ahojte, tie ktore ste uzili tabletku po. Dostali ste po nej menzes ? Myslis skor tak do 5 dni ako inde pisu alebo ste dostali az normalne nacas ?
@kmysiakova ja som menzes dostala normálne ale ten ďalší veľmi dlho meškal.cely cyklus rozhadzany
@kmysiakova tou tabletkou si organizmus rozhadzes takze je normalne, ze ti menzes bude meskat. No kazda zena to ma inak
Ja som začala krvácať takmer hneď (2-3 dni po užití) a to, co sa dialo, neprajem ani nepriateľovi. Mala som triasku, stále som sa potila ako kôň, dva dni som stále mala pocit na zvracanie, a to velmi intenzívny. Normálne ma napinalo každú chvíľu. Cyklus sa mi potom dal dokopy asi po 3 mesiacoch. Odvtedy by som si tabletku.nedala, ani pod hrozbou smrti 😂 to chcem len upozorniť ženy, ktoré uvažujú nad využitím tejto "skvelej pomocnicky". Je to hnus, bordel, ničí to telo a zakázala by som výrobu takéhoto svinstva.
@kmysiakova ahoj, ja som ju raz mala a nič mi z toho nebolo menzes prišiel kedy mal a žiadne bolesti ani nič zvláštné sa nestalo
@kmysiakova Po porode aj tak nemozes vediet kedy dostanes ms, kolko dni bude trvat a aky dlhy budes mat cyklus. A tou tabletkou "po" si ho este viac rozhadzes.
Ahojte je tato tabletka volnopredajna?vdaka
@kika0567 ano
Ja som prvé krvácanie dostala asi po 4 dňoch po uziti tabletky, bolo take slabšie.. potom menzes normálne ako som mala dostať ale bolo to niečo strašne neprajem nikomu a tu tabletku do úst už v živote nedám. Tu bolesť neprajem nikomu. Nemohla som ani stať, ani sediet, ani ležať, proste nič. A ani tabletky od bolesti nezabrali - ŽIADNE. Cyklus mi to nerozhadzalo, len možno tak 3-4 mesiace som mávala strašne bolesti počas svojich dni.
Ahojte. Pred 15-timi dnami sa nam stala mensia nehoda. Na druhy den som bola zakupit tabletku escapelle a hned ju aj uzila. Co som si citala tak najprv ma prist spinenie a potom menzes. Preslo 14 dni a nic. Ziadne spinenie, ani naznak. Skusite poradit, co sa moze diat? 😕
Nedostala som vôbec 🤔 už 13tyzdnov 🤣🤰🏼
@patrica8 Escapelle ale ak si mala ovulku už je to úplne jedno ktorú by si užila 🙈 jasne že už sa tešíme 🙂
Ja som raz použila Plan B - na Slovensku neviem či sa používa , môže sa zobrať až do 72 hod, vyslovene je tam napísané, že nejde o potratovu tabletku. Menzes som dostala v normálnom čase a po užití mi nič nebolo, žiadne bolesti, ani mi nebolo zle. Treba si vziať tu najmodernejšiu, keď sa stane nehoda a nie z roku 5, ktoré ešte pamätajú naše mamy
@kmysiakova normálne na čas 🙂
Ahojte, ja som mala styk 30.10., do 12 hodin som zobralaEscapelle. 6.11. Som mala dostat menzes, no do dnes som nedostala. Iba asi na piaty den od uzitia tabletky som mala slabunke spinenie 2 dni. Robila som si 3 testy, su negativne. Moze takto menzes meskat po uziti escapelle? Som velmi vylakana. Poradte
ked som ju raz uzila tak si pamatam, ze mi menzes dosiel az na taky 12 den. tiez som sa vtedy moc bala, ze to tak trvalo. kazda podla mna zanasa tuto tabletku inak, tak je aj tazko ti na tuto otazku odpovedat