Trapas - svokra našla dildo - stalo sa vám niečo podobné?

12. jan 2021

Ahojte akože nadpis hovorí sám za seba hadam nemusím hovoriť prečo anonymne 🤦‍♀️...No s priateľom sme si ho kúpili a dosť dlhú dobu sa nám ho podarilo ukrývať raz u mňa, raz u neho (zatiaľ nebývame spolu) no a dnes jeho mama davala prať veci...vratene jeho ruksaku..a našla to, and i was like 🤡🤡🤡

Pointa je tá... že však akože nebudeme sa tváriť veď ani ona nie je svätá, len mi poraďte ako sa jej mám pozrieť do oči 👀 citim sa extremne trapne aj keď by to mala byť uplne normalna vec. Okrem toho patrí medzi také tie...slušne damičky alebo ako to nazvať proste...drama queen..všetko zveličuje.

Popripade ak je tu niekto komu sa stal podobny trapas prosim napište a upokojte ma lebo ma šlahne dneska 😀

lucia147852
12. jan 2021

Mna skôr zaujíma koľko máte rokov, keď priateľovi perie mama 🙈

autor
12. jan 2021

@lucia147852 Má 23 a ja 20 🙂 Má aj vlastný byt tak si nemysli že je nejaký ťuťko čo ho obskakuje mamička..zaraba si a platí si sám aj upratuje...keď prala nebol doma maju to rozdelene👌 ak chceš vyryvat choď inde a chill

diewcatqoo
12. jan 2021

Nic, stalo sa. Ak to svokra nevytiahne na svetlo sveta, tvar sa, ze sa nic nestalo 🤷‍♀️

kitycat
12. jan 2021

Ak mas priatela tak to je buduca svokra... Mozete sa rozist a uz nikdy sa jej do oci nemusis pozret...

Skor si myslim, ze mohla stratit iluzie o synovi ste dospeli a musi pocitat s tym, ze mate sex a teda aj oprat by si mohol odteraz sam
PS. To mu mamicka chodi upratovat do bytu? 😬

ankaanka1977
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
12. jan 2021

trapas by bol keby ho pouzila 😀 a normalne sa o tom ani nerozpravaj sa tvar ze ty nic .. jak vie ze priatel ho pouziva s tebou 😝

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
12. jan 2021

@kitycat )nemysli že je nejaký ťuťko čo ho obskakuje mamička..zaraba si a platí si sám byt,všetko. aj upratuje...keď prala nebol doma , maju prace doma rozdelene a nikdy nic nerobi jeden👌 ak chceš vyryvat choď inde. Aj ostatni nechapem načo to tu riešite ked neviete

kitycat
12. jan 2021

Tak to sa mu asi mamicka montuje do veci do ktorych ju nema co.. To bude tip top svokticka raz 👌
Preco vsetkych posielas inde co ti nenapisu nieco v zmysle potlapkania po ramene?

tncka
12. jan 2021

No dobre,tak nasla. Ste dospeli. Neries. Ona s tym nezacne lebo jej bude trapne. Tak sa tvar aj ty ze nic a hotovo

lucia147852
12. jan 2021

@ankaanka1977 čo je na tom debilita? Tak nenechávam si dildo v ruksaku, keď viem že mi matka perie veci. No čo na to povedať. Na sex dospeli dosť, na to oprat si nie
To, že mamičky peru synom v mamahoteli ešte v 30 je dnes už bohužiaľ bežne, ale nie normálne. Potom ke tu denne x príspevkov o tom, ako muž doma nič nerobí a všetko je na žene.

autor
12. jan 2021

@kitycat Keby sa mu montuje do veci tak si to radšej ani nekúpime. Toto čo sa stalo bola náhoda..proste len chcela oprať. Je fajn len veci preháňa občas a preto je mi to blbe sa jej pozrieť do oči

nela6
12. jan 2021

hovori sa, ze kazde cudo trva tri dni, bude to aj tu platiť 😉

autor
12. jan 2021

@lucia147852 To bola náhoda...chcela oprať a ruksak sa neperie tak často pokiaľ vieš..nevieme prečo ju to napadlo...A laskavo aj čitaj moja zlata 🧏‍♀️ moj priatel si plati všetko sam, ma 2 roboty a chodi do školy, uprace keď môže aj prať vie si predatav. U nich doma to nie je nikdy tak že robi všetko jeden človek. Ale chapem že tvoj muž ti asi nepomaha tak maš tak každeho zaškatulkovaneho

sapetka
12. jan 2021

Maminka pride synacikovi do bytu poprat. Ake süß. No co tak to nasla. Bude to mozno neprijemne ale prezijete to vsetci.

autor
12. jan 2021

@sapetka dalsia čo nečita cele diskusie 🥱🥱🥱

miro1360
12. jan 2021

Toto je trapas? Trapas bol keď to už dávno jeden malý pubertiak našiel dospelej sestre, myslel si že to je mikrofón, behal s tým po ulici pomedzi ľudí, pýtal sa ich otázky - hral sa s tým na moderátora, tak vedela celá ulica :D

tehulka2011
12. jan 2021

Si si ista, ze ste zobrati, kedze pises o svokre?

sapetka
12. jan 2021

Ano zbehla som si to.. nie je tutko pracuje zaraba pere zehli blabla a prilezitostne pride mamula a robi to iste. Nasla vam hracku bud sa na to povzniesla alebo...

ankaanka1977
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ankaanka1977
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rora
12. jan 2021

Klud, vsak to svokra este nie je a mozno ani nebude :D

vroni
12. jan 2021

No, kým sa syna nezačne pýtať, či nemá problémy s erekciou alebo teba, ako si s nim spokojná (s dildom, nie so synom), tak sa žiaden trapas nestal. Pri vašom veku snáď ešte svokra nebude babička nad hrobom, čo o postelnych radovankach nič nepamätá...

zuzicka256
12. jan 2021

@lucia147852 lebo ty peries oddelene ze? Aj svojmu dospelemu muzovi vytriedis a nech si porobi sam 😁 jasne 😁 kym som byvala doma(odstahovala som sa v 21) tak aj mne mama prala a? Chodila som normalne do prace a ked mama prala tak mi oprala. Ked som prala ja oprala som aj ostatnym. Tak isto s varenim-bol doma tatko tak navaril obed. Vsetci sme boli svojpravni a delili si domacnost. Akoze nechapem co je na tom divne 🤷

lula313
12. jan 2021

Ako vieš, že ho nasla? Podľa mna, keby ho nasla, tak zavrie ruksak a nebude ho prať. Stalo sa to kamoske, že im svokra šla upratať, keď boli na dovolenke a nasla im to aj v supliku. Už si nepamatam, ako to bolo, ale kamoska bola nahnevana, že jej narušila sukromie a doma sa neciti ako doma, čiže aj ty sa hnevaj na svokru, aspoň sa nebudeš citit trapne😀

bona69
12. jan 2021

Ty brďo tak ja už som jaká neskúsená 🤦😂 som si normálne musela vygooglit čo to je to dildo😂😂 to som v živote nepočula. A k téme, určite sa cítila ona trápne, ja by som to neriešila a chovala sa akoby nič

autor
12. jan 2021

@lula313 Priateľ mi písal..že vošiel do izby a tam jeho mamka na neho pozerala s otvorenim ruksakom a očami ho posielala do kostola sa vyspovedať😀 akože nekomentovala čož som rada...aleeee je to blbe že to vie. A ten fakt mi brani sa jej vobec pozdraviť😀

autor
12. jan 2021

@lula313 je to skôr pre mňa ako pre priateľa 😀..takze no ehm...

katulastraka
12. jan 2021

ber to pozitivne, uz sa do nicoho pre istotu montovat nebude :D pravdepodobne aj ona potrebovala nejake ponaucenie aby sa nabuduce nesrala do osobnych veci svojho dospeleho syna....sama sa strapnila, bude vediet, ze ma respektovat osobny priestor

autor
12. jan 2021

@zuzicka256 konečne sa ozval niekto normálny 🙌