Tabletka po - kedy príde menzes?

kmysiakova
31. okt 2018

ahojte, tie ktore ste uzili tabletku po. Dostali ste po nej menzes ? Myslis skor tak do 5 dni ako inde pisu alebo ste dostali az normalne nacas ?

vikisukik
1. nov 2018

ked som ju raz uzila tak si pamatam, ze mi menzes dosiel az na taky 12 den. tiez som sa vtedy moc bala, ze to tak trvalo. kazda podla mna zanasa tuto tabletku inak, tak je aj tazko ti na tuto otazku odpovedat

zuza.m
1. nov 2018

@kmysiakova ja som menzes dostala normálne ale ten ďalší veľmi dlho meškal.cely cyklus rozhadzany

sandokanka36
1. nov 2018

@kmysiakova tou tabletkou si organizmus rozhadzes takze je normalne, ze ti menzes bude meskat. No kazda zena to ma inak

evora29
1. nov 2018

Ja som začala krvácať takmer hneď (2-3 dni po užití) a to, co sa dialo, neprajem ani nepriateľovi. Mala som triasku, stále som sa potila ako kôň, dva dni som stále mala pocit na zvracanie, a to velmi intenzívny. Normálne ma napinalo každú chvíľu. Cyklus sa mi potom dal dokopy asi po 3 mesiacoch. Odvtedy by som si tabletku.nedala, ani pod hrozbou smrti 😂 to chcem len upozorniť ženy, ktoré uvažujú nad využitím tejto "skvelej pomocnicky". Je to hnus, bordel, ničí to telo a zakázala by som výrobu takéhoto svinstva.

reni666
1. nov 2018

@kmysiakova ahoj, ja som ju raz mala a nič mi z toho nebolo menzes prišiel kedy mal a žiadne bolesti ani nič zvláštné sa nestalo

whatever1
1. nov 2018

@kmysiakova Po porode aj tak nemozes vediet kedy dostanes ms, kolko dni bude trvat a aky dlhy budes mat cyklus. A tou tabletkou "po" si ho este viac rozhadzes.

kika0567
2. nov 2018

Ahojte je tato tabletka volnopredajna?vdaka

kmysiakova
autor
2. nov 2018
lucin_kaa
2. nov 2018

Ja som prvé krvácanie dostala asi po 4 dňoch po uziti tabletky, bolo take slabšie.. potom menzes normálne ako som mala dostať ale bolo to niečo strašne neprajem nikomu a tu tabletku do úst už v živote nedám. Tu bolesť neprajem nikomu. Nemohla som ani stať, ani sediet, ani ležať, proste nič. A ani tabletky od bolesti nezabrali - ŽIADNE. Cyklus mi to nerozhadzalo, len možno tak 3-4 mesiace som mávala strašne bolesti počas svojich dni.

betus86
2. nov 2018

Ahojte. Pred 15-timi dnami sa nam stala mensia nehoda. Na druhy den som bola zakupit tabletku escapelle a hned ju aj uzila. Co som si citala tak najprv ma prist spinenie a potom menzes. Preslo 14 dni a nic. Ziadne spinenie, ani naznak. Skusite poradit, co sa moze diat? 😕

alami
2. nov 2018

@kika0567 ano, ale zabijes nou svoje dieta😢

dominika7990
2. nov 2018

Nedostala som vôbec 🤔 už 13tyzdnov 🤣🤰🏼

patrica8
2. nov 2018

@alami to nie je pravda. Ak uz je tehotna, tabletka neucinkuje.
Tabletka je na posunutie ovulacie.

dominika7990
2. nov 2018

@alami dieťa nezabiješ kuk môj koment horevyssie. Dr mi to vysvetľoval že to posúva iba ovulaciu plodu to nič nespraví u mna ovulacia akurát prebiehala čiže mi ju nestihla posunúť preto mne tabletka napríklad nezabrala 🙈
@betus86 sprav si test 🤣

kika0567
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patrica8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dominika7990
3. nov 2018

@patrica8 Escapelle ale ak si mala ovulku už je to úplne jedno ktorú by si užila 🙈 jasne že už sa tešíme 🙂

patrica8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
betus86
3. nov 2018

@patrica8 4 dni po ukonceni menzesu. Avsak vzala som ju dost neskoro, cca 58-60 hodin po styku. V bruchu mam zvlastne stavy. Mozno len stres. No neviem. Ostava cakat par dni a uvidime ako to dopadne.

sisaka
3. nov 2018

Ja som raz použila Plan B - na Slovensku neviem či sa používa , môže sa zobrať až do 72 hod, vyslovene je tam napísané, že nejde o potratovu tabletku. Menzes som dostala v normálnom čase a po užití mi nič nebolo, žiadne bolesti, ani mi nebolo zle. Treba si vziať tu najmodernejšiu, keď sa stane nehoda a nie z roku 5, ktoré ešte pamätajú naše mamy

patrica8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patrica8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
betus86
3. nov 2018

@patrica8 uz nech bude ako bude. Ked ma prist drobec, tak pride. Hlavne nech je vsetko v poriadku 😊 Ufff, ale stres mam riadny.

sissahh
3. nov 2018

@kmysiakova normálne na čas 🙂

agikaku
16. nov 2018

Ahojte, ja som mala styk 30.10., do 12 hodin som zobralaEscapelle. 6.11. Som mala dostat menzes, no do dnes som nedostala. Iba asi na piaty den od uzitia tabletky som mala slabunke spinenie 2 dni. Robila som si 3 testy, su negativne. Moze takto menzes meskat po uziti escapelle? Som velmi vylakana. Poradte

agikaku
16. nov 2018

@betus86 ako ste dopadli? Dostali ste menzes nakoniec?

caray
16. nov 2018

@agikaku môže môže, to bude trvať, kým sa menzes dostane do normálu, preto možno by bolo vhodné ísť na vyvolávačku ku gyn, tá tabletka je proste bordel a dokáže nenormálne veci dorobiť s cyklusom :/

agikaku
16. nov 2018

@caray joj, ste zlata, dakujem za radu, v pondelok pojdem ku gyn, lebo som objednana na preventivku, ale tan strach, ze nedostanem je hrozny, ani v noci mi neda spat. Vy ste brali niekedy tu tabletku?

agikaku
16. nov 2018

@betus86 Aj ja mám stres neskutočný.

betus86
19. nov 2018

@agikaku 4 dni pred menzesom krvacanie, teda skor spinenie, ktore ked to spocitam dokopy trvalo tak cca pol dna 🤔 to bolo cele