Takmer bez kamarátok, máte to tiež tak?

5. feb 2020

Ahojte.Dlho rozmyslam nad jednou vecou a sice,ze namam nejak kamaratky.Naposledy asi na strednej skole som mala kamosky,potom len suseda,s tou to pretrvava uz tak viac menej zo zvyku a ze mame spolocne zazitky ,lenze sme sa prestahovali a navstevy su menej caste,samozrejme.Potom sestra,tiez po stahovani menej caste navstevy.Cize mam dve kamosky a v novom meste sa i zatial nepodarilo ziadnu najst.Nie som asi typ,ktory len tak lahko nadviaze to priatelstvo,som na RD a obcashodim rec s nejakou maminou v materskom centre,alebo ked je situacia,ale to je tak vsetko.Chcela by som si najst nejaku kamosku,no zaroven mozno si uvedomujem,ze nie s kazdym najdem spolocnu temu,spolocnu rec.Mate to niektora podobne?

samik1988
5. feb 2020

A odkiaľ si?

autor
5. feb 2020
limetka69
5. feb 2020

ja mam len jednu kamosku, mamu 🙂 fakt

samik1988
5. feb 2020

Aj ja môžme sa niekedy stretnúť.

autor
5. feb 2020

@limetka69 🙂

dajana19
5. feb 2020

@limetka69 presne tak...pre mna jedina najlepsia kamoska je moja mamina

autor
5. feb 2020

@samik1988 Pravdaze.Mozme si napisat do IP.

angela85
5. feb 2020

Aj moje naj kamošky sú mama a sestra, ostatné sú len známe. Nikdy som mimo nich nemala nejak naj kamošky. Nikdy som niekomu tak úplne nedôverovala. Akože mám veľa známych na kávu či výlet s deťmi ale ani jednu takú že by som im úplne dôverovala. Mám svoju rodinu na ktorú sa môžem spolahnut

heidy222
5. feb 2020

Aj ja som to mala podobne vzdy Ked som zila zase v novom meste a nasla som si kamosky cez net. Takze nevahaj sa stretnut s ludmi z MK

autor
5. feb 2020

Dakujem.Ste zlate.

blumie
5. feb 2020

Ja mam len kolegynu jednu taku, ze fakt kamosku. Ostatne su daleko a clovek, ked ma uz dieta, tak ani nema cas nejako ludi stretnut okrem prace mam pocit 🤔. A aj ked som s malou chodila na plavanie, tie zeny sa tam nejak blizsie ani nespoznavali. Prislo mi to zvlastne ale tak nebudem sa tam nikomu tlacit za kamosku, ked ani nemaju zaujem.

dindanka
5. feb 2020

Ahoj, ja som otehotnela 1x v 17 tích.. No a odvtedy proste kamarátky nemám (ja som sa aj viackrát sťahovala BA-Sereď-pata - pezinok - a zakotvila som v Bahoni , mám 25 vo februári. Nechodím s babami von, nemám sa s kým porozprávať, ako neviem, momentálne mi to nechýba nejako no myslím si ze časom mi to tak dolahne .... Ako kamarátku beriem SVOKRU a MAMINU... no už by som si aj niekam vyrazila v kľude nachvilu....

danielle799
5. feb 2020

Tiež nemám žiadnu kamošku. Minule som skonštatovala, že na kávu môžem ísť so svojím 5rocnym synom a toho by to nebavilo. Nejako som si zvykla na to.

flowerbomb
5. feb 2020

Ahoj. Ja napriklad nemam naozaj ziadne kamaratky.Zijem v zahranici a kamosky som mala,ale nejako poodchadzali do inych krajin a momentalne som fakt sama ako prst. Mamka mi zomrela pred piatimi rokmi a momentalne o mesiac rodim a citim sa hrozne sama. Mam pri sebe len muza,ktory je fajn to sa nestazujem,ale velmi mi chyba zenska spolocnost. Doma na Sk mam stare kamaratky a velmi mi chybaju....je mi velmi smutno hlavne teraz v tehotenstve ...

lindamartin
5. feb 2020

Poprosím o radu. Mame sušičku prádla LG (3rocnu) pocas sušenia prádla sa začala dávať do pauzi. Keď stlačíme pauzu pokračuje ďalej v programe. Začalo to robiť čoraz častejšie. Na displeji nehadz žiadnu poruchu. Ďakujem za každú radu, alebo typ. Filter sa čistí po každom sušení aj voda sa vylieva po každom sušení.

zuzi56
5. feb 2020

Ja mám kamarátku, býva v Prahe, a potom mám super svagrinu, s ktorou si celkom rozumim, inak tiež nemám nikoho, iba take známe.
Ale ja som neni tip čo potrebuje veľa kamarátok

deti95060810
5. feb 2020

hm...tak isto.... ale mne to akosi nevadí...niekedy mám pocit že moja kámoška je manžel...😉

panelacikova
5. feb 2020

@deti95060810 ja to mám takisto. nemám skutočné dobré kamarátky, za ktoré by som dala ruku do ohňa, len pár známych, či susedky. v kontakte som s mamou, s ktorou si celkom dobre rozumiem, dcéra bude mať 10 rokov, na kávu sa dá ísť už aj s ňou, no a čas trávim vždy najradšej s manželom, s ktorým s hovoríme snáď všetko a vyhovuje nám to 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikayla
5. feb 2020

Ja som na tom rovnako - mám 2 kamošky - moje dcéry. Inak sú všetci ďaleko a s novými ľuďmi si nejako nerozumiem :(

janikovaanicka7
5. feb 2020

Ja som na tom presne rovnako ☹

autor
6. feb 2020

Dakujem vsetkym.

leuchtturm
6. feb 2020

@flowerbomb kde zijes v zahranici? Ludia v nasom meste maju taku divnu mentalitu, ze si nikoho k sebe nepustia a tiez sa citim trochu osamela. Ale riesim to dobrovolnictvom, tam mam vzdy niekoho na kvakanie.

nanka1986
6. feb 2020

@deti95060810 tak isto u mňa 😁

autor
6. feb 2020

@janikovaanicka7 Ak budes mat niekedy chut,mozme sa stretnut aj so
@samik1988 .Ked bude lepsie pocasie.

autor
6. feb 2020

@nikayla taktiez a ak som niekoho nechtiac prehliadla,tak pardon.Samozreme,ked bude cas a chut,mame IP.🙂

xjakubikovak
6. feb 2020

ja uz skoro rok byvam v ba ale nie som typ co sa kazdemu prihovori 😀 kamaratky su zatial bez deti a v podstate aj daleko ale presne nad tymto som minule rozmyslala ze chcem nejaku kamosku ale taku s ktorou budem mat spolocne temy, nepotrebujem aby mi niekto kritizoval napr. ze nosim maleho v nosici, takze som to zatial nehala tak 🙂

autor
6. feb 2020

@xjakubikovak Ja zas mam obavy ,ze napriklad ma niektore maminky nebudu povazovat za dostatocne in,lebo mna nebavi sa pol dna bavit o gelovych nechtoch,umelych mihalniciach a podobne.Takze tak.🙂

xjakubikovak
6. feb 2020

ja som rada ked si vypijem teplu kavu 🤣 stale ma udivuje kde na to niektire mamicky beru cas

autor
6. feb 2020

@xjakubikovak Tiez neviem😀,no bol to len taky priklad,chcela som hlavne vyjadrit,ze to mam podobne,ze to tiez nechavam tak z nejakej tej obavy,ze mozno nezapadnem do nejakej tej partie mamiciek,tak to nechavam tak.