s tebou tak určite videl ze si to neurobila schválne