Vedeli ste že dnes je svetový deň chleba? Môj muž hovorí, že chleba a klobásy sa nedá prejesť. Myslíte že má pravdu?
@jarusiatko Ten chlebik je taky krasny, ze by som si hned dala-toto je presne podla mojej chute🙂
na svete je 7 potravín ktorých sa nikdy nepreješ... chlieb patrí medzi nich. Takže tvoj manžel má len polovičnú pravdu...😉
poznám ešte aj ďalšie druhy jedál...
@deti95060810 ktoré sú tie ďalšie? 🙏... To by ma veľmi zaujímalo.
@nevenka máš ten chlebík krásny. Určite je aj chutný. 😍👍
@jarusiatko padnu za vlast velmi rychlo 😅...Dakujem za pochvalu, snazim sa 😊
@jarusiatko Ako to ze svetovy ? Ved su oblasti kde aj na ranajky je ryza alebo kukuricna kasa alebo rozne placky z tradicnych muk ...co nam sa ani nesnivalo .
@mackamizjedlaskrec Hej pravdu mas... ale myslim ze chlieb ma vela podob... ide o to zmiesat muku a vodu a nejako to upiect a je to urcitym sposobom chleba.
@jarusiatko Chlieb je zaklad. Tu kde zijem nemaju ani sajnu o tom co je to dobry chlieb. Jedia take nakrajane umeliny v sacku, ktore vydrzia makke aj 2 tyzdne, nema to ziadnu korku alebo chut.
Inac by ma zaujimalo ci sa na Slovensku este stale nukaju zahranicne politicke navstevy chlebom a solou.
@deti95060810 ake su tie dalsie? Odhadujem ze jedna z nich je cibula... to je u mna najdolezitejsia zelenina... neviem si predstavit ako by som varila keby jej nebolo.
@jarusiatko jej, krásny sviatok. Súhlasím, že chleba sa nedá prejest...a je toľko druhov, že naozaj si každý vie vybrať. Krásny chlebík si napiekla👍😇💗